Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
igen igenN7 írta:evikem97! Már sajnos a cikk,amit belinkeltél nem látható,de a címéből ítélve ez lehet benne,már már holnapon is olvastam! Nagyon jó hír:)
A Marca értesülései szerint David Villa szeretne felépülni a Real Madrid elleni rangadóig. Az El Clásicóra április 22-én kerül sor, és a decemberben lábtörést szenvedett támadó napi hat órát dolgozik a rehabilitáció során.
@@Laguna@@ írta:http://love88life.tumblr.com/post/17761 ... ery-updateN7 írta:evikem97! Már sajnos a cikk,amit belinkeltél nem látható,de a címéből ítélve ez lehet benne,már már holnapon is olvastam! Nagyon jó hír:)
A Marca értesülései szerint David Villa szeretne felépülni a Real Madrid elleni rangadóig. Az El Clásicóra április 22-én kerül sor, és a decemberben lábtörést szenvedett támadó napi hat órát dolgozik a rehabilitáció során.
AhamMostanában biciklizik és úszik, és fizikoterápiára jár délutánonként. Február végén tervezi elkezdeni a futást. Március végéig el akar kezdeni a labdával dolgozni.
Jó róla jó híreket hallani! Nekem nagyon hiányzik már a pályáról!
http://love88life.tumblr.com/post/17761 ... ery-updateN7 írta:evikem97! Már sajnos a cikk,amit belinkeltél nem látható,de a címéből ítélve ez lehet benne,már már holnapon is olvastam! Nagyon jó hír:)
Lehet Valencia szurkoló, csak jött felmérni a terepetmessideco írta:Te most a Barcát szereted vagy Villát?
Nekem pontosan emiatt hiányzik, nem a játéka vagy a személye hanem a variációs lehetőségek miatt, nincs lehetőség cserélni, pihentetni. Egyszerűen semmire nincs lehetőség.N7 írta:VILLA NAGYON HIÁNYZOOOL A CSAPATBÓL!!
Gyerekek,igaz,hogy nem volt éppen élete formájában,de könyörgöm legalább volt variációs lehetőség,pihenhettek a játékosok!Most 3 alapjátékosunk sérült(Ini,Villa,Pedro)...Nagyon meglátszik a csapaton:S
Én elhiszem, hogy hiányzik Neked/Nektek, de semmi köze az ő hiányzásának a csapat formájához. Szegény nem sokat tett hozzá a teljesítményével az utóbbi időkben.barcadv7 írta:azért mégis lehetett valami a játékában mert azóta iszonyú nyögvenyelősek a meccsek. messi is elrontja a ziccert más is, érdekes ebben a topcban a kihagyott ziccer 10-0 nák is k. anyázást váltana ki
ezt komolyan gondolod?barcadv7 írta:azért mégis lehetett valami a játékában mert azóta iszonyú nyögvenyelősek a meccsek. messi is elrontja a ziccert más is, érdekes ebben a topcban a kihagyott ziccer 10-0 nák is k. anyázást váltana ki
Hagyjuk már ezeket.shutterisland írta:igen, bármennyire is gyenge formában volt, mégis egy klasszis csatár, és főleg most, hogy sok a sérült, iszonyatosan kellene.