A Magyar Barca!
- deffent
- Jugador d'estrella
Egyébként semmi gond a tegnapi meccsel, ha figyelembe vesszük, hogy az ellenfél az őszi palánkos bajnokságban 20 ponttal a 4. helyen áll. 6-2-2 a teljesítményük 10 meccsen.
Úgyhogy lesznek ennél könnyebb ellenfelek is.
Úgyhogy lesznek ennél könnyebb ellenfelek is.
- deffent
- Jugador d'estrella
Szerintem Lacának csak 1 igazi hibája volt, amikor a második gól előtt későn reagált a kifutásnál és átemelték felette a labdát. Egyébként végig jól védett. NS mércével kb. 8-ast osztályzatot kapott volna a 4 (5?) kapott gól ellenére is.
Az utolsó kapott gólunknál középre adták a labdát az üres embernek, aki egyedül megoldotta. Miért volt egyedül a kapu előtt?
Az utolsó kapott gólunknál középre adták a labdát az üres embernek, aki egyedül megoldotta. Miért volt egyedül a kapu előtt?
-
- Director del Fútbol
Barcafan - a cikk király, jöhet máskor is!!!
Csapat - nem kell szerintem sokat magyarázni a tegnapi vereséget. Kikaptunk, kész, el kell felejteni, és menni kell tovább. Okok kellenek? Elöl nem sok helyzetünk volt, sajnos én úgy éreztem, hogy az ellenfél egy kapuzott, szinte magunkra húztuk őket, érthetetlen módon!?... Ha meg is szereztük hátul a labdát nem jutottunk vele sokra, valóban jobban szét kellene húznunk a pályát, többet kellene passzolni, és mozogni-mozogni-mozogni! Annyi-annyi labdát eladtunk abból, hogy az emberünk nem tudta kinek adni, mert elbújtunk, vagy álltunk egy helyben... és csak előre vagdostuk a labdát, vagy még az előtt elvesztettük...
Szerintem a tegnapi vereségünk fő okai a lassúság, az álmos, kedvtelen mozgás a pályán! Ennyi. Ez javítható, nem kell elkeseredni, FEL KELL PÖRÖGNI A MECCSEKRE!!!
Lacibanez, a kapusunk először védett tét meccsen nekünk. Véleményem szerint jó kapus, az első félidőben egyértelműen ő tartotta bennünk a lelket, óriási bravúrjai voltak! Sajnos a második félidőre kevesebb maradt, vétett egy-két hibát, ami miatt én nem hibáztatnám őt, mert sajnos védekezésben csődöt mondtunk (mind!), és sokszor kiszolgáltatott helyzetbe hoztuk őt! Ha összekapjuk magunkat védekezésben, és Laci is hozza a tegnapi első félidő beli teljesítményét, akkor nem lesz baj!!!
Egyértelműen látszik, hogy kell még egy védő, és még egy támadó a csapatba, és akkor lesz teljesen jó ez a keret! 11 emberrel már lehet kavarni a kártyákat.
Csapat - nem kell szerintem sokat magyarázni a tegnapi vereséget. Kikaptunk, kész, el kell felejteni, és menni kell tovább. Okok kellenek? Elöl nem sok helyzetünk volt, sajnos én úgy éreztem, hogy az ellenfél egy kapuzott, szinte magunkra húztuk őket, érthetetlen módon!?... Ha meg is szereztük hátul a labdát nem jutottunk vele sokra, valóban jobban szét kellene húznunk a pályát, többet kellene passzolni, és mozogni-mozogni-mozogni! Annyi-annyi labdát eladtunk abból, hogy az emberünk nem tudta kinek adni, mert elbújtunk, vagy álltunk egy helyben... és csak előre vagdostuk a labdát, vagy még az előtt elvesztettük...

Szerintem a tegnapi vereségünk fő okai a lassúság, az álmos, kedvtelen mozgás a pályán! Ennyi. Ez javítható, nem kell elkeseredni, FEL KELL PÖRÖGNI A MECCSEKRE!!!
Lacibanez, a kapusunk először védett tét meccsen nekünk. Véleményem szerint jó kapus, az első félidőben egyértelműen ő tartotta bennünk a lelket, óriási bravúrjai voltak! Sajnos a második félidőre kevesebb maradt, vétett egy-két hibát, ami miatt én nem hibáztatnám őt, mert sajnos védekezésben csődöt mondtunk (mind!), és sokszor kiszolgáltatott helyzetbe hoztuk őt! Ha összekapjuk magunkat védekezésben, és Laci is hozza a tegnapi első félidő beli teljesítményét, akkor nem lesz baj!!!
Egyértelműen látszik, hogy kell még egy védő, és még egy támadó a csapatba, és akkor lesz teljesen jó ez a keret! 11 emberrel már lehet kavarni a kártyákat.
"Més Cuen un Club"
-
- Entrenador del Barça
Ha jól emlékszem a kontraktusotokban úgy szerepel, hogy egyikőtöknek mindig ott kell lennie!!!deffent írta:Nagyon fársztó ez az oxigénmentes sátor és lesz olyan, hogy Iván vagy én nem tudunk menni.
Aláírtátok a szerződést, ugyhogy nincs olyan, hogy egyikőtök sem jelenik meg egy adott téli bajnokin!
- deffent
- Jugador d'estrella
Szerintem 4-1 volt, de nem ez a lényeg.
Ha 1-0-nál a Zoli belő egyet a két helyzetéből, amit fölérúgott, akkor nyerünk.
Laca bravúrosan védett.
Barcafan!
Egész jó a cikk, bár a kapura lövések száma egy kicsit furcsa. Olyan nincs, hogy kapura tartó lövések, amit a kapus védett? Mert abból sajnos sokkal jobb volt az ellenfél.
A labda tragédia volt, lehet, hogy az ellenfél ilyennel szokott gyakorolni.
Ha 1-0-nál a Zoli belő egyet a két helyzetéből, amit fölérúgott, akkor nyerünk.
Laca bravúrosan védett.
Barcafan!
Egész jó a cikk, bár a kapura lövések száma egy kicsit furcsa. Olyan nincs, hogy kapura tartó lövések, amit a kapus védett? Mert abból sajnos sokkal jobb volt az ellenfél.
A labda tragédia volt, lehet, hogy az ellenfél ilyennel szokott gyakorolni.
Hello Barcafan!
Nagyon ügyes vagy, szuper cikket írtál (azt leszámítva amit rólam lejegyeztél, mert sajnos nem adtam tegnap túl sokat a Csapatnak - azért persze jól esett olvasni...)!
Csak így tovább!
Iván, nem tudom figyelitek e az új reménysugaratokat?
Szomorú, de Marcinak is igaza van..., nem tudjuk tartani a labdát (széthúzni a pályát), és folyton megijedünk az ellenféltől.
Amíg ez nem változik, nem lesz eredmény.
Határozottabban, keményebben kell(lene) játszani, sok passzal, gyorsan.
Jövő héten javítunk!
üdv
gnorbert
Nagyon ügyes vagy, szuper cikket írtál (azt leszámítva amit rólam lejegyeztél, mert sajnos nem adtam tegnap túl sokat a Csapatnak - azért persze jól esett olvasni...)!
Csak így tovább!
Iván, nem tudom figyelitek e az új reménysugaratokat?
Szomorú, de Marcinak is igaza van..., nem tudjuk tartani a labdát (széthúzni a pályát), és folyton megijedünk az ellenféltől.
Amíg ez nem változik, nem lesz eredmény.
Határozottabban, keményebben kell(lene) játszani, sok passzal, gyorsan.
Jövő héten javítunk!
üdv
gnorbert
Visca el Barça, visca Catalunya! Més que un club!
- Melkor
- Entrenador del Barça
Hát köszönöm, ha így gondoltad Csongor, de sajnos nem sokat értünk vele......
Egyébként nagyon tetszik a cikk, én örülnék, ha minden forduló után lenne egy ilyen!

Egyébként nagyon tetszik a cikk, én örülnék, ha minden forduló után lenne egy ilyen!
MELKOR 4 - Hungarian F.C. Barcelona
- Marci
- Capitá del Barça
Nem én álltam be a végén Iván helyére?
Mondjuk gólt én sem tudtam lőni....
Annyival nem voltak erősebbek, sok helyzetük kimaradt, de pont hogy nem úgy kellett volna gólokat lőniük és nyerniük ahogy tették. Elbénázták, de a végén rajtunk múlott.
Ezeknél szerintem többnyire csak erősebb ellenfeleink lesznek.

Annyival nem voltak erősebbek, sok helyzetük kimaradt, de pont hogy nem úgy kellett volna gólokat lőniük és nyerniük ahogy tették. Elbénázták, de a végén rajtunk múlott.
Ezeknél szerintem többnyire csak erősebb ellenfeleink lesznek.

-
- Entrenador del Barça
Sajnálom
Jó (jobb)csapat volt legalább az ellenfél?

ZSOLTI 10 - Hungarian F.C. Barcelona
- Marci
- Capitá del Barça
Szevasztok
Gratulálok Zsolti, nektek legalább megy!
Kikaptunk 4-1-re, de a bátyám szerint volt az 5-1 is.
Szétestünk a szerencsétlenül bekapott gólok után, pedig vagy fél óráig vezettünk.
Nem tudom mit lehetne megint írni. Valahol ugyanez ment ősszel is.
Továbbra is gond, hogy nagyon a labdásra koncentárunk védekezésnél, ami amíg vezettünk, még nem is jelentkezett annyira, de miután bekaptuk a gólokat, nem figyeltünk rendesen, és megint ez volt. De egyszerűen hihetetlen, hogy mennyire nem látjuk át a pályát.
Túlságosan magunkra húzzuk az ellenfelet, nem tudjuk felvinni. Nem is az a baj, hogy hátul vannak néha a passzok, hanem az, hogy nem húzzuk szét eléggé a pályát. Ebbe tartozik a támadás is.
Ha nem jön Agonás és B. Pali, valami erősítés feltétlenül kell szerintem helyettük.
Gratulálok Zsolti, nektek legalább megy!

Kikaptunk 4-1-re, de a bátyám szerint volt az 5-1 is.
Szétestünk a szerencsétlenül bekapott gólok után, pedig vagy fél óráig vezettünk.
Nem tudom mit lehetne megint írni. Valahol ugyanez ment ősszel is.
Továbbra is gond, hogy nagyon a labdásra koncentárunk védekezésnél, ami amíg vezettünk, még nem is jelentkezett annyira, de miután bekaptuk a gólokat, nem figyeltünk rendesen, és megint ez volt. De egyszerűen hihetetlen, hogy mennyire nem látjuk át a pályát.
Túlságosan magunkra húzzuk az ellenfelet, nem tudjuk felvinni. Nem is az a baj, hogy hátul vannak néha a passzok, hanem az, hogy nem húzzuk szét eléggé a pályát. Ebbe tartozik a támadás is.
Ha nem jön Agonás és B. Pali, valami erősítés feltétlenül kell szerintem helyettük.
-
- Entrenador del Barça
Ma is aláztunk kerületin ,16-5-re nyertünk a Premier ellen!Végre volt mezünk(fekete poló,de megfelelő),sajnos majd csak januárban játszunk!!Múltkor elvileg a bajnokesélyest vertük meg....ha megnyernénk a kerületit,mehetnénk az országosra!Király lenne!
ZSOLTI 10 - Hungarian F.C. Barcelona
-
- Director del Fútbol
Még 1 védő, és még 1 támadó, azaz még két ember szerintem kellene, de több biztos, hogy NEM!!!
A Gergő/Pali kettősből jó lenne, ha mindig jönne valaki, és kéne még Bercy, vagy valaki hátra...!!!
Csak a biztonság kedvéért!?... Szerintem...
Egyébként valóban, ma este kiderül hogy is megy ez imígyen...
A Gergő/Pali kettősből jó lenne, ha mindig jönne valaki, és kéne még Bercy, vagy valaki hátra...!!!
Csak a biztonság kedvéért!?... Szerintem...
Egyébként valóban, ma este kiderül hogy is megy ez imígyen...

"Més Cuen un Club"
Melkor!
Igen, hoztam mezt Sörinek, az említett "kollégákat" pedig sajnos nem sikerült szóra bíróan elérnem...
Elvileg valóban így volt, ám a gyakorlat...hmmm...?
Szűkös...?
Kapus
1. Laca
Védők
2. Deffent
3. Z. Iván
4. Marci
Középpályások
5. Melkor
6. Söri
7. gnorbert
Támadók
8. Zoli
9. Silvanus
Ha 2 védővel, 2 középpályással ill. 1 támadóval állunk fel, pont minden posztra jut egy csere (persze ha mindenki ott lesz a fent említettek közül - ha nem teljesen egyetértek a "szűkösséget" illetően)!
Hogy elég lesz e? Ma este kiderül!
üdv
gnorbert
Igen, hoztam mezt Sörinek, az említett "kollégákat" pedig sajnos nem sikerült szóra bíróan elérnem...
Elvileg valóban így volt, ám a gyakorlat...hmmm...?
Szűkös...?
Kapus
1. Laca
Védők
2. Deffent
3. Z. Iván
4. Marci
Középpályások
5. Melkor
6. Söri
7. gnorbert
Támadók
8. Zoli
9. Silvanus
Ha 2 védővel, 2 középpályással ill. 1 támadóval állunk fel, pont minden posztra jut egy csere (persze ha mindenki ott lesz a fent említettek közül - ha nem teljesen egyetértek a "szűkösséget" illetően)!
Hogy elég lesz e? Ma este kiderül!
üdv
gnorbert
deffent írta:Szombati játék:
1.
2.
3.
4.
5.
6. Jaxy
7. Gábor
8. Gábor no2
9. Silvanus
10. Zsolti
11. Bercy
12. gnorbert
Minden nem, közelebb visz az igenhez!
- Melkor
- Entrenador del Barça
Norbi!
Hoztál a Sörinek mezt?
Másik kérdésem pedig, hogy az Agonás/Bartos párból csak ma nincs senki, vagy később se jönnek???
Elvileg úgy volt, hogy akkor ők is neveznek, de ha nincsenek, akkor már tényleg szűkösen vagyunk....
Hoztál a Sörinek mezt?
Másik kérdésem pedig, hogy az Agonás/Bartos párból csak ma nincs senki, vagy később se jönnek???
Elvileg úgy volt, hogy akkor ők is neveznek, de ha nincsenek, akkor már tényleg szűkösen vagyunk....

MELKOR 4 - Hungarian F.C. Barcelona

- Gábor no.:2
- Jugador del Barça
Szombati játék:
1.
2.
3.
4.
5.
6. Deffent
7. Gábor
8. Gábor no2
9. Silvanus