Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Így legalább esélye van a Barcának hogy bebizonyítsa: Xavi nélkül is Barca a Barca. De persze egyáltalán nem örülök neki hogy lesérült! Ráadásul 6 hónapra...Badi írta:Amikor gutit "lerúgták" fetrengett, hordágy rakták, betakarták, kezdtem sajnálni (annak ellenére hogy nála jobban nem gyűlölök senkit a realból), de amikor megláttam hogy rohan vissza....ááá...és egy Xavi sérül meg súlyosan, nem pedig az ilyenfajta férgek...
nincs igazság a földön
Mit keresne.... Hát egy halom pénzt!Morminho írta:Meg is érdemelte.
Én mindig is egy nagyképű embernek tartottam, aki abból él, h borotválkozik egyet, aztán azt lenyomják a TV-ben, meg egy kétszer berúg egy szabadot. Máshoz nem ért. Nem tom mit keres ő még ott
Ráadásul a kedves bíró "elfelejtett" megadni egy tizit a Getafenek.Badi írta:ez a real megint mekkora sz..
1 helyzet 1 gól, azt is szabálytalanul...dehát egész meccsen lejt a pálya a realnak...
TeeeB0R írta:kell annyi penzt koltenetek a "klasszisokra"...es utanpotlasra nem is gondoltok. nem ertem, hogy az a robinho miert kezdo, es baptista pedig koptatja a kispadot. megfagyott a ver bennem, mikor a real-barca meccsen becsereltek.