HOVA TŰNT DAMON HILL?! - Dühöngő:)

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
bence-barca
Llegenda del Barça

2011.12.11. 10:57:42

Fecooo írta:eh emberek, micsoda hsz-t olvastam a tudjukmelyikoldalon ... :lol: :lol: :lol:

nem mondhatom meg melyik topicban(annyit segítek, h egyértelmű, melyik az a topic, ahol velünk foglalkoznak) , nem mondhatom meg, kitől (négybetűs), 04:22-kor

remélem nem kapok tiltást ezért ;)

(ha szabályt sértettem kérek szépen egy modit, törölje! és bocsánat!)

nem mertem másk topicba rakni, talán itt nem annyira nagy gond :oops:
Tudom melyik hszre gondolsz, pont 5 perce olvastam. Azon én is nagyot röhögtem :lol: :lol:
De azért őt a többiek is leoltották, szóval van akiknek van esze :)
Mellesleg én őrá már rég felfigyeltem és sosem értettem, h lett ő az év fórumozója ott... :roll:

Remélem nem gond, végül is ez csak egy fórum, ahol lehet beszélgetni :)
Fecooo
Llegenda del Barça

2011.12.11. 10:50:30

eh emberek, micsoda hsz-t olvastam a tudjukmelyikoldalon ... :lol: :lol: :lol:

nem mondhatom meg melyik topicban(annyit segítek, h egyértelmű, melyik az a topic, ahol velünk foglalkoznak) , nem mondhatom meg, kitől (négybetűs), 04:22-kor

remélem nem kapok tiltást ezért ;)

(ha szabályt sértettem kérek szépen egy modit, törölje! és bocsánat!)

nem mertem másk topicba rakni, talán itt nem annyira nagy gond :oops:

(jah és mielőtt megkapnám, h miért olvasom azt az oldalt: most kivételesen kíváncsi voltam, már hónapok óta nem néztem oda...)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Fecooo 2011.12.11. 11:00:46-kor.
Messi-Ini
Capitá del Barça

2011.12.10. 19:42:04

P.U.Y.O.L. írta:
Messi-Ini írta:pfffffffff....ezek a Realos emberek mekkora tahók...hihetetlen....úgy feltudják húzni az embert hogy csak na...jönnek a szokásos dumával,hogy divatdrukker az összes,meg a bunda meg stb...komolyan mond,vicc az összes.elöbb lettem Barca dukker minthogy a gyerek megtanult beszélni,és nekem osztja...ennyire arogáns,beképzelt és egoista bandát mint ők,nagyon-nagyon rég nem láttam :!: :!: :evil: :evil:
Viszont az általánosítás se a legszimpatikusabb dolog. Nyilván van bőven olyan Barca szimpatizáns, aki hasonlóan gusztustalanul áll a másik oldalhoz és az orruk alá dörgöli a csapat sikereit...
ez mondjuk jogos és van benne igazság bőven.de akkor kijavítanám magam,és úgy mondom hogy sok Real drukker ilyen.
Kép
P.U.Y.O.L.
Director del Fútbol

2011.12.10. 19:21:43

Messi-Ini írta:pfffffffff....ezek a Realos emberek mekkora tahók...hihetetlen....úgy feltudják húzni az embert hogy csak na...jönnek a szokásos dumával,hogy divatdrukker az összes,meg a bunda meg stb...komolyan mond,vicc az összes.elöbb lettem Barca dukker minthogy a gyerek megtanult beszélni,és nekem osztja...ennyire arogáns,beképzelt és egoista bandát mint ők,nagyon-nagyon rég nem láttam :!: :!: :evil: :evil:
Viszont az általánosítás se a legszimpatikusabb dolog. Nyilván van bőven olyan Barca szimpatizáns, aki hasonlóan gusztustalanul áll a másik oldalhoz és az orruk alá dörgöli a csapat sikereit...
Messi-Ini
Capitá del Barça

2011.12.10. 19:09:05

pfffffffff....ezek a Realos emberek mekkora tahók...hihetetlen....úgy feltudják húzni az embert hogy csak na...jönnek a szokásos dumával,hogy divatdrukker az összes,meg a bunda meg stb...komolyan mond,vicc az összes.elöbb lettem Barca dukker minthogy a gyerek megtanult beszélni,és nekem osztja...ennyire arogáns,beképzelt és egoista bandát mint ők,nagyon-nagyon rég nem láttam :!: :!: :evil: :evil:
Kép
Drigo
Eurobarca Staff

2011.11.27. 02:38:59

Mi lesz itt, amikor nem folyamatosan 1-2-be fogunk hasítani. Hajjjjajjjj...
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
messideco
Presidente del Barça

2011.11.27. 00:25:20

Jah, főleg, hogy alig van pénzem. Egyetemista élet, én így szeretlek :(
Kép
"And my heart will leave you never."
daffy
Madridista

2011.11.27. 00:19:40

miihii írta:
messideco írta: De holnap ha a szelvényem bejön, akkor úgy berúgok, mint az albán szamár...
Ha meg nem,akkor azért :wink: Alkalmat lehet rá találni :D
ráadásul vasárnap van,az meg eleve ünnep
miihii
KHAL

2011.11.27. 00:17:21

messideco írta: De holnap ha a szelvényem bejön, akkor úgy berúgok, mint az albán szamár...
Ha meg nem,akkor azért :wink: Alkalmat lehet rá találni :D
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
messideco
Presidente del Barça

2011.11.27. 00:16:00

Mekkora igazságtalan játék ez a foci. A mai nap pfááá. Arsenal lő egy öngólt, egyenlő lesz. A Barca meg kikap. Jajj... bennem is vannak indulat, nem is kevés.
De holnap ha a szelvényem bejön, akkor úgy berúgok, mint az albán szamár...
Kép
"And my heart will leave you never."
alberto
Barça B

2011.11.24. 14:11:52

Szerintem meg nagyon vicces a madridista fórum. Esténként, ha valami jó szórakozás kell, vagy megnézek egy Family Guy részt vagy olvasgatom a madridistán a Real Madrid vs FC Barcelona topikot. :)
bence-barca
Llegenda del Barça

2011.11.24. 13:26:19

Egy barátom mondott az ilyenekre jó kifejezést: 'nethuszárok'.
Az ilyeneknek nincs sok köze a focihoz és nem is kell velük foglalkozni. Régebben én is fel tudtam idegelni magamat, de már beláttam nincs értelme, ha értelmes próbálsz velük beszélgetni sem tudnak értelmesen reagálni... Persze, hogy ne legyen félreértés az ilyenek mindenhol megtalálhatóak és sajnos erre az oldalra is egyre többen regelnek... :?
Én szoktam olvasgatni például a madridista fórumát és már kiszűröm azokat, akiknek nem is kell elolvasni a hszeit...
socio66

2011.11.24. 12:58:17

Fecooo írta:és ha azt mondom, h fb-n láttam egy ismerősöm által, aki kommentált azon az oldalon és így megjelent a hírfolyamban? meg se láttam volna... szóval nem bújok ilyen oldalakat ;)

egyébként ironikus, h pont te szólsz meg engem, aki fórumozik a "sötét oldalon" ;)
az túlzás hogy fórumozok,olvasgatni szoktam, nagyrészt olyan topikok miatt,mint a testépítés,vagy a divat,mert ott is sokan fórumoznak és jó dolgokat lehet olvasni.
persze van hogy hozzászólok a barca vs real témához,de ez havi egyszer történik meg kb.
én csak azért 'szóltalak meg',mert te állandóan hozod ezeket a cikkeket, látom néha hogy nso fórumon is írogatsz,ami köztudottan egy színvonaltalan fórum,meg népsportos cikknél is láttam már hogy kínlódsz ilyen öt éves gyerekekkel,mikor ott meg köztudott,hogy ironikus,komolytalan cikkeket írnak.
nem igaz hogy nem tűnik fel hogy most már legalább akkora divat savazni minket,mint szeretni,így az ilyen színvonaltalan fórumok mindig tele lesznek ilyenekkel.
most is,hát csak a nemzeti sport velünk foglalkozó cikkét kellett megnéznem,már látom hogy elsők között madridozol megint.
szerinted ez vezet valahova?
de mindegy is,igazából nem érdekel meg közöm sincs hozzá,csak tegnap mikor láttam hogy még egy ilyen jó meccs közben is képes vagy az ellenféllel foglalkozni,akkor kijött belőlem ez amit már hosszú ideje látok és elég unszimpatikus.
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.11.23. 22:24:31

Én úgy tudom a sötét oldalon is kibeszélik az itteni fórumozók írásait, mert van egy madridista barátom aki mesélte hogy mekkora hülyeségeket írogatnak az eurobarcán, én meg rögtön felháborodtam, hogy ácsi, én is ott vagyok.
Én sosem figyelem hogy miket írnak odaát, sem más oldalak baromságait, csak amikor ide eurobarcára belinkelni vagy idézi valaki.
Semmi gond nincs azzal ha valaki ezeket keresi vagy a másik fórumon is fent van, csak tök felesleges mindig ezeken fennakadni.

Szinte az összes madridista rühelli a Barcát és a szurkolóit és ott szurkálják őket ahol csak lehet.
Fecooo
Llegenda del Barça

2011.11.23. 21:54:27

és ha azt mondom, h fb-n láttam egy ismerősöm által, aki kommentált azon az oldalon és így megjelent a hírfolyamban? meg se láttam volna... szóval nem bújok ilyen oldalakat ;)

egyébként ironikus, h pont te szólsz meg engem, aki fórumozik a "sötét oldalon" ;)
socio66

2011.11.23. 21:51:21

Fecooo írta:"A Barcelonának nem szóltak, hogy nem a milánói Scalában, hanem a milánói San Siróban vannak? Most már a Milan drukkerei is átérzik, hogy mit éltünk át tavasszal..."

kitaláljátok, ki írta ezt? segítek:

szemüveges, madridista kretén, aki múltkor Tamással együtt volt vendég a stúdióban... :roll:
de te amúgy mi az istenért bújod állandóan azokat az oldalakat ahol ilyen megnyilvánulások vannak? gondolom a nemzeti sporton,meg a madridistán keresgéled ezeket,de felfogni nem bírom hogy egy izgalmas jó meccs közben hogy lehet ilyenekkel foglalkozni.
néha egy-egy népsportos egyértelműen ironikus barca-vonatkozású cikknél is látom hogy ott kínlódsz,hát..ha neked ez jó..
MichaaBee
Llegenda del Barça

2011.11.23. 21:51:12

Engem csak a sok nyomorék Barca-ellenes irritál... Már mindenért ki van utálva a csapat és kb. semelyikről se tehet, de azért a Barcelona van le.*..va...

Van egy raklapnyi divatdrukker, emiatt szarházizzák a csapatot? Ki van már a ... az egésszel. :x
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
Rinku
Director del Fútbol

2011.11.23. 21:46:46

Fecooo írta:"A Barcelonának nem szóltak, hogy nem a milánói Scalában, hanem a milánói San Siróban vannak? Most már a Milan drukkerei is átérzik, hogy mit éltünk át tavasszal..."

szemüveges, madridista kretén, aki múltkor Tamással együtt volt vendég a stúdióban... :roll:
Fecó, szerinted most kellene, hogy lepődjek? :roll: Nem tudom, hogy hol máshol van talán ennyi pökhendi sz*rházi, mint a madrid táborban... Talán az Intert tudnám kiemelni, de a Chelsea, Bayern és MU fanok sem sokban maradnak le tőlük. Elég sokszor tapasztalom ezt, de hogy honnan merítenek ekkor hombár arcot ehhez? Tényleg nem tudom. Itt is az a baj, hogy a hülyeséghez szorgalom is párosul... Látod a végeredményt...

Minősíti magát a színvonalas írásával, nem is kell foglalkozni vele, nemsokára a madrid is visszakerül oda, ahova való. Nem kell sokat várni rá, remélem szétszivatjuk őket 10-én! :twisted:
Football, bloody hell. /SAF/
sjd
Llegenda del Barça

2011.11.23. 21:42:13

Fecooo írta:"Most már a Milan drukkerei is átérzik, hogy mit éltünk át tavasszal..."
Ja, egészen Milánóig kellett utaznunk, hogy találjunk még egy akkor hentest, mint Pepe, de szerencsére idáig inkább a góllövésben jeleskedik
Fecooo
Llegenda del Barça

2011.11.23. 21:35:51

"A Barcelonának nem szóltak, hogy nem a milánói Scalában, hanem a milánói San Siróban vannak? Most már a Milan drukkerei is átérzik, hogy mit éltünk át tavasszal..."

bence-barca
Llegenda del Barça

2011.10.19. 22:48:48

Barcaman1993 írta:
bence-barca írta:Valahogy éreztem, a jóbüdöskibeszabott rohadt életbe!!!!!
Arsenalnak alig volt monumentuma, bírós is volt, hogy elnézett dolgokat, erre ki szerez vezetést az utolsó percben? Csesszék meg... remélem mihamarabb kapnak eyg nagy pofonvágást... :x :x :x
Már megkapták. Blackburn-Mu-Liverpool. Lesz még itt zacskó. Ez az Arsenal harmat gyenge.
Ne csak múltidőben legyen... :twisted:
Meccs előtt még megfontoltam volna az X-t, de meccs képe alapján már nem örültem volna az Xnek, mert OM győzelem is lehetett volna... Na mindegy ilyen a foci, remélem Londonban megleckéztetik őket! Vagy felőlem ki is eshetünk 3.ként és aztán nyerjük meg az ELt! :D
Barcaman1993
Director del Fútbol

2011.10.19. 22:40:07

bence-barca írta:Valahogy éreztem, a jóbüdöskibeszabott rohadt életbe!!!!!
Arsenalnak alig volt monumentuma, bírós is volt, hogy elnézett dolgokat, erre ki szerez vezetést az utolsó percben? Csesszék meg... remélem mihamarabb kapnak eyg nagy pofonvágást... :x :x :x
Már megkapták. Blackburn-Mu-Liverpool. Lesz még itt zacskó. Ez az Arsenal harmat gyenge.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
bence-barca
Llegenda del Barça

2011.10.19. 22:37:58

Valahogy éreztem, a jóbüdöskibeszabott rohadt életbe!!!!!
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2011.10.17. 20:43:25

Üvöltöm, hogy kapja be a világ!
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
visca el barca
Presidente del Barça

2011.10.13. 18:08:08

ne lehetne csinálni vmi topicot ahol ilyen curva nagyokat lehetne káromkodni? :twisted:
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Lezárt