2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Csak 3-man áltak előtte, de tényleg.MessiBarca10 írta:Megint egy 100%osat kihagyott üres kapura...pihenhetne a clasicon-.-
Látom nem hiszel nekem,h volt már ilyen jelenet,nem is egy a focitörténelembenPPP írta:
akkor majd egy ilyen esetet légyszíves linkeljetek, akár püben is...
akkor majd egy ilyen esetet légyszíves linkeljetek, akár püben is...miihii írta:A kettő nem üti egymástPPP írta:hát ezt én nem zavarásnak, hanem inkább bosszantásnak, idegesítésnek nevezném. kb mintha messi mellett egy magasabb ember törpejárásban leguggolva közlekedne és rohangálna, amig áll a játék... és ez nem tipikusan az az eset amiket felsoroltál. itt a kapus mozdulatait utánozza, hogy idegesítse. az hogy beáll a sorfalba vagy elé, teljesen más. itt nem az volt a cél, hogy ne lásson tőle.Beállt elé,h zavarja a kilátásban,ezért mutogat,amikor fent akar elnézni a kapus,és ezért megy le,amikor alul akar kukucskálni a portás. És igen,azért,h bosszantsa is,h nem lát semmit a lövésből... Nagy különbség nincs,hiába akarod belemagyarázni. Mint mondtam,az elv ugyanaz,mint a többi eset,cs itt a kivitelezés látványosabb. Viszont még ebben a formában sem egyedi,nem most találta fel a spanyolviaszt...
PPP írta:hát ezt én nem zavarásnak, hanem inkább bosszantásnak, idegesítésnek nevezném. kb mintha messi mellett egy magasabb ember törpejárásban leguggolva közlekedne és rohangálna, amig áll a játék... és ez nem tipikusan az az eset amiket felsoroltál. itt a kapus mozdulatait utánozza, hogy idegesítse. az hogy beáll a sorfalba vagy elé, teljesen más. itt nem az volt a cél, hogy ne lásson tőle.
A kettő nem üti egymástPPP írta:hát ezt én nem zavarásnak, hanem inkább bosszantásnak, idegesítésnek nevezném. kb mintha messi mellett egy magasabb ember törpejárásban leguggolva közlekedne és rohangálna, amig áll a játék... és ez nem tipikusan az az eset amiket felsoroltál. itt a kapus mozdulatait utánozza, hogy idegesítse. az hogy beáll a sorfalba vagy elé, teljesen más. itt nem az volt a cél, hogy ne lásson tőle.
Mit is mondjak.Mint ahogy az eddigi huszonnyolcmillió játékos is hasonló díjat kaphatna,aki szintén zavarónak áll be a sorfalba,vagy a szögleteknél beáll a kapus elé,alkalmanként még a kezét is a szeme elé téve...
Áhhhwwww.......mint egy majom
Gondolom a kapust zavarta!!!Subinho írta:ez mi volt??? nem értem!!! kinek integet és miért???
Ha úgy játszik az utolsó 10 meccsén, mint az első 10-es.shutterisland írta:hülyén hangzik, mert nincs túl jó formában, de nekem valamiért mégis iszonyatosan megnyugtató, hogy itt van velünk.
jó tudni, hogy van xavin és iniestán kívül még egy olyan világklasszis játékosunk, aki tömi a támadókat forintos labdákkal.
(már ha nem támadót játszat vele pep.)
én abszolút elégedett vagyok vele minden téren, és majd figyeljétek meg (mert ezt érzem) hogy lesznek még kulcs momentumok ebben a szezonban, melyek a nevéhez fűződnek majd.