Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Befejeztem a második szezonomat a BARCA trénereként.Sikerült megnyernem 7 pontal ismét a LA LIGA-t, a "GALAGTIKUSOK" összezuhantak a 21.játéknap után amikor is elintéztem őket a CAMP NOU-ban 4-1-re, a katalánokkal ekkor vettem át a vezetést elöszöra bajnokságban!A további fordulókban is meglepő döntetlenek és vereségek jellemezték a BLANCÓK formáját.A SPANYOL KUPA döntőt ismét elbuktam 0-1-re a REAL MADRID ellen, ez az a sorozat amit még nem sikerült elhódítanom.A BL-ben a döntőbe jutásért játszhattam a BAYERN MÜNCHEN ellen de összesítésben kikaptam 2-3-ra.A leggólerősebb játékosom ismét MESSI volt 39 gól/22 asziszt.TEVEZ is elég jól teljesített első barcás szezonjában, általában csereként beszálva 28 találatig és 12 gólpasszig jutott, a kezdőként szerepet kapó VILLA 25/15.TEVEZ-nek jövőre nem lesz könnyű szezonja mert visszatér BOJAN az AS ROMA-tól és vele kell megharcolnia a cserecsatár posztért.PUYOL (edzőnek leigazoltam) és PINTO visszavonult, ABIDAL nem akart új szerződést aláírni.Igazoltam 97 millió euróért a távozók helyére, kapusposztra leigazoltam DAVID DE GEA-t 30 millió euróért a MANCHESTER UNITED-től, védőnek a francia MAMADOU SAKHO-t 67 millióért a PSG-től, és felhoztam a "B" csapatomtól MARTÍN MONTOYA-t.varnagykrisztian írta:Football Manager 2012, 12.0,4 update
Sikerekkel kezdtem a második idényemet is az FC BARCELONA-nál.A SPANYOL SZUPERKUPA-t megnyertem 2-2-es összesítéssel idegenben lőtt több góllal a REAL MADRID ellen.Az EURÓPAI SZUPERKUPA-t is behúztam a PSG ellen 4-0-ra.A SAO PAULO ellen 3-0-ra győzedelmeskedtem a VILÁGKUPA DÖNTŐ-jében.A SPANYOL KUPA 5.fordulójában majdnem búcsúztam a SEVILLA ellen, idegenben kikaptam 3-0-ra, otthon 1-0-ra vezettem mikor a Sevilla kapusát JAVI VARAS-t a 26’ percben kiállították, a mérkőzést végül 4-0-ra megnyertem úgy hogy KEITA a végén rúgta a győztes gólt. A LA LIGA-t a MARGIT vezeti 3 pontal elöttem, kikaptam tőlük idegenben 1-2-re.A BL-ben erős csoportba kerültem (JUVENTUS, SPORTING, MAN.CITY), végül második lettem a CITY után, a ZEBRÁKAT 7-0-ra vertem a CAMP NOU-ban, az egyenes kiesési szakaszban a SHAKHTAR D. kezdek hazai pályán.MESSI eddig a leggólerősebb játékosom (27 gól), TEVEZ (18), VILLA (15), ALEXIS (14), az argentin megéri a pénzét, dicsérendő a 18 találata mert általában csereként száll be .PINTO a szezon végén visszavonul ezért megszereztem a padra a MAN. UNITED kapusát DAVID de GEA-t 30 millió euróért!Jelenleg 2013 február elején tartok.Elvárásom hogy megvédjük a bajnoki címünket
Letöltöttem egy TACTICAL THEOREMS nevű anyagot még tavaly és ott van sok taktika részletesen leírva képekkel ellátva amiben van egy GUARDIOLA féle taktika!Ha gondolod átküldhetem e-mail-ben!LM10 írta:varnagykrisztian! Te hogy a p*csába tudsz ilyen sikeres lenni a Barcával?Nekem talán a 08-as managerben volt valami olyan taktikám, hogy mindent nyertem, de azóta még a szép játék sem jön, csak szenvedek
Szedd le ezt: http://www.dll-files.com/dllindex/dll-f ... l?d3dx9_41 ,és másold be a játék mappájába.Iniesta4ever írta:Bocsánat, de én még csak most telepítem de itt akadtam meg:
A program nem indult el, mert d3dx9_41.dll hiányzik a számítógéptől....
Segítség!
www.fm-base.co.uk/forum/forum.phpZozzy 5 írta:12höz még semmi kiegészítő nincs? fmhungary-n nem láttam...
Például?:D Ha tényleg van valami jó, belinkelhetnédVictor_Valdes írta:Külföldi oldalakon keresd, ne fmhungary-n, van már jó pár kiegészítő amúgy.Zozzy 5 írta:12höz még semmi kiegészítő nincs? fmhungary-n nem láttam...
Külföldi oldalakon keresd, ne fmhungary-n, van már jó pár kiegészítő amúgy.Zozzy 5 írta:12höz még semmi kiegészítő nincs? fmhungary-n nem láttam...
A LA LIGA 28. fordulójában NISTELROOY megint megszivatta egykori csapatát, a MARGIT hazai pályán nem bírt a 11. MALAGA-val (4-4).A holland rúgta az utolsó egyenlítő találatot.Tíz fordulóval a vége elött +7 pont az előnyömvarnagykrisztian írta:Bírom hogy a REAL MADRID-ot a volt játékosai szívatják, idegenben a MÁLAGA-val x-eltek (VAN NISTELROOY, 70'-ben tiziből), a VALENCIA-tól meg kikaptak 1-0-ra (SOLDADO)A MARGIT a 2., én +3 pontal előzöm meg!