Championship/Football Manager
- geridoss
- Director del Fútbol
Segítsen már valaki legyen szíves... Nem tudok mit kezdeni a csapatommal FM11-ben, mert az egész szezon folyamán nem kevés ehhez hasonló meccset produkál a Messi-Torres-Bojan csatársorom:
http://kepfeltoltes.hu/111212/asd_www.k ... es.hu_.jpg
Nem hiszem el, hogy 26 (!!) lövésből egyetlen egy gólt sem tudok szerezni, míg a nagyon acélos ellenfelem, a Dinamo Kijev két kapura tartó lövésből gólt szerez.
Messi meccsről meccsre sz*r*bb, 6,2-es átlagokat produkál meccsről meccsre, pedig az előző szezonokban jó volt...
Bármi ötlet?
http://kepfeltoltes.hu/111212/asd_www.k ... es.hu_.jpg
Nem hiszem el, hogy 26 (!!) lövésből egyetlen egy gólt sem tudok szerezni, míg a nagyon acélos ellenfelem, a Dinamo Kijev két kapura tartó lövésből gólt szerez.
Messi meccsről meccsre sz*r*bb, 6,2-es átlagokat produkál meccsről meccsre, pedig az előző szezonokban jó volt...
Bármi ötlet?
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/
Visca el Barca!
Visca el Barca!
No eddig a lokival egész jól állok, bár mostanában nem sziporkáznak a csatárjaim...
A következő ellenfél a Vidi, akik a 11. helyen állnak, a Győr mivel most döntetlent játszott, így itt a lehetőség hogy elhúzzak 3 ponttal, mivel 22-22 pontunk van jelen pillanatban, csak nekem most jön ebben a fordulóban a meccs.
A csipet-csapat egész jó. Kapusok között nem tudok különbséget tenni, védőim fainok, nem is kell oda már igazolni. Középpálya... Nincs vele probléma csak kéne egy irányító. Csatársorral nincs gond.
Egyébként a fradi 500.000 eurót költött, míg én 160-at
Szóóóval nyerni kell mindent, és bejutni a BL-be!
A következő ellenfél a Vidi, akik a 11. helyen állnak, a Győr mivel most döntetlent játszott, így itt a lehetőség hogy elhúzzak 3 ponttal, mivel 22-22 pontunk van jelen pillanatban, csak nekem most jön ebben a fordulóban a meccs.
A csipet-csapat egész jó. Kapusok között nem tudok különbséget tenni, védőim fainok, nem is kell oda már igazolni. Középpálya... Nincs vele probléma csak kéne egy irányító. Csatársorral nincs gond.
Egyébként a fradi 500.000 eurót költött, míg én 160-at

Szóóóval nyerni kell mindent, és bejutni a BL-be!

- varnagykrisztian
- Entrenador del Barça
Befejeztem a második szezonomat a BARCA trénereként.Sikerült megnyernem 7 pontal ismét a LA LIGA-t, a "GALAGTIKUSOK" összezuhantak a 21.játéknap után amikor is elintéztem őket a CAMP NOU-ban 4-1-re, a katalánokkal ekkor vettem át a vezetést elöszöra bajnokságban!A további fordulókban is meglepő döntetlenek és vereségek jellemezték a BLANCÓK formáját.A SPANYOL KUPA döntőt ismét elbuktam 0-1-re a REAL MADRID ellen, ez az a sorozat amit még nem sikerült elhódítanom.A BL-ben a döntőbe jutásért játszhattam a BAYERN MÜNCHEN ellen de összesítésben kikaptam 2-3-ra.A leggólerősebb játékosom ismét MESSI volt 39 gól/22 asziszt.TEVEZ is elég jól teljesített első barcás szezonjában, általában csereként beszálva 28 találatig és 12 gólpasszig jutott, a kezdőként szerepet kapó VILLA 25/15.TEVEZ-nek jövőre nem lesz könnyű szezonja mert visszatér BOJAN az AS ROMA-tól és vele kell megharcolnia a cserecsatár posztért.PUYOL (edzőnek leigazoltam) és PINTO visszavonult, ABIDAL nem akart új szerződést aláírni.Igazoltam 97 millió euróért a távozók helyére, kapusposztra leigazoltam DAVID DE GEA-t 30 millió euróért a MANCHESTER UNITED-től, védőnek a francia MAMADOU SAKHO-t 67 millióért a PSG-től, és felhoztam a "B" csapatomtól MARTÍN MONTOYA-t.varnagykrisztian írta:Football Manager 2012, 12.0,4 update
Sikerekkel kezdtem a második idényemet is az FC BARCELONA-nál.A SPANYOL SZUPERKUPA-t megnyertem 2-2-es összesítéssel idegenben lőtt több góllal a REAL MADRID ellen.Az EURÓPAI SZUPERKUPA-t is behúztam a PSG ellen 4-0-ra.A SAO PAULO ellen 3-0-ra győzedelmeskedtem a VILÁGKUPA DÖNTŐ-jében.A SPANYOL KUPA 5.fordulójában majdnem búcsúztam a SEVILLA ellen, idegenben kikaptam 3-0-ra, otthon 1-0-ra vezettem mikor a Sevilla kapusát JAVI VARAS-t a 26’ percben kiállították, a mérkőzést végül 4-0-ra megnyertem úgy hogy KEITA a végén rúgta a győztes gólt. A LA LIGA-t a MARGIT vezeti 3 pontal elöttem, kikaptam tőlük idegenben 1-2-re.A BL-ben erős csoportba kerültem (JUVENTUS, SPORTING, MAN.CITY), végül második lettem a CITY után, a ZEBRÁKAT 7-0-ra vertem a CAMP NOU-ban, az egyenes kiesési szakaszban a SHAKHTAR D. kezdek hazai pályán.MESSI eddig a leggólerősebb játékosom (27 gól), TEVEZ (18), VILLA (15), ALEXIS (14), az argentin megéri a pénzét, dicsérendő a 18 találata mert általában csereként száll be .PINTO a szezon végén visszavonul ezért megszereztem a padra a MAN. UNITED kapusát DAVID de GEA-t 30 millió euróért!Jelenleg 2013 február elején tartok.Elvárásom hogy megvédjük a bajnoki címünket
VÁRNAGY HANNA BOGLÁRKA: 2014. MÁRCIUS 20. 07:22
PEP GUARDIOLA: 2008. JÚNIUS - 2012. MÁJUS
HÁZASSÁGKÖTÉS: 2011. SZEPTEMBER 26.
- varnagykrisztian
- Entrenador del Barça
Sziasztok.Van olyan opció ahol pl. a "BARCELONA B" minden mérkőzéséről tudósítást kérhetek?KÖSZI!
- varnagykrisztian
- Entrenador del Barça
- varnagykrisztian
- Entrenador del Barça
Football Manager 2012, 12.0,4 update
Sikerekkel kezdtem a második idényemet is az FC BARCELONA-nál.A SPANYOL SZUPERKUPA-t megnyertem 2-2-es összesítéssel idegenben lőtt több góllal a REAL MADRID ellen.Az EURÓPAI SZUPERKUPA-t is behúztam a PSG ellen 4-0-ra.A SAO PAULO ellen 3-0-ra győzedelmeskedtem a VILÁGKUPA DÖNTŐ-jében.A SPANYOL KUPA 5.fordulójában majdnem búcsúztam a SEVILLA ellen, idegenben kikaptam 3-0-ra, otthon 1-0-ra vezettem mikor a Sevilla kapusát JAVI VARAS-t a 26’ percben kiállították, a mérkőzést végül 4-0-ra megnyertem úgy hogy KEITA a végén rúgta a győztes gólt. A LA LIGA-t a MARGIT vezeti 3 pontal elöttem, kikaptam tőlük idegenben 1-2-re.A BL-ben erős csoportba kerültem (JUVENTUS, SPORTING, MAN.CITY), végül második lettem a CITY után, a ZEBRÁKAT 7-0-ra vertem a CAMP NOU-ban, az egyenes kiesési szakaszban a SHAKHTAR D. kezdek hazai pályán.MESSI eddig a leggólerősebb játékosom (27 gól), TEVEZ (18), VILLA (15), ALEXIS (14), az argentin megéri a pénzét, dicsérendő a 18 találata mert általában csereként száll be .PINTO a szezon végén visszavonul ezért megszereztem a padra a MAN. UNITED kapusát DAVID de GEA-t 30 millió euróért!Jelenleg 2013 február elején tartok.Elvárásom hogy megvédjük a bajnoki címünket

- chonggy
- Capitá del Barça
Én sem tudnám élvezni a játékot más taktikájával,abban van a varázs,h szenvedsz,amig sikeres nem leszel...
Mondjuk most elkértem azt a Pep-féle taktikát,de csak hogy lássam,hogy néz az ki,használni tuti nem fogom...
am miért nem tudom meghosszabitani a szerződésemet 2015 után? A 11-el játszom még...

am miért nem tudom meghosszabitani a szerződésemet 2015 után? A 11-el játszom még...

„Madrid, cabron, salude al campeón”-Samuel Eto`o
- Victor_Valdes
- Az EuroBarca Utánpótlása
A válasz egyszerű, vagy ráérzel elsőre a taktikára, vagy a rengeteg játék után idővel megtanulod, mit és hogyan kell csinálni. Vagy ha sokat játszottál online, akkor gyerekjáték az egész game. 
jó persze le lehet tölteni minden féle editort, meg segédanyagot stb, de én úgy nem tudnám élvezni a játékot, elvégre ez az egész arra van kihegyezve, hogy minél jobb taktikát csinálj..számomra elvesztené a varázsát, ha nem a saját taktikámmal játszanék..
szerk.: Hetek óta nem játszottam, kezdek a Malagával ezen a havas délutánon.
Hátha leköt egy kicsit most a játék.. 

jó persze le lehet tölteni minden féle editort, meg segédanyagot stb, de én úgy nem tudnám élvezni a játékot, elvégre ez az egész arra van kihegyezve, hogy minél jobb taktikát csinálj..számomra elvesztené a varázsát, ha nem a saját taktikámmal játszanék..

szerk.: Hetek óta nem játszottam, kezdek a Malagával ezen a havas délutánon.

http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
- varnagykrisztian
- Entrenador del Barça
Letöltöttem egy TACTICAL THEOREMS nevű anyagot még tavaly és ott van sok taktika részletesen leírva képekkel ellátva amiben van egy GUARDIOLA féle taktika!Ha gondolod átküldhetem e-mail-ben!LM10 írta:varnagykrisztian! Te hogy a p*csába tudsz ilyen sikeres lenni a Barcával?Nekem talán a 08-as managerben volt valami olyan taktikám, hogy mindent nyertem, de azóta még a szép játék sem jön, csak szenvedek
- LM10
- Director del Fútbol
Védekezésre tudnátok tippet ajánlani? Pocsék a védekezésem, mikor a Barcával voltam egy Pedro Leon képes volt beforgatni Puyolt, meg Piquét is. Nem érzem ezt a zóna/ember fogást, meg stb.
varnagykrisztian! Te hogy a p*csába tudsz ilyen sikeres lenni a Barcával?
Nekem talán a 08-as managerben volt valami olyan taktikám, hogy mindent nyertem, de azóta még a szép játék sem jön, csak szenvedek 
varnagykrisztian! Te hogy a p*csába tudsz ilyen sikeres lenni a Barcával?

- L.Messi 10
- Entrenador del Barça
Szedd le ezt: http://www.dll-files.com/dllindex/dll-f ... l?d3dx9_41 ,és másold be a játék mappájába.Iniesta4ever írta:Bocsánat, de én még csak most telepítem de itt akadtam meg:
A program nem indult el, mert d3dx9_41.dll hiányzik a számítógéptől....
Segítség!

- Iniesta4ever
- Barça B
Bocsánat, de én még csak most telepítem de itt akadtam meg:
Segítség!
Segítség!
2:6! Blaugrana!!!!
- kamaj
- Capitá del Barça
www.fm-base.co.uk/forum/forum.phpZozzy 5 írta:12höz még semmi kiegészítő nincs? fmhungary-n nem láttam...
Erre az oldalra ingyen regelsz, rámész a download fülra, és utána elég sok minden van fent: skinek, adatbázisok, arccsomagok, logócsomagok... De frissül gyakran

Amorebieta nálam a 11-ben bevált a Sevillánál. Nem kerül sokba, bár nem tudom mennyire férne be a kezdőbe egy Barcánál.. Bár lehet azóta fejlődött amíg lenyomtad a szezont.
- varnagykrisztian
- Entrenador del Barça
Segítsetek srácok egy kicsit.ABIDAL és PUYOL kiöregszik a csapatomból jövőre és kellene a helyükre meghatározó védők (védő bal, védő belső).KÖSZÖNÖM 

Például?:D Ha tényleg van valami jó, belinkelhetnédVictor_Valdes írta:Külföldi oldalakon keresd, ne fmhungary-n, van már jó pár kiegészítő amúgy.Zozzy 5 írta:12höz még semmi kiegészítő nincs? fmhungary-n nem láttam...

- varnagykrisztian
- Entrenador del Barça
Football Manager 2012:
Sikerekkel zártam az első idényem az FC BARCELONA-nál.A SPANYOL SZUPERKUPA-t megnyertem 5-4-es összesítéssel a REAL MADRID ellen.Az EURÓPAI SZUPERKUPA-t is behúztam a PORTO ellen 2-1-re.A SANTOS ellen 1-0-ra győzedelmeskedtem a VILÁGKUPA DÖNTŐ-jében.Sajnos a SPANYOL KUPA döntőjében kikaptam a GALAGTIKUSOK-tól 2-2-es döntetlen után tizikkel 3-4-re. A LA LIGA-t megnyertem, 2 pontal előztem meg a MARGIT-ot.A BL döntőben idén már másodszor megmérkőztem a PORTO-val, 5-1-es sikerrel megszereztük idei 5. trófeánkat.Az argentin csodagyerek MESSI volt az idény leggólerősebb játékosa 41 gól/19 gólpassz.
Sikerekkel zártam az első idényem az FC BARCELONA-nál.A SPANYOL SZUPERKUPA-t megnyertem 5-4-es összesítéssel a REAL MADRID ellen.Az EURÓPAI SZUPERKUPA-t is behúztam a PORTO ellen 2-1-re.A SANTOS ellen 1-0-ra győzedelmeskedtem a VILÁGKUPA DÖNTŐ-jében.Sajnos a SPANYOL KUPA döntőjében kikaptam a GALAGTIKUSOK-tól 2-2-es döntetlen után tizikkel 3-4-re. A LA LIGA-t megnyertem, 2 pontal előztem meg a MARGIT-ot.A BL döntőben idén már másodszor megmérkőztem a PORTO-val, 5-1-es sikerrel megszereztük idei 5. trófeánkat.Az argentin csodagyerek MESSI volt az idény leggólerősebb játékosa 41 gól/19 gólpassz.
- Victor_Valdes
- Az EuroBarca Utánpótlása
Külföldi oldalakon keresd, ne fmhungary-n, van már jó pár kiegészítő amúgy.Zozzy 5 írta:12höz még semmi kiegészítő nincs? fmhungary-n nem láttam...

http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
- varnagykrisztian
- Entrenador del Barça
A LA LIGA 28. fordulójában NISTELROOY megint megszivatta egykori csapatát, a MARGIT hazai pályán nem bírt a 11. MALAGA-val (4-4).A holland rúgta az utolsó egyenlítő találatot.Tíz fordulóval a vége elött +7 pont az előnyömvarnagykrisztian írta:Bírom hogy a REAL MADRID-ot a volt játékosai szívatják, idegenben a MÁLAGA-val x-eltek (VAN NISTELROOY, 70'-ben tiziből), a VALENCIA-tól meg kikaptak 1-0-ra (SOLDADO)A MARGIT a 2., én +3 pontal előzöm meg!

szerk.:29. forduló, VILLARREAL - REAL MADRID 3-1, összeomlott a királyi klub, +10

- varnagykrisztian
- Entrenador del Barça
Kíváncsiságból körülnéztem az átigazolási piacon hogy SORIANO helyett (mellé) keressek egy vérbeli csatárt.Sajnos a nagy kedvenc LISANDRO LOPEZ 6 hónapra kidőlt és érdeklődtem SAMUEL ETO'O felöl is de 55 MILLIÓ EURÓ-nál feladtam a tárgyalást, így a ROBERTO MANCINI által nagyon utált CARLOS TEVEZ-re esett a választásom akit szerintem elég olcsón 15 MILLIÓ EURÓ-ért sikerült megszereznem a következő szezonra a MANCHESTER CITY-től 

- sjay
- Entrenador del Barça
Húhh.. éppen telepítem a játékot, ha felment, valószínűleg a Málaga padján kezdek, hogy bele rázódjak a kezelő felületbe, aztán kezdek majd egy új karriert egy magyar csapattal. Később írok mi lett a sorsom