Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Tudom melyik hszre gondolsz, pont 5 perce olvastam. Azon én is nagyot röhögtemFecooo írta:eh emberek, micsoda hsz-t olvastam a tudjukmelyikoldalon ...![]()
![]()
![]()
nem mondhatom meg melyik topicban(annyit segítek, h egyértelmű, melyik az a topic, ahol velünk foglalkoznak) , nem mondhatom meg, kitől (négybetűs), 04:22-kor
remélem nem kapok tiltást ezért![]()
(ha szabályt sértettem kérek szépen egy modit, törölje! és bocsánat!)
nem mertem másk topicba rakni, talán itt nem annyira nagy gond
ez mondjuk jogos és van benne igazság bőven.de akkor kijavítanám magam,és úgy mondom hogy sok Real drukker ilyen.P.U.Y.O.L. írta:Viszont az általánosítás se a legszimpatikusabb dolog. Nyilván van bőven olyan Barca szimpatizáns, aki hasonlóan gusztustalanul áll a másik oldalhoz és az orruk alá dörgöli a csapat sikereit...Messi-Ini írta:pfffffffff....ezek a Realos emberek mekkora tahók...hihetetlen....úgy feltudják húzni az embert hogy csak na...jönnek a szokásos dumával,hogy divatdrukker az összes,meg a bunda meg stb...komolyan mond,vicc az összes.elöbb lettem Barca dukker minthogy a gyerek megtanult beszélni,és nekem osztja...ennyire arogáns,beképzelt és egoista bandát mint ők,nagyon-nagyon rég nem láttam![]()
![]()
![]()
Viszont az általánosítás se a legszimpatikusabb dolog. Nyilván van bőven olyan Barca szimpatizáns, aki hasonlóan gusztustalanul áll a másik oldalhoz és az orruk alá dörgöli a csapat sikereit...Messi-Ini írta:pfffffffff....ezek a Realos emberek mekkora tahók...hihetetlen....úgy feltudják húzni az embert hogy csak na...jönnek a szokásos dumával,hogy divatdrukker az összes,meg a bunda meg stb...komolyan mond,vicc az összes.elöbb lettem Barca dukker minthogy a gyerek megtanult beszélni,és nekem osztja...ennyire arogáns,beképzelt és egoista bandát mint ők,nagyon-nagyon rég nem láttam![]()
![]()
![]()
ráadásul vasárnap van,az meg eleve ünnepmiihii írta:Ha meg nem,akkor azértmessideco írta: De holnap ha a szelvényem bejön, akkor úgy berúgok, mint az albán szamár...Alkalmat lehet rá találni
Ha meg nem,akkor azértmessideco írta: De holnap ha a szelvényem bejön, akkor úgy berúgok, mint az albán szamár...
az túlzás hogy fórumozok,olvasgatni szoktam, nagyrészt olyan topikok miatt,mint a testépítés,vagy a divat,mert ott is sokan fórumoznak és jó dolgokat lehet olvasni.Fecooo írta:és ha azt mondom, h fb-n láttam egy ismerősöm által, aki kommentált azon az oldalon és így megjelent a hírfolyamban? meg se láttam volna... szóval nem bújok ilyen oldalakat
egyébként ironikus, h pont te szólsz meg engem, aki fórumozik a "sötét oldalon"
de te amúgy mi az istenért bújod állandóan azokat az oldalakat ahol ilyen megnyilvánulások vannak? gondolom a nemzeti sporton,meg a madridistán keresgéled ezeket,de felfogni nem bírom hogy egy izgalmas jó meccs közben hogy lehet ilyenekkel foglalkozni.Fecooo írta:"A Barcelonának nem szóltak, hogy nem a milánói Scalában, hanem a milánói San Siróban vannak? Most már a Milan drukkerei is átérzik, hogy mit éltünk át tavasszal..."
kitaláljátok, ki írta ezt? segítek:
szemüveges, madridista kretén, aki múltkor Tamással együtt volt vendég a stúdióban...
Fecó, szerinted most kellene, hogy lepődjek?Fecooo írta:"A Barcelonának nem szóltak, hogy nem a milánói Scalában, hanem a milánói San Siróban vannak? Most már a Milan drukkerei is átérzik, hogy mit éltünk át tavasszal..."
kitaláljátok, ki írta ezt? segítek:
szemüveges, madridista kretén, aki múltkor Tamással együtt volt vendég a stúdióban...
Ja, egészen Milánóig kellett utaznunk, hogy találjunk még egy akkor hentest, mint Pepe, de szerencsére idáig inkább a góllövésben jeleskedikFecooo írta:"Most már a Milan drukkerei is átérzik, hogy mit éltünk át tavasszal..."
Ne csak múltidőben legyen...Barcaman1993 írta:Már megkapták. Blackburn-Mu-Liverpool. Lesz még itt zacskó. Ez az Arsenal harmat gyenge.bence-barca írta:Valahogy éreztem, a jóbüdöskibeszabott rohadt életbe!!!!!
Arsenalnak alig volt monumentuma, bírós is volt, hogy elnézett dolgokat, erre ki szerez vezetést az utolsó percben? Csesszék meg... remélem mihamarabb kapnak eyg nagy pofonvágást...![]()
![]()
Már megkapták. Blackburn-Mu-Liverpool. Lesz még itt zacskó. Ez az Arsenal harmat gyenge.bence-barca írta:Valahogy éreztem, a jóbüdöskibeszabott rohadt életbe!!!!!
Arsenalnak alig volt monumentuma, bírós is volt, hogy elnézett dolgokat, erre ki szerez vezetést az utolsó percben? Csesszék meg... remélem mihamarabb kapnak eyg nagy pofonvágást...![]()
![]()