David Villa
http://sporthirado.hu/cikk-labdarugas-d ... pul_-60411
nanana:))) a cikkből a lefontosabb mondat:D
"David fantasztikus ember, hiszik vagy sem, keményebben dolgozik, mint valaha, de most csak azért, hogy minél hamarabb visszatérhessen. Rendkívül eltökélt"
nanana:))) a cikkből a lefontosabb mondat:D
"David fantasztikus ember, hiszik vagy sem, keményebben dolgozik, mint valaha, de most csak azért, hogy minél hamarabb visszatérhessen. Rendkívül eltökélt"
-
- Jugador del Barça
Most jól játszunk ,de hát na...nagyon hiányzik.
Nem tudom hogy vele hogy állnánk a bajnokságban,de van egy olyan érzésem hogy az a 10pont kevesebb lenne.
Persze nagy kedvence szóval elfogult vagyok de akkor is kell ide
Nem tudom hogy vele hogy állnánk a bajnokságban,de van egy olyan érzésem hogy az a 10pont kevesebb lenne.
Persze nagy kedvence szóval elfogult vagyok de akkor is kell ide
igen igenN7 írta:evikem97! Már sajnos a cikk,amit belinkeltél nem látható,de a címéből ítélve ez lehet benne,már már holnapon is olvastam! Nagyon jó hír:)
A Marca értesülései szerint David Villa szeretne felépülni a Real Madrid elleni rangadóig. Az El Clásicóra április 22-én kerül sor, és a decemberben lábtörést szenvedett támadó napi hat órát dolgozik a rehabilitáció során.

A tavaly decemberi klubvilágbajnokságon lábtörést szenvedett David Villa orvosai szerint áprilisban térhet vissza, és a Real Madrid elleni El Clásicón már pályára is léphet.
David Villa 2011. december 15-én szenvedett sípcsonttörést az FC Barcelona katari Al-Sadd elleni mérkőzésén, a Japánban rendezett klubvilágbajnokság elődöntőjében.
A világ és Európa-bajnok támadót azonnal egy jokohamai kórházba szállították, ahol megműtötték. Az orvosok akkor azt mondták, Villa fél évre biztosan kiesett a játékból.
A jelek szerint azonban ennél rövidebb időre lesz szüksége a visszatéréshez, mert a jelenlegi diagnózis szerint április 22-én a csatár visszatérhet, a Real Madrid elleni bajnoki El Clásicón.
- N7
- Jugador del Barça
@@Laguna@@ írta:http://love88life.tumblr.com/post/17761 ... ery-updateN7 írta:evikem97! Már sajnos a cikk,amit belinkeltél nem látható,de a címéből ítélve ez lehet benne,már már holnapon is olvastam! Nagyon jó hír:)
A Marca értesülései szerint David Villa szeretne felépülni a Real Madrid elleni rangadóig. Az El Clásicóra április 22-én kerül sor, és a decemberben lábtörést szenvedett támadó napi hat órát dolgozik a rehabilitáció során.
AhamMostanában biciklizik és úszik, és fizikoterápiára jár délutánonként. Február végén tervezi elkezdeni a futást. Március végéig el akar kezdeni a labdával dolgozni.
Jó róla jó híreket hallani! Nekem nagyon hiányzik már a pályáról!
Ezigen:) Nagyon visszaakar már térni:)Csak így tovább!
"For anyone that loves football, coming to the Camp Nou and watching this current Barça side is a pleasure."-Fernando Alonso, a Forma 1 kétszeres világbajnok pilótája:)
"A Barcelonával szemben az egyetlen esély a sikerre mindössze az, ha rossz napot fognak ki."-Robin Dutt a Bayer Leverkusen vezetőedzője
"A Barcelonával szemben az egyetlen esély a sikerre mindössze az, ha rossz napot fognak ki."-Robin Dutt a Bayer Leverkusen vezetőedzője
- @@Laguna@@
- Jugador del Barça
http://love88life.tumblr.com/post/17761 ... ery-updateN7 írta:evikem97! Már sajnos a cikk,amit belinkeltél nem látható,de a címéből ítélve ez lehet benne,már már holnapon is olvastam! Nagyon jó hír:)
Aham

Jó róla jó híreket hallani! Nekem nagyon hiányzik már a pályáról!
"Amikor elkezdesz szurkolni egy csapatnak nem a trófeákért, a játékosokért, a csapat múltjáért teszed. Sokkal inkább azért, mert megtalálod magad valahol a csapatban, megtalálod a helyet, ahová tartozol."
- N7
- Jugador del Barça
evikem97! Már sajnos a cikk,amit belinkeltél nem látható,de a címéből ítélve ez lehet benne,már már holnapon is olvastam! Nagyon jó hír:)
"For anyone that loves football, coming to the Camp Nou and watching this current Barça side is a pleasure."-Fernando Alonso, a Forma 1 kétszeres világbajnok pilótája:)
- shutterisland
- Director del Fútbol
ez nagyon jó hír, mert ha a bl és kupa döntő is azután lesz, bízom benne, hogy előbbiben is érdekeltek leszünk, és ha a bajnokság lefő addig, akkor azért (rotálás) ha meg lesz tétje, akkor azért lesz jó david visszatérése.
http://hvg.hu/sport/20120217_barcelona_ ... id_clasico
Ennyit arról,hogy nem lesz ott az EB-n. Aki akar az a lehető leghamarabb meggyógyul
Ennyit arról,hogy nem lesz ott az EB-n. Aki akar az a lehető leghamarabb meggyógyul

Az utóbbi időben,sérülése előtt nem ment neki igen,de küzdött.És tavalyi szezonban ne kelljen már összeszámolnom hány gólt rúgott.Egy rohadt jó focista,aki ha visszatér remélem nagyon jó formába lesz.És ha egy csapatnak szurkolsz,szerintem alap,hogy nem fikázod a játékosait,hanem tiszteled,mert aki egyből támadja azokat akik kihagyják a helyzeteit,az a szánalmas.Nem csak akkor kell imádni egy játékost amikor gólt rúg,hanem akkor is ugyanúgy kell szorítani neki amikor gyengébb periódusba van,ez jelenti az igazi szurkolást.Messi,Fabre,Alexis és még sorolhatnám hogy kik is mennyi helyzetet kihagynak,de ettől ugyanúgy ők a legjobbak. Aki a csapatnak szurkol,az a csapat összes tagjának is szurkol. Míg más országokban inkább segítik a játékosokat,addig itt a magyarok aki nincs formában azt egyből támadják,tisztelet a kivételnek.Aztán lehet megkövezni hogy húúúúúú,hogy merek ilyet írni... 

oké szóval itt már villát kedvelni se lehet mert akkor vagy nem szereted a barcát vagy csak egy valencia szurkkoló vagy
egyre jobb, de ne menjünk már át személyeskedésbe én se kötök bele h miért Alexis van a képeden. biztos csak egy Udinese szurkoló vagy 

Lehet Valencia szurkoló, csak jött felmérni a terepetmessideco írta:Te most a Barcát szereted vagy Villát?

Gracias Pep Guardiola! Visca el Barcaaaaa!!!
Fuc*k off Madrid!
Fuc*k off Madrid!
- Capon
- Llegenda del Barça
Nekem pontosan emiatt hiányzik, nem a játéka vagy a személye hanem a variációs lehetőségek miatt, nincs lehetőség cserélni, pihentetni. Egyszerűen semmire nincs lehetőség.N7 írta:VILLA NAGYON HIÁNYZOOOL A CSAPATBÓL!!
Gyerekek,igaz,hogy nem volt éppen élete formájában,de könyörgöm legalább volt variációs lehetőség,pihenhettek a játékosok!Most 3 alapjátékosunk sérült(Ini,Villa,Pedro)...Nagyon meglátszik a csapaton:S
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Már miért ne szeretném a barcát? most akinek xy a kedvence a csapatból az már nem is szeretheti a barcát? nem értem a logikádat, soha egy játékost se szidok ha rosszul megy neki, a barcára se volt egy rossz szavam se hogy most ilyen a játékuk. Komolyan majd én is végigkérdezek mindenit h Neked xy a kedvenced akkor most nem is vagy barca rajongó?????
akkor ezek szerint a rossz forma Villán kívül mindenki számára megbocsájtható... hát ez van megszívtad david eurobarcán nincs bocsánat 

- Capon
- Llegenda del Barça
Én elhiszem, hogy hiányzik Neked/Nektek, de semmi köze az ő hiányzásának a csapat formájához. Szegény nem sokat tett hozzá a teljesítményével az utóbbi időkben.barcadv7 írta:azért mégis lehetett valami a játékában mert azóta iszonyú nyögvenyelősek a meccsek. messi is elrontja a ziccert más is, érdekes ebben a topcban a kihagyott ziccer 10-0 nák is k. anyázást váltana ki
Január, február mióta itt van Pep mindig ilyen nyögvenyelős hónapok voltak!
Erre már előre számítani lehetett. Ezek szerint tavaly, tavaly előtt és 3 éve is az ő hiánya miatt játszott rosszul a csapat év elején??
Az egész csapat le van ülve ilyenkor szokás szerint teljesen függetlenül attól, hogy játszik-e vagy sem.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
hát itt ez megy
ezt komolyan gondolod?barcadv7 írta:azért mégis lehetett valami a játékában mert azóta iszonyú nyögvenyelősek a meccsek. messi is elrontja a ziccert más is, érdekes ebben a topcban a kihagyott ziccer 10-0 nák is k. anyázást váltana ki

azért mégis lehetett valami a játékában mert azóta iszonyú nyögvenyelősek a meccsek. messi is elrontja a ziccert más is, érdekes ebben a topcban a kihagyott ziccer 10-0 nák is k. anyázást váltana ki
- Barcaforever
- Director del Fútbol
Hagyjuk már ezeket.shutterisland írta:igen, bármennyire is gyenge formában volt, mégis egy klasszis csatár, és főleg most, hogy sok a sérült, iszonyatosan kellene.
Mikor meg pályán volt, már mindenki rakta volna ki mert 4 méteres ziccereket rontott, 1 vs 1be alig vert meg védőt, passzai rövidek vagy rosszak voltak.
Azóta nem is játszott, amióta ezeket tényszerűen leírta mindenki.Azóta mi változott meg a játékában????

- shutterisland
- Director del Fútbol
igen, bármennyire is gyenge formában volt, mégis egy klasszis csatár, és főleg most, hogy sok a sérült, iszonyatosan kellene.
- Rezi Torres
- Jugador d'estrella
http://www.youtube.com/watch?v=Od3vLHiOPPA
nekem is hiányzik a kölyök:( mindig az atletico elleni gólja jut az eszembe róla nem csak mert zseniális hanem mert a helyszínen láthattam!!!!
Vamos Guaje Allianz Arenaba kell a gólod:)
nekem is hiányzik a kölyök:( mindig az atletico elleni gólja jut az eszembe róla nem csak mert zseniális hanem mert a helyszínen láthattam!!!!
Vamos Guaje Allianz Arenaba kell a gólod:)
Barcelona:Egy város,egy csapat, egy szerelem egy ÉLET!!!