A Magyar Barca!
- Marci
- Capitá del Barça
Szevasztok!
Kezdjük összeírni a szerdai embereket!
Este 8-kor játszunk.
Eddig biztosra tudom mondani; Melkor, Zoli, Söri, és én megyünk.
Más; találtam egy egész jó 2 napos bajnokságot, 10.000 forintért, szigetszentmiklóson, egy terem műfüves pályán.
http://www.futsalarena.hu/
Na esetéeg akarunk indulni?
Kezdjük összeírni a szerdai embereket!
Este 8-kor játszunk.
Eddig biztosra tudom mondani; Melkor, Zoli, Söri, és én megyünk.
Más; találtam egy egész jó 2 napos bajnokságot, 10.000 forintért, szigetszentmiklóson, egy terem műfüves pályán.
http://www.futsalarena.hu/
Na esetéeg akarunk indulni?
- Gábor no.:2
- Jugador del Barça
Csacsi!
Nemtudok ma menni betegség és egyéb dolgok miatt.
De azért nektek jó szórakozást
Nemtudok ma menni betegség és egyéb dolgok miatt.

De azért nektek jó szórakozást

Hú Melkor a labdám! 

Nahh közbe változott a hétvégém. Minden jel szerint mégis tudok menniZ. Iván írta:Sziasztok!
Bocsi, hogy csak most szólok, de a foci már végképp kiment a fejemből. Semmiképp nem tudok menni holnap, nektek jó játékot. A jövő hetem már remélhetőleg nem ilyen telített lesz.
üdv.

...Amúgy meg jót beszélgetek itt magammal

[img:dcde76b52b]http://kepfeltoltes.hu/050814/koman-k_s_bb_al_.JPG[/img:dcde76b52b]
Sziasztok!
Bocsi, hogy csak most szólok, de a foci már végképp kiment a fejemből. Semmiképp nem tudok menni holnap, nektek jó játékot. A jövő hetem már remélhetőleg nem ilyen telített lesz.
üdv.
üdv.
[img:dcde76b52b]http://kepfeltoltes.hu/050814/koman-k_s_bb_al_.JPG[/img:dcde76b52b]
-
- Director del Fútbol
Minden szombaton foci 17-19h-ig, a Karácsony Sándor Általános Iskola tornatermében, CSEPELEN! Fix óradíjat fizetünk a teremre, létszámtól függően oszlik el alkalmanként a pénz, ami általában 300-400 forint!barca52 írta:Üdv mindenkinek!
Én új tag vagyok itt, és szívesen fociznék barca szurkolókkal. Hogy is van ez pontosan? hol van pontosan a terem?
Mennyit kell fizetni a teremért?
Gyere nyugodtan, hozz magaddal Barca mezt és fehér pólót!
"Més Cuen un Club"
-
- Director del Fútbol
Próbáltam érthetően, de félek mégis én kavartalak meg bocsi! SZÓVAL, a lényeg: szombatonként Csepelre bárki jöhet, és aki jön az focizik! Az csak olyan baráti barcás foci! Úgyhogy ha van kedved egy jót focizni Barcás fiúkkal, akkor gyere csak...indian írta:sziasztok
oksi, akkor maradjunk abban, hogy ezt a buliot kihagyom, az nem jo, ha elutazok oda es nem focizok, a masik oka meg, hogy ugyis kene dolgoznom egy munkan szombaton
koszike, Hajra Barca!
tenyleg tudogyulladasa van a Rijkaardnak?
indian
Mucsi - mi van te még élsz? Olyan rég nem láttalak, hogy lassan már elfelejtem hogyan is nézel ki, és jókat alszom esténként...

"Més Cuen un Club"
-
- Jugador d'estrella
Indián, te valamit félreértettél!!!Aki lejön, az mindenképp játszik szombaton!! Mi nem nézőket várunk, hanem olyanokat, akiknek van kedvük focizni! Ördög és Balage kolléga a fórumról már lejött egy párszor játszani velünk, kérdezd meg őket is bátran!
sziasztok
oksi, akkor maradjunk abban, hogy ezt a buliot kihagyom, az nem jo, ha elutazok oda es nem focizok, a masik oka meg, hogy ugyis kene dolgoznom egy munkan szombaton
koszike, Hajra Barca!
indian
koszike, Hajra Barca!
indian
-
- Jugador d'estrella
Ha volna valaki, aki elvinne
(Melkorék) és haza is hozna
(Melkorék) akkor most szombaton lemennék én is!! És akkor már 10en lennénk!
Mivel nem leszek többet netközelben, Melkor, ha mentek,csak csörögjetek egyet,ha indultok! Köszi

Mivel nem leszek többet netközelben, Melkor, ha mentek,csak csörögjetek egyet,ha indultok! Köszi
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mucs1 2005.12.02. 13:50:09-kor.
-
- Entrenador del Barça
Ezzel teljes mértékben egyetértek!!!Valóban jó lenne ha odafigyelnének ,akikre vonatkozik(majdnem mindenkire)
ZSOLTI 10 - Hungarian F.C. Barcelona
-
- Director del Fútbol
Ne kiabáljuk el, de elvileg Cory is jön, úgyhogy jelenleg:
1. Silvanus
2. Melkor
3. Marci
4. gnorbert
5. Jaxy
6. GáborNr.2.
7. Mehrl
8. Boogess
9. Cory
10. vendég játékos*
11. vendég játékos*
* a Norbi által említettek...
És még csak egy nagyon aprót had morogjak, bocsi: megint kezdünk nagyon elkényelmesedni, és a társaság nagy része ha jön egyáltalán, akkor is csak olyan 16.55-17.10 között érkezik meg, ami azért nem jó, mert amikor megjön még bemelegít, dumál ezzel-azzal, és mire elkezdhetünk végre focizni máris fél 6!!! Ez így jó? Ugye nem! Akkor érkezzünk előbb, beszélgetni és melegíteni lehet a folyosón is, és mikor 17.00-kor bemegyünk a terembe 2-3 perces rugdosás után már kezdhetnénk is!!! Köszönöm a figyelmet...
1. Silvanus
2. Melkor
3. Marci
4. gnorbert
5. Jaxy
6. GáborNr.2.
7. Mehrl
8. Boogess
9. Cory
10. vendég játékos*
11. vendég játékos*
* a Norbi által említettek...
És még csak egy nagyon aprót had morogjak, bocsi: megint kezdünk nagyon elkényelmesedni, és a társaság nagy része ha jön egyáltalán, akkor is csak olyan 16.55-17.10 között érkezik meg, ami azért nem jó, mert amikor megjön még bemelegít, dumál ezzel-azzal, és mire elkezdhetünk végre focizni máris fél 6!!! Ez így jó? Ugye nem! Akkor érkezzünk előbb, beszélgetni és melegíteni lehet a folyosón is, és mikor 17.00-kor bemegyünk a terembe 2-3 perces rugdosás után már kezdhetnénk is!!! Köszönöm a figyelmet...

"Més Cuen un Club"
1. Silvanus
2. Melkor
3. Marci
4. gnorbert
5. Jaxy
6. GáborNr.2.
7. Mehrl
8. Boogess
9. Cory (?)
10. Zoli (?)
11. Z.Iván (?)
12. Söri (?)
13. A.Gergő (?)
14. B.Miki (?)
15. B.Pali (?)
2. Melkor
3. Marci
4. gnorbert
5. Jaxy
6. GáborNr.2.
7. Mehrl
8. Boogess
9. Cory (?)
10. Zoli (?)
11. Z.Iván (?)
12. Söri (?)
13. A.Gergő (?)
14. B.Miki (?)
15. B.Pali (?)
Bugeszfater 13 - HUNGARIAN F.C. BARCELONA
-
- Director del Fútbol
Kedves Indián, és más ide látogató vendégek, akik adott esetben szívesen jönnének hozzánk focizni!
Elnézést, ha nem voltam elég világos! Mivel (hála az égnek) jelenleg teljes a keret minden tornára, bajnokságra, és hasonló megmozdulásokra, elég nehéz bekerülni a csapatba!
Természetesen az, hogy valaki lejön szombatonként focizni még csak az első lépcsőfok, sok mindennek kell még ahhoz történnie, hogy valaki jelenleg bekerülhessen a kezdő keretbe!!!
Még egyszer bocsi, minden további érdekesség, info G.Norbitól, ő a CSK, ő rajta múlik minden, ő mondhatja ki csak az ÁMENT, bármiről is legyen szó a csapat körül!!!
Köszi Bercy!...
Elnézést, ha nem voltam elég világos! Mivel (hála az égnek) jelenleg teljes a keret minden tornára, bajnokságra, és hasonló megmozdulásokra, elég nehéz bekerülni a csapatba!
Természetesen az, hogy valaki lejön szombatonként focizni még csak az első lépcsőfok, sok mindennek kell még ahhoz történnie, hogy valaki jelenleg bekerülhessen a kezdő keretbe!!!
Még egyszer bocsi, minden további érdekesség, info G.Norbitól, ő a CSK, ő rajta múlik minden, ő mondhatja ki csak az ÁMENT, bármiről is legyen szó a csapat körül!!!

Köszi Bercy!...
"Més Cuen un Club"
Üdv HFCB!
A vastagbetűsök tehát azok akik jönnek szombaton!
1. Silvanus
2. Melkor
3. Marci
4. gnorbert
5. Jaxy
6. GáborNr.2.
7. Mehrl
8. Söri (?)
9. Cory (?)
10. Zoli (?)
11. Z.Iván (?)
12. Boogess (?)
13. A.Gergő (?)
14. B.Miki (?)
15. B.Pali (?)
Biztosan nem jön:
1. Bercy
2. Deffent
3. B.Laca
4. M.Zoli
5. Mucs1
6. Ronaldinho17
7. Büki (sérülés)
8. Barcafan (sérülés)
Elvileg lesz két vendégjátékosunk is, akik pedig eddig nem jelezték szándékaikat, legyenek kedvesek tegyék meg mielőbb!
üdv
gnorbert
A vastagbetűsök tehát azok akik jönnek szombaton!
1. Silvanus
2. Melkor
3. Marci
4. gnorbert
5. Jaxy
6. GáborNr.2.
7. Mehrl
8. Söri (?)
9. Cory (?)
10. Zoli (?)
11. Z.Iván (?)
12. Boogess (?)
13. A.Gergő (?)
14. B.Miki (?)
15. B.Pali (?)
Biztosan nem jön:
1. Bercy
2. Deffent
3. B.Laca
4. M.Zoli
5. Mucs1
6. Ronaldinho17
7. Büki (sérülés)
8. Barcafan (sérülés)
Elvileg lesz két vendégjátékosunk is, akik pedig eddig nem jelezték szándékaikat, legyenek kedvesek tegyék meg mielőbb!
üdv
gnorbert
Visca el Barça, visca Catalunya! Més que un club!
-
- Entrenador del Barça
Helló Silva, Indian!Silvanus írta:
- ha rendszeresen lejársz ide, akkor bekerülhetsz a csapat bajnoki, illetve Szurkolói Tornákra készülő keretébe is!![]()
Egyenlőre gyere amikor tudsz és később meglátjuk ezt a torna illetve bajnokság dolgot!
- deffent
- Jugador d'estrella
Hello Skacok!
Tegnap hazafelé voltam a arénában "pályát bejárni".
Néhány változás az eddigi bajnoksághoz képest.
- Palánk nincs
- A kapuk mérete sima kézilabda kapu
- A palánkoshoz képest sokkal kisebb a pálya, minden oldal- és alapvonalnál kb másfél méterrel beljebb került a felfestett vonal (A sátor széle miatt)
- Oxigénmolekulákkal csak elvétve találkoztam, bár ez megszokott annak, aki sátorban szokott játszani
Egyébként tök jó hangulata van a pályának, a fehér sátor is jól néz ki.
Tegnap hazafelé voltam a arénában "pályát bejárni".
Néhány változás az eddigi bajnoksághoz képest.
- Palánk nincs
- A kapuk mérete sima kézilabda kapu
- A palánkoshoz képest sokkal kisebb a pálya, minden oldal- és alapvonalnál kb másfél méterrel beljebb került a felfestett vonal (A sátor széle miatt)
- Oxigénmolekulákkal csak elvétve találkoztam, bár ez megszokott annak, aki sátorban szokott játszani
Egyébként tök jó hangulata van a pályának, a fehér sátor is jól néz ki.
Köszönöm Mester! A szombaton sajna valószínű nem tudok menni, mert programom van előtte. De jövő szerdán mindenképp!Silvanus írta:Elvileg igen, mert Zoli az első számú kapusunk, aki nem jön a téli bajnokságra lenne az 1-es, ám ő sajna ritkán van itt a fórumon, és még nem is csinálta meg magának az aláírását, ÍGY GYAKORLATILAG NEM foglalt!lacibanez írta:Right, azért mondtam az 1-est. Vagy az már foglalt?barcafan írta:csakhogy kötekedjek:
név+számnem az itteni nick, hanem a mezen szereplő, de ezt gondolom észrevetted
Ha az is lenne, akkor sem lenne vita, úgyhogy én, Silvanus9 felhatalmazlak rá, hogy nyugodtan rakd be magadnak a szabadon választott név mellé az 1-es számot!!! Ha tudod, akkor csináld meg ugyan azon formán az egészet, ahogy mi! Köszi...![]()
Egyébként üdvözlünk a fórumon, örülök hogy te is csatlakoztál kis csapatunkhoz! Szombaton jösz? Örülnénk neked!!!
LACA 1 - Hungarian F.C. Barcelona
köszi Silvanus,
a szombat talán még jó is lehet, este megyek koncertre olyan 10 fele. de még nem igérem, de azért köszike
indian
a szombat talán még jó is lehet, este megyek koncertre olyan 10 fele. de még nem igérem, de azért köszike
indian
-
- Director del Fútbol
Barcafan - először is jobbulást neked, most már tényleg pihend ki magad!!! Másodszor pedig messze laksz a csepeli teremtől? Nem jösz le most szombaton csak hogy visszaadhassam neked a CD-det???barcafan írta:nem akartam én ezt irni, mert még lebunkózott volna valaki, h szegény gyereket elijesztemAnyám boldog volt amikor mondtam, h a tál még 1 hét
de nem baj, van még

"Més Cuen un Club"
-
- Director del Fútbol
Most írhatnám azt - amit majd biztos meg is fogsz kapni sokaktól - hogy: OLVASS VISSZA, és mindent megtalálsz!indian írta:sziasztok, én uj gyerek vagyok itt, de nagy Barca fan!
érdeklődnék a szombati focival kapcsolatban, amiről itt irogattok. lehet menni? indian

De ha így egyszerűbb:
- Minden szombaton délután 17.00-tól 19.00-ig focizunk Csepelen, a Karácsony Sándor Általános Iskola tornatermében
- Ez egy olyan baráti, jó hangulatú kis összejövetel szokott lenni, persze csakis foci, foci, foci...
- természetesen jöhetsz, sőt: GYERE!!!
- mindenkit szeretettel várunk, aki: 10 és 60 év között között van, szeret focizni, egy kicsit tud is, és persze BARCELONA SZURKOLÓ!!!
- a pénz mindig változó, de általában 200-400 forint/alkalom
- általában 8-14-en szoktunk lenni, ez is elég változó
- ha rendszeresen lejársz ide, akkor bekerülhetsz a csapat bajnoki, illetve Szurkolói Tornákra készülő keretébe is!

Ja és ha már lejössz, menj hátra a tornateremhez, és a sok arc közül keresd G.Norbertet, ő az első számú csapatkapitányunk, vagy Bercy-t, ő a másod CSK!

Ők segítenek mindenben, bemutatnak stb...
Nagyjából ennyi! Van még kérdés...?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Silvanus 2005.11.30. 15:48:58-kor.
"Més Cuen un Club"
sziasztok, én uj gyerek vagyok itt, de nagy Barca fan!
érdeklődnék a szombati focival kapcsolatban, amiről itt irogattok. lehet menni? indian