Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Jó nektek, h már nyár van, nekem majd egy kicsit később fog kezdődni. Hétfőn, meg 26-án vár rám egy-egy bakalári vizsga, az első kör magyarból már szerencsére megvan, + a szakdolgozatot is már megvédtem. Aztán augusztusban jöhet a felvételi Mgr. szintre. Jogositvánt is meg kéne szerezni a nyáron, mert eddig mindig vmi közbejött. Ha meg lesz egy kis szabadidőm, azt meg a testem brutálisra gyúrásával fogom tölteni, amit már tervezek egy ideje, csak eddig mindig közbejött vmi.bence-barca írta:Azt hiszem sokaknak ma nagy npja volt. Ma elkezdődött a nyári szünet. Mindenkinek kellemes nyarat, aki diák éveit pengeti és nem érettségizik!
Azoknak meg sok sierkt a felvételinél!
Mindenesetre NYÁR van!!
A magyar mentalitás tipikus esete: aki nem bukott meg azért, aki megbukott azért , akinek jó lett azért, akinek rossz lett a bzije azért...de inni fog
Végre, végre! Én is próbálom kiélvezni a nyarat, amennyire csak lehet, elvégre jövőre érettségi...bence-barca írta:Azt hiszem sokaknak ma nagy npja volt. Ma elkezdődött a nyári szünet. Mindenkinek kellemes nyarat, aki diák éveit pengeti és nem érettségizik!
Azoknak meg sok sierkt a felvételinél!
Mindenesetre NYÁR van!!
A magyar mentalitás tipikus esete: aki nem bukott meg azért, aki megbukott azért , akinek jó lett azért, akinek rossz lett a bzije azért...de inni fog
Középszint nekem vanTT írta:valakinek van kidolgozva pár infótétel? az elsőt összeszedtem innen-onnan, most állok neki a többinek, de aki esetleg elküldene néhányat az írjon pü-t legyen kedves
Bocsánat, hogy ilyen későn reagálok, csak nem voltam itthon érettségi óta, tegnap este érkeztem haza. Szóval egészen jól ment, a körrel kapcsolatos tételt húztam, azt hiszem 17. volt. Feladat nem volt egyszerű, de sikerült megoldani hibátlanul. A tétel nagy része ment, definíció, tétel megvolt, a bizonyításban akadt gond, nem biztos hogy elfogadják, de 30 pontra legalább számítok, szóval örülök.Messidona10 írta:Na hogy ment, melyik tételt húztad?vargaakos írta: Nekem már csütörtökön jön a matek emelt szóbeli, úgyhogy a holnapi napot teljes körű tanulással töltöm, mert engem érhet még meglepetés.
Na hogy ment, melyik tételt húztad?vargaakos írta: Nekem már csütörtökön jön a matek emelt szóbeli, úgyhogy a holnapi napot teljes körű tanulással töltöm, mert engem érhet még meglepetés.
ment a privát:) köszi szépen előre is.socio66 írta:nekem megvannak, ha még aktuális akkor írj rám pü-ben és átküldöm.TorghelleSandor írta:Idén érettségizők közül van aki emelt szinten törizik?
Ha igen, pár szóbeli tételt átdobhatna nekem![]()
Köszönöm a gratulációt. Remélem, hogy jövőre közelebbről is megismerjük egymást, ugyanis én is csak a BME-t jelöltem, első helyen a villamosmérnöki szakot. Matek meg fizika alapszakot is bejelöltem, de valószínűleg azokra nem kerül sorvargaakos írta:Természetesen meg, és majd válaszold meg te is saját kérdésed!
Először gratulálok, remek eredmény!
Szóval csak a BME-et jelöltem, ott Mechatronika, Energetika, Gépész, Közlekedés. Ilyen sorrendben, pont alapján csökkenő. Az első hely lenne a legjobb, energetikánál félek, hogy túl sok lesz a fizika, még gondolkodok egy cserén a 3. hellyel.
Nekem már csütörtökön jön a matek emelt szóbeli, úgyhogy a holnapi napot teljes körű tanulással töltöm, mert engem érhet még meglepetés.