Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
mindenki nem játszhat itt.mrmonster írta:Dehogy rossz a védelmünk, nem rossz.
Juninho egy igen értékes játékos, mégpedig azért, mert 25 méteren belüli szabadrúgásokat szinte kivétel nélkül becsapja. De azért Kaka veri.
Én szívesen látnám a csapatban Nery-t! És szerintem nem egy megfizethetelen spiehler!Badi írta:Egy jó formában lévö Sylvinho is simán játszhatna ott...
amúgy láttam, brutális volt, amit a 2. félidőben csináltak
Nem hát,őt el kell felejteni szerintem!Charlie írta:Alves ha jönne,azt tudnám díjazni!Ő erősítés lenne mindenképp.
Navarro csak kölcsönben van,de nem Barca szint.
C.
Úgy tudom csak kölcsön egy évre! De lehet h rosszul tommuhi írta:Jaja.. Alves nagy spiler.. es o jonni is fog mert hat minek kertek ra az elovasarlasi jogot? sztem ok is lattak/latnak benne fantaziat.... de a bal oldal akkor is eleg zord... mert ugyebar van ott 2 kioregedo felben levo jatekos akik ha osszeszednek 1 komolyabb serulest mar nem biztos hogy jo teljesitmenyt tudnak nyujtani. es ha az 1ikuk leserul akkor nincs cserelehetoseg..
Erre a posztra gyorsan marni kell vmi betony vedot...
Es 1 kerdes Navarro kolcsonbe ment vagy eladtak es csak bizonyos %-t tartottak meg belole??
Csak kolcsonmuhi írta:Jaja.. Alves nagy spiler.. es o jonni is fog mert hat minek kertek ra az elovasarlasi jogot? sztem ok is lattak/latnak benne fantaziat.... de a bal oldal akkor is eleg zord... mert ugyebar van ott 2 kioregedo felben levo jatekos akik ha osszeszednek 1 komolyabb serulest mar nem biztos hogy jo teljesitmenyt tudnak nyujtani. es ha az 1ikuk leserul akkor nincs cserelehetoseg..
Erre a posztra gyorsan marni kell vmi betony vedot...
Es 1 kerdes Navarro kolcsonbe ment vagy eladtak es csak bizonyos %-t tartottak meg belole??