2005.11.09. 14:55:38
Szerintem Casillas nagyon jó kapus, de nem a legjobb. Buffon, Cech és Dida is jobb. Benne van a legjobb 5-ben az nem vitás, de nálam csak 4.
Cafu egy legenda, de szerintem a VB után Cicinho kiszorítja, és megkockáztatom, h onnantól a fiatalabb brazil lesz a világ legjobb jobb-bekkje. Terry tényleg iszonyat jó, de Ferdinandnál a mi Puyolunk és Nesta is klasszisokkal jobb játékos. Bár mondjuk Ferdinand meg fényévekkel előrébb tart, mint Oleguer, Woodgate, Pavon, Materazzi, vagy a többi nagy csapatban játszó, de totál nem oda való hátvéd. (Mielőtt félreértés lenne: Rio nagyon jó, de nem a legjobb.) A középpályán Schweinsteiger...?? Sokszor a Bayern-ben és a válogatottban is csere: hogy csak pár példát mondjak Riquelme, Ch.Ronaldo, vagy Nedved is sokkal nagyobb játékos. Lampard a világ egyik legjobbja, de én Gerrerd-ot tenném mellé. (Annak ellenére, h szerintem túlságosan hasonlítanak, és a válogatottban ezért nem megy úgy nekik.) Ronaldinho az Ronaldinho. No comment... Csatársor: Shevchenko, Henry. A francia a világ lejobb csatára. Ezt mindenki tudja, aki nézi az Arsenal meccseit. Úgy játszik a labdával, ahogy csak Ronaldinho tud. Nem kapkod, nem parázik, egyszerűen csak mindig jól választ és megnyeri csapatának a meccseket. Sheva és Adriano között viszont nem tudnék dönteni.