Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Csuma!Badi írta:jó a legújabb könyvajánló![]()
biztos sokan megveszik majd
Nemtom, h azt ki mondta, de morientes és guti is hebregett ilyen baromságot...Mental Theo írta:Amugy Guti mondta nem Morientes, én ugy emlékszem!
Szia Rightec!rightec írta:Szevasztok!!
Nem tudom, hogy nektek van-e valami baráti focicsapatotok (mint nekünk a madridistán), mert arra gondoltam(unk), hogy szervezhetnénk 2006-ban esetleg vmi "mini el-classico"-t...
A kérdés csak az, hogy van -e csapatotok, és ha van ki mernek -e ellenünk állni ???
Mocskos.Ronaldinho 17 írta:Real Madrid: Helguera három hét kényszerpihenőn
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban tizenhét forduló után huszonkilenc ponttal jelenleg az ötödik helyen álló Real Madrid csapatát újabb érzékeny veszteség érte.
Három hétre kidőlt a sorból a királyiak válogatott középhátvédje, Ivan Helguera aki a tegnapi, hazai pályán a Racing Santader ellen 2-1-re elveszített találkozón szenvedett vádlisérülést.
A 30 éves futballista az Athletic Bilbao elleni Király Kupa, illetve a Villarreal elleni bajnokiról hiányzik majd a madridi védelmé közepéről.
Erősödnek erősödnek....
OFF:És ez egy fizetett hirdetés az EuroBarca számára! Remélem sok pénz lesz belőle, és lesz fejlesztés a lapon! Gratulálok! Oriási bevételt az EUROBARCÁNAK!Badi írta:jó a legújabb könyvajánló![]()
biztos sokan megveszik majd
Ez a beszéd! ZsírOrdog írta:Tetszik ez a hozzászólás:) Csináltam is új aláírást:) Na hogy tetszik?Ronaldinho 17 írta: csak egy rövid idézet azt hiszem morientes mondta amikor 14-15-16.hely környékén mozogtunk"remélem minél mélyebbre süllyed a Barca,és meg sem áll a másodosztályig,"mind ezt röhögve![]()
Tetszik ez a hozzászólás:) Csináltam is új aláírást:) Na hogy tetszik?Ronaldinho 17 írta: csak egy rövid idézet azt hiszem morientes mondta amikor 14-15-16.hely környékén mozogtunk"remélem minél mélyebbre süllyed a Barca,és meg sem áll a másodosztályig,"mind ezt röhögve![]()