hihetetlen mennyire nem adta...
mindig ott voltam a feketénél vagy 1,2 golyó maradt és mindig vmikor elrontottam, pedig nem szoktam...
és a szerencse is messze elkerült...

így is 5-10 lett

Én megverlek szívesen.ferninho írta: veszel egy USB-s egeret néhány forintért és máris játszhatsz![]()
valaki játszana most velem?
Ferni__ két alsóvonallal
most remélem nincs meccsetek![]()
aki játszana írjon be ide a topikba.
veszel egy USB-s egeret néhány forintért és máris játszhatszkurdt írta: Nekem biztos h off innentől bármilyen pool, lévén legutóbbi részvételem óta laptopra váltottam, ilyen játékot pedig nem lehet ezzel a beépített egérrel játszani (vagy legalábbis én béna vagyok hozzá)...
Viszont ha minden jól megy, ma már kiderül h honfoglalózhatok-e...
Nekem biztos h off innentől bármilyen pool, lévén legutóbbi részvételem óta laptopra váltottam, ilyen játékot pedig nem lehet ezzel a beépített egérrel játszani (vagy legalábbis én béna vagyok hozzá)...S.Agüero írta: nah, gyűljünk emberek!
akár az is nevezhet aki honfis vagy nba-s bajnokságban is részt vesz, tudunk várni.
16-an jó lenne összejönni.
akik a múltkor voltak azok közül egy csomó ember még(?)nem nevezett.![]()
messiboy, dave, socio, bob, lmessi10, slither, kanty, csababarca, fsh, fecooo, bowlinggolyo, faithnomore, kurdt.kár h itt nem lehet megjelölni mint fészen.
hirtelen csak ennyi ugrott be
meccsünk vanferninho írta:valaki poolozik egyet velem?![]()
az írjon ide![]()
Ferni__ néven megtalál
2 alsóvonal
rohadtul nem tudok játszani vele, de mindegylevproff írta:Pool:
1. S.Agüero
2. Zivany20
3. P.U.Y.O.L.
4. Ozsi
5. ferninho ( Ferni__ kettő alsóvonallal)
6. fcbarca0827
7. levproff
8. shutterisland
9.
Legkésőbb a draft előtt 1 órával be kellene regisztrálni. De azért nézegess vissza ide, hogy mit válaszol Tocy, mert ha feladja a dolgot, akkor nem fog kelleni a +1 ember.ronaldinho írta:Rendben köszi szépen körbe kérdezek pár ismerőst...határidő?
Akkor ez most azt jelenti, hogy nem is próbálkozol többet a regisztrációval?Tocy írta:Sry most értem csak géphez, eddig 6x próbáltam regelni, mindegyik alkalommal lefagyott az egész...sztem ne várjatok rám
nah, gyűljünk emberek!levproff írta:Pool:
1. S.Agüero
2. Zivany20
3. P.U.Y.O.L.
4. Ozsi
5. ferninho ( Ferni__ kettő alsóvonallal)
6. fcbarca0827
7. levproff
8.
9.
Oksa! Akkor ez zavart meg mert én +6 órát szoktam számolni... Legalábbis az élő NBA meccsek úgy kezdődnek...Slither írta:És ez jól is van, mert ez Pacific Time, szóval a mi időnk szerint ez 20 óra.neobarca írta:
Ezt nem értem, nekem ezt írja ki: Live Draft: Sat, Jan 7 11:00 AM PST
Állítsd át a profilodban az időzónát (nem tudom hogy pontosan hol van, mielőtt még rákérdeznél).
És ez jól is van, mert ez Pacific Time, szóval a mi időnk szerint ez 20 óra.neobarca írta:
Ezt nem értem, nekem ezt írja ki: Live Draft: Sat, Jan 7 11:00 AM PST
Ezt nem értem, nekem ezt írja ki: Live Draft: Sat, Jan 7 11:00 AM PSTSlither írta:Szombat 8 óra van beállítva, és az is van kiírva nekem. (Sat Jan 7 8:00pm CET).neobarca írta:Slither!
Akkor véglegesítsük a dolgokat. Ki játszik és mikor lesz a draft? Mert akkor úgy osztom be a hétvégémet...![]()
Nekem itt a gépezet szombat 11AM-et ír ami Magyar idő szerint délután 5 igaz?
Még 2 ember (Tocy és Kovi) regisztrációját várjuk, aztán meg is van a létszám.
Szombat 8 óra van beállítva, és az is van kiírva nekem (Sat Jan 7 8:00pm CET).neobarca írta:Slither!
Akkor véglegesítsük a dolgokat. Ki játszik és mikor lesz a draft? Mert akkor úgy osztom be a hétvégémet...![]()
Nekem itt a gépezet szombat 11AM-et ír ami Magyar idő szerint délután 5 igaz?
League > Scoring & Settings > Players Stat CategoriesEazzy írta:pontszámításra is megtalálom a képleteket gondolom valahol ugye? Hogy tudjam mi a fontos.