Mezner2 írta:Pont ezért lenne az évezred meglepetése ha valahogy mégis odaérnének a végén a döntőbe

Sosem lehet tudni

Vmelyik csapat lemondja, v. diszkvalifikálnak vkit, helyettük elhívják a törököket, akik ha már ott vannak, meg is nyerik.
Ugye 2007-ben a Milan is úgy nyert BL-t, h nyáron még úgy volt, h nem indulhatnak. Vagy K-1ben említhetném Ernesto Hoost egyik világbajnoki címét, ő is kiesett a 8 között, aztán a végén megnyerte.
Szóval ne bántsátok a kollégát, én is azt mondom, h odaérhetnek a törökök!
Amúgy sajnálom, h nem jutottak ki. A selejtezőkben rendre gyatrák, de ha sikerül kijutniuk, akkor mindig odateszik magukat. A 2002-es VB-n nagyon szerettem az akkori csapatukat, és 2008-as EB-n is okoztak izgalmakat. A horvátok elleni meccsüket sosem felejtem! Egyik haverom nagy horvát drukker, többek közt vele néztem a meccset, természetesen a törököknek szurkoltam, h idegesítsem.

A horvátok góljánál persze ünnepelt, én lehajtott fejjel ültem, már oda sem néztem. Aztán hallom a kiabálást, góóóóól! Egyből elcsendesült.

A büntetőknél már nem volt kérdés ki nyert.
A németek elleni elődöntő is megér egy misét. Mivel ugye köztudottan a németeknek szurkoltam, nem kicsit izgultam, főleg, h a vihar miatt időként elment az adás. Na, az ilyen meccsekért imádom a focit!
És persze jogos, h nincsenek ott a törökök, hiszen nem tudták kivívni a részvételt, még pl. a svédek, görögök, csehek igen, mégis kb. lehet sejteni, h utóbbiak csak létszámot emelik megint, a törökök pedig hűek lettek volna önmagukhoz, és szereztek volna pár OMG pillanatot.
1. Ki nyeri az Eb-t?
Németország
2. Ki lesz a legnagyobb csalódás?
Spanyolország
3. Ki lesz az Eb sztárja?
Özil
4. Melyik lesz a torna legjobb meccse?
Fogalmam sincs, majd attól is függ, h alakulnak a csoportkörök után a meccsek. De van egy olyan érzésem, h ha összejön egy
német-francia mérkőzés, ott nagyon jó futballt fogunk látni.
5. Miről fogunk beszélni a torna után?
Hogy a németek teljesen megérdemelten nyertek, nagyon jól játszottak, és a VB-re is az első számú esélyesek. Ezzel csak néhány elvakult spanyol és argentin fan nem fog egyet érteni.
6. Melyik lesz az a csapat, amelyikre nem fogsz emlékezni, hogy szerepelt-e egyáltalán a tornán?
Görögország
7. Ki hiányzik legjobban?
Törökország
8. Legszebb mez?
Nem érdekelnek különösebben a mezek, de elfogultságból legyen a
németeké.
Vicceket félretéve. Ennek az EB-nek színvonala abszolút nem lesz. Egy elég sima spanyol győzelmet várok, a döntőben elpicsázzuk a franciákat 4-0-val. Nagy kérdés Anglia, szerintem ők nagyon lebőgnek idén. Meglepetéscsapat pedig Törökország lesz.
A spanyol 4-0-ás EB döntő győzelmével nagyobb butaságot mondtál, mint a törökökkel.