Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Lefordítva sok volt a bejgli karácsonykor.Bercy írta:Recrea szerintem otthon van ilyenkor, én meg nem neveztem az oxigénsátras bajnokságba, megjegyzem kisfiam olyan vírussal fertőzőzött meg minket, hogy arra sincs erőm, hogy felemeljem, így kihagyom a holnapi meccset még ha rá is érnékdopi írta:Ó hát én udvariasan meghagytam a helyet Recreának meg neked. Én csak kisegítő személyzet vagyok, a csere cseréjeBercy írta: Azért Dopikám vonszold el a segged a meccsre, mert az ördög nem alszik![]()
Recrea szerintem otthon van ilyenkor, én meg nem neveztem az oxigénsátras bajnokságba, megjegyzem kisfiam olyan vírussal fertőzőzött meg minket, hogy arra sincs erőm, hogy felemeljem, így kihagyom a holnapi meccset még ha rá is érnékdopi írta:Ó hát én udvariasan meghagytam a helyet Recreának meg neked. Én csak kisegítő személyzet vagyok, a csere cseréjeBercy írta:Azért Dopikám vonszold el a segged a meccsre, mert az ördög nem alszikdopi írta: Így akkor bőven megvagytok már, én meg pihentetem öreg csontjaimat.![]()
Ó hát én udvariasan meghagytam a helyet Recreának meg neked. Én csak kisegítő személyzet vagyok, a csere cseréjeBercy írta:Azért Dopikám vonszold el a segged a meccsre, mert az ördög nem alszikdopi írta:Így akkor bőven megvagytok már, én meg pihentetem öreg csontjaimat.Bence12 írta:Napsugár Fiúk - HFCB 18:35
1. Zoli-kapus
2. Melkor
3. Marci
4.
5. Szilárd
6. Házé
7. Zsolti
8. M Tibi
9. Bence![]()
Azért Dopikám vonszold el a segged a meccsre, mert az ördög nem alszikdopi írta:Így akkor bőven megvagytok már, én meg pihentetem öreg csontjaimat.Bence12 írta:Napsugár Fiúk - HFCB 18:35
1. Zoli-kapus
2. Melkor
3. Marci
4.
5. Szilárd
6. Házé
7. Zsolti
8. M Tibi
9. Bence
Így akkor bőven megvagytok már, én meg pihentetem öreg csontjaimat.Bence12 írta:Napsugár Fiúk - HFCB 18:35
1. Zoli-kapus
2. Melkor
3. Marci
4.
5. Szilárd
6. Házé
7. Zsolti
8. M Tibi
9. Bence
Itt jelzem azoknak, akik neveztek de még nem írták fel magukat, hogy én csak arra az esetre vagyok felírva ha kevesen lennénk. A nevezetteknek elsőbbségük van.Ronaldinho 17 írta:Napsugár Fiúk - HFCB 18:35
1. Zoli-kapus
2. Melkor
3. Marci
4. Dopi - opcionális
5. Szilárd
6. Házé
7. Zsolti
8. M Tibi
9.
dopi írta:Eddig úgy néz ki hogy igen.haze71 írta:Napsugár Fiúk - HFCB 18:35
1.
2. Melkor
3. Marci
4. Dopi - remélem akkor ráérsz
5. Szilárd
6. Házé
7.
8. M Tibi
9.
Eddig úgy néz ki hogy igen.haze71 írta:Napsugár Fiúk - HFCB 18:35
1.
2. Melkor
3. Marci
4. Dopi - remélem akkor ráérsz
5. Szilárd
6. Házé
7.
8.
9.
Sziasztok!hajtmanrob írta:Sziasztok!!!!
Úgy néz ki, január 21-én vagy 28-án (szombaton) Egynapos Szurkolói Villámtornát rendezünk. A nevezés: 20.000 Ft/csapat, ami tartalmazza a bírót, a terembérlést és az öltöző ill. a fürdő használatát. Helyszín: Csepel egyik sulijának a terme (még tárgyalás alatt)
8 csapat, 2 csoport lesz. Mindenki 3 csoportmeccset és 1 helyosztót játszik. A meccsek 2x12 percesek. 4+1-es játékrendszerben kell játszani.
Érdekel Titeket?
Üdv: Hajtman Robi
További infó: 06 70 608 3119