Barça vs. Real
Ennek még én sem örülök! Mielőbbi gyógyulást neki! A VB-n már szeretném látni!
-
- Jugador d'estrella
Így legalább esélye van a Barcának hogy bebizonyítsa: Xavi nélkül is Barca a Barca. De persze egyáltalán nem örülök neki hogy lesérült! Ráadásul 6 hónapra...Badi írta:Amikor gutit "lerúgták" fetrengett, hordágy rakták, betakarták, kezdtem sajnálni (annak ellenére hogy nála jobban nem gyűlölök senkit a realból), de amikor megláttam hogy rohan vissza....ááá...és egy Xavi sérül meg súlyosan, nem pedig az ilyenfajta férgek...
nincs igazság a földön

imadom a spanyol jatekvezetest (L)
Amikor gutit "lerúgták" fetrengett, hordágy rakták, betakarták, kezdtem sajnálni (annak ellenére hogy nála jobban nem gyűlölök senkit a realból), de amikor megláttam hogy rohan vissza....ááá...és egy Xavi sérül meg súlyosan, nem pedig az ilyenfajta férgek...
nincs igazság a földön
nincs igazság a földön
-
- Jugador d'estrella
Mit keresne.... Hát egy halom pénzt!Morminho írta:Meg is érdemelte.
Én mindig is egy nagyképű embernek tartottam, aki abból él, h borotválkozik egyet, aztán azt lenyomják a TV-ben, meg egy kétszer berúg egy szabadot. Máshoz nem ért. Nem tom mit keres ő még ott
hazai pályán 10 emberrel védekeznek egy kiscsapat ellen...komolyan, ennél bármelyik élvonalbeli csapat többe tud...
+időhúzás, színészkedés..áhhh SZÁNALMAS
+időhúzás, színészkedés..áhhh SZÁNALMAS
Tökéletesen előadták a srácok a semmit, gratulálok!
Kezd szánalmas lenni ez az egész...
Most mondtam öcsémnek, ha egyszer nekünk is ekkora [auto_cenzúra] lesz akkor veretlenül fogunk végigjátszani egy szezont...
Kezd szánalmas lenni ez az egész...
Most mondtam öcsémnek, ha egyszer nekünk is ekkora [auto_cenzúra] lesz akkor veretlenül fogunk végigjátszani egy szezont...
-
- Jugador d'estrella
Bekemnek volt egy selymes belépője...
Ha ezt a pirosat is törlik mint a múltkor...

Ha ezt a pirosat is törlik mint a múltkor...

- Chris
- Capitá del Barça
néztem a meccset és nem hittem a szememnek, ez a "csapat" nem fog tovább jutni a Bl-ben a kieséses rendszerben, akárkit is kapnak, sőt szerintem most mindenki a reállal akar majd játszani.
már kezdem sajnálni őket.
és még ők mondják azt, hogy nekünk fújnak a bírók.
már kezdem sajnálni őket.
és még ők mondják azt, hogy nekünk fújnak a bírók.

-
- Az EuroBarca Utánpótlása
1-0 aa vége...
in to exile
SZÁNALMAS CSAPAT
guti ezzel a színészkedéssel..kétszínű fas
guti ezzel a színészkedéssel..kétszínű fas
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Badi 2005.12.03. 21:57:00-kor.
Sztem nem. Attól hogy szarok attól nem mennek el kazánkovácsnak, felveszik a semmiért a nagy pénzt mi meg legyünk csak bajnokok! 

- Rivaldinho
- Entrenador del Barça
Sztem jövőre Bekem visszavonul hátféjdalmai miatt! Ronaldo is, ha nem fog szerepelni, a Vb-n, vagfy esetleg leszerpel, Zidány is, oszt Raul még marad, meg a többiek
Meg is érdemelte.
Én mindig is egy nagyképű embernek tartottam, aki abból él, h borotválkozik egyet, aztán azt lenyomják a TV-ben, meg egy kétszer berúg egy szabadot. Máshoz nem ért. Nem tom mit keres ő még ott
"Nekünk nem az számit,hogy mi kik vagyunk...Hanem hogy játsszunk szenvedéllyel... És nem az számit, hogy mi van a mezünk hátulján, hanem az, hogy mi van a mez elején... Ami a mez elején van név sokkal fontosabb, mint ami a hátulján van..."
Beckham mekkora egy vadállat volt.
favágó angol. 

Nagyon gyenge a madrid, nagyon nagyon gyenge. Cassillas nélkül közelebb lennének a kieséshez mint a bajnoki címhez...
"Nekünk nem az számit,hogy mi kik vagyunk...Hanem hogy játsszunk szenvedéllyel... És nem az számit, hogy mi van a mezünk hátulján, hanem az, hogy mi van a mez elején... Ami a mez elején van név sokkal fontosabb, mint ami a hátulján van..."
erről beszélek....
néhány érdekes adat
Labdabirtoklás: 44-56
Kapura lövés: 3/1-6/3
néhány érdekes adat
Labdabirtoklás: 44-56
Kapura lövés: 3/1-6/3
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Ráadásul a kedves bíró "elfelejtett" megadni egy tizit a Getafenek.Badi írta:ez a real megint mekkora sz..
1 helyzet 1 gól, azt is szabálytalanul...dehát egész meccsen lejt a pálya a realnak...
in to exile
ez a real megint mekkora sz..
1 helyzet 1 gól, azt is szabálytalanul...dehát egész meccsen lejt a pálya a realnak...
-
- Barça C
sérült volt nem volt 100% os az erönléte
TeeeB0R írta:kell annyi penzt koltenetek a "klasszisokra"...es utanpotlasra nem is gondoltok. nem ertem, hogy az a robinho miert kezdo, es baptista pedig koptatja a kispadot. megfagyott a ver bennem, mikor a real-barca meccsen becsereltek.
mert sérült volt...