Barcafan - a cikk király, jöhet máskor is!!!
Csapat - nem kell szerintem sokat magyarázni a tegnapi vereséget. Kikaptunk, kész, el kell felejteni, és menni kell tovább. Okok kellenek? Elöl nem sok helyzetünk volt, sajnos én úgy éreztem, hogy az ellenfél egy kapuzott, szinte magunkra húztuk őket, érthetetlen módon!?... Ha meg is szereztük hátul a labdát nem jutottunk vele sokra, valóban jobban szét kellene húznunk a pályát, többet kellene passzolni, és mozogni-mozogni-mozogni! Annyi-annyi labdát eladtunk abból, hogy az emberünk nem tudta kinek adni, mert elbújtunk, vagy álltunk egy helyben... és csak előre vagdostuk a labdát, vagy még az előtt elvesztettük...
Szerintem a tegnapi vereségünk fő okai a lassúság, az álmos, kedvtelen mozgás a pályán! Ennyi. Ez javítható, nem kell elkeseredni, FEL KELL PÖRÖGNI A MECCSEKRE!!!
Lacibanez, a kapusunk először védett tét meccsen nekünk. Véleményem szerint jó kapus, az első félidőben egyértelműen ő tartotta bennünk a lelket, óriási bravúrjai voltak! Sajnos a második félidőre kevesebb maradt, vétett egy-két hibát, ami miatt én nem hibáztatnám őt, mert sajnos védekezésben csődöt mondtunk (mind!), és sokszor kiszolgáltatott helyzetbe hoztuk őt! Ha összekapjuk magunkat védekezésben, és Laci is hozza a tegnapi első félidő beli teljesítményét, akkor nem lesz baj!!!
Egyértelműen látszik, hogy kell még egy védő, és még egy támadó a csapatba, és akkor lesz teljesen jó ez a keret! 11 emberrel már lehet kavarni a kártyákat.