Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát én nemhinném,h tudna annyit segíteni,mint anno,de egyre kiváncsibb vagyok,lehet simán megcáfolnaRivaldo11 írta:Rivaldo visszaigazolása sajna csak álom...![]()
De mekkora lenne,ha az utolsó fél évet nálunk töltené,és nyerne vmi jelentőset...
Kétségem nincs hogy tudna nekünk segiteni,hisz ő egy zseni.
A csucson kell abbahagyniGame90 írta:És még állítólag visszaakar vonulniTaibi írta:Rivaldo a hétvégi fordulóban lőtt egy laza mesterhármast...Ilyen játékosnak még játszani kell
Eltudnám most képzelni Barca mezben
. Főleg Messi kiesésével.
Hát elképzelni el lehet,de nem lesz belőle semmiGame90 írta:És még állítólag visszaakar vonulniTaibi írta:Rivaldo a hétvégi fordulóban lőtt egy laza mesterhármast...Ilyen játékosnak még játszani kell
Eltudnám most képzelni Barca mezben
. Főleg Messi kiesésével.
És még állítólag visszaakar vonulniTaibi írta:Rivaldo a hétvégi fordulóban lőtt egy laza mesterhármast...
Ő a kedvenc játékosom, miatta szerettem meg a Barcát, és amikor elment innen akkor azt mondta h valamikor még visszatér sikerei helyszínére, azaz ide! (ha nem is ugye játékospályafutására gondolt) Télleg ez az utolsó éve,, és mekkora ajándék lenne neki is, meg nekünk is, szurkolóknak h télen eladnák Ezquerrot, Eto sztem januárban még sérült lesz, bár nem tom, és egy félévre visazhoznánk! Meglátnánk mit teljesítene, azér a szurkolók biztos imádnák, és sztem annyira nem is [auto_cenzúra] ötlet, bár ez ugysem fog megtörténni!ozsimiki írta: Igen! És azért már korántsem tudna itt sem olyan szinten focizni,mint tette azt anno...
Igen! És azért már korántsem tudna itt sem olyan szinten focizni,mint tette azt anno...Atesz írta:Game90 írta:Hát az a baj, hogy sztem hamarosan visszavonulcsoho írta: én bármikor szívesen viszontlátnám a barcában. kérdés, hol jászana ebben a csapatban...Szóval egyértelmű, hogy nem kell ide
![]()
Ha jól emlékszem ez az utolsó éve.
Game90 írta:Hát az a baj, hogy sztem hamarosan visszavonulcsoho írta: én bármikor szívesen viszontlátnám a barcában. kérdés, hol jászana ebben a csapatban...Szóval egyértelmű, hogy nem kell ide
![]()
Hát az a baj, hogy sztem hamarosan visszavonulcsoho írta: én bármikor szívesen viszontlátnám a barcában. kérdés, hol jászana ebben a csapatban...
Így van! Csak örülhetünk,h Ő nálunk játszott,nálunk varázsolt,de ő is,h 1 ilyen csapatnál játszhatott,mint a BARCA! Csodálatos szurkólóink mindig elismerték tudását!Rivaldo11 írta:Amit Rivaldo adott,nekünk szurkolóknak,az felbecsülhetetlen.
A legjobb játékos Maradona óta,egy géniusz.
Hálás vagyok a sorsnak,hogy ereje teljében nálunk játszott.
C.Egy évvel meghosszabbította szerződését a görög Olympiakossal Rivaldo. A 34 éves, korábbi aranylabdás középpályás 1,8 millió euróval gazdagodik majd. A hír annak a fényében meglepő, hogy korában biztosra mondta a távozását, és több brazil klub is hazavárta.
- Nagyon kevés hozzá hasonló futballista van a világon - dicsérte a játékost Sokratis Kokkalis klubelnök.
Rivaldo - aki ebben a bajnoki szezonban hét gólt szerzett - 2003-ban az AC Milantól került a görög együtteshez.
Köszi szépen!Barcaforever írta:Taibi állat az oldal.![]()