Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Bízzunk benne !!barcadv7 írta:Nagyon remélem, hogy jól sikerül a műtétje és holnap ilyenkor már csak a jó híreket kapjuk róla.
és ezért hagyott ki 10 ziccerből 9et? én értem,hogy sérült és rossz neki,stb. de na...westerngom írta: - ÉS remélem, elgondolkodtatja a sok kedves "divatdrukker" -t, hogy többek között miért nem ment Villa-nak a játék és miért volt önmaga árnyéka minden téren!
- ÉS remélem, elgondolkodtatja a sok kedves "divatdrukker" -t, hogy többek között miért nem ment Villa-nak a játék és miért volt önmaga árnyéka minden téren!Lionel85 írta:Jobbulást kívánok Davidnak! Azt nem értem, hogy eddig is fájdalommal lépett pályára, akkor miért nem tettek ellene? Szerintem ha pár meccset kihagy gyógyulása miatt, akkor nem történik meg ez az eset. Persze, utólag mindenki okos, de előrelátható volt egy sérülés. Volt egy gyenge pont a szervezetében és ha megsérül, akkor a gyenge pont adja fel elsőnek. Így is lett. Sajnálom, hogy így lett, de talán ez is valamelyest magyarázatot ad gyenge formájára. Ebből a szempontból nézve viszont hatalmas kalapemelés neki, hogy összeszorított fogakkal is készült hétről-hétre!
Ánimo David!
okéé,értettem:)köszííí:)barcadv7 írta:találtam egy olyan közleményt az orvostól miszerint csak hétfőn fogják műteni mert a törés helye még duzzadt/gyulladt. Azt is modta hogy azért lehet veszélyes ez a törés, mert általában vérzéssel is jár, ami a körülötte levő szövetet és izmot "nyomja". Szóval gondolom ezt kezelik és emiatt lesz hétfőn a műtét
“The most important thing is to know how are the white tissues that are around Villa’s shinbone. The injury that he’s suffering is dangerous to the musculature of his leg, because these fractures are used to bleed a lot and it can affect the tissue of the muscle”.
“Now’s important that he cure well, because if he doesn’t do it, he’s not going to play the Eurocup, nor nothing”.
Doctor Cugat also postponed the operation to monday because the injury’s area is still too inflamed.
de most akkor megműtötték?soadroli írta:http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 3756_n.jpg
erre gondoltam, köszibarcadv7 írta:Az Illa illa Villa Maravilla?
Az első része a nevéből lett kiollózva a Maravilla meg spanyolul csodát jelent, és ugye ebben a szóban is benne van a neve
az amugy mit jelent?barcadv7 írta:Azt olvastam h csak hétfőn fogják műteni :/
És a mai 18:00kor kezdődő Sporting Gijon vs Espanyol meccsen a 7. percben a stadion az "Illa illa Maravilla"-t fogja zúgni.remélem nézni fogja