Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Jön Di Natale. Majd ő lő még1et.Game90 írta:A következő "egy lövés, nagy lövés"-nél kikapcsolom a tv-t.
Olaszok 3-5-2-je nekem továbbra is bejövős, bár ehhez a felálláshoz egy Gomez-féle csatár nagyon kéne, Cassano és Balotelli rendre rossz döntést választ, de Pirlo és DDR tanárian játszik. Viszont Modric miért van ennyire hájpolva?
Amúgy szerintem jó meccs, olaszok játéka számomra pozitív meglepetés, a horvátoktól több kéne, ha pontot akarnak szerezni.
"történni fog valami, hogy mi, azt a csuda tudja"
![]()
![]()
Még mindig jobban tetszik mint a jelenlegi, "küldjünk előre egy szál hústornyot aki, majd beleteszi a lábát a lövésbe" trend.Olaszok 3-5-2-je nekem továbbra is bejövős
Nem volt az olyan sima a horvátok ellen, és nem is brit erőfocit játszanak! Nagyon szimpatikus, bátor támadófutballt játszottak, sajnos kevés eredménnyel. Reméljük a spanyolok ellen több szerencsével járnak.socio66 írta:ma este spanyol-ír,
az íreket nem igazán ismerem, de a horvátok elég simán verték őket, már ami az eredményt illeti, a meccset nem láttam.
ránéztem a várható kezdőjükre, robbie keane-től lehet tartani egy picit, a többiek vízhordók, nyilván a tipikus brit erőfocit nyomják, nem tűnik megoldhatatlan feladatnak a legyőzésük, jó lenne egy korai gól, hogy ne parkolják be a buszt a kapu elé.
Nézhető. Olaszok fölényben vannak, jogosan vezetnek, többel is vezethetnének. A horvátok nem nagyon tudnak helyzeteket kialakítani. Nagy változás kéne, h itt esélyük legyen pontot szerezni.egyébként jó meccs? lehet h bekapcsolódom a második félidőre
OFF: ez a megfogalmazás engem nagyon egy bizonyos konzultációs kérdőívre emlékeztetzola8787 írta:Horvát - Olasz meccsen a kommentár:
"valaki úgy gondolja hogy 0-0 lesz, valaki pedig úgy hogy lesz gól"
Na ne, kajak?
A bekkeléshez normális játékosok is kellenek. Ez az ír válogatott a Premier League alja, nagytermetű favágókkal. Kicsit megrugdossák a spanyolokat, de egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy sebességben felvegyék velük a versenyt.S.Agüero írta:Ma a spanyol meccsen egy szenvedős meccset várok. Írek sztem bekkelnek végig, de a spanyolok egyet csak begyötörnek, 1-0.
Olasz meccs meg szerintem fordulatos lesz, fordítanak, piros lap, tizenegyes stb...2-2.
Kár, h nem látom egyiket sem, szerenádozni megyek
Jó ez talán kicsit tényleg túlzás volt, de nézzük meg jobban azt a két évvel ezelőtti VB-t...egyetlen egy igazán jó meccsük volt a hollandoknak, mégpedig az Uruguay elleni elődöntő (istenem, ott mekkora gólt lőtt Gio...). És ha ott Uruguay nem a 80. percben kap észbe, lehet hogy az sem lett volna meg...kanty írta:Azért ez a csapat két éve majdnem világbajnok lett.kurdt írta:
[...]
de azt kicsit erősnek érzetem, h "nem értem, h lehettek az egyik esélyesek."
Marca, eurosport.yahoo.com is ezt írja, nagyjából be szoktak jönni.PlayMaker írta:Ez mennyire biztos forrásból van, vagy csak tipp?
Ha valaki tud még vmi megbizható kezdőt leírhatná!
Thx
Ez mennyire biztos forrásból van, vagy csak tipp?Gareth Tello írta:Várható kezdők:
OLASZORSZÁG: Buffon - Bonucci, De Rossi, Chiellini - Marchisio, Motta - Maggio, Pirlo, Giaccherini - Balotelli, Cassano.
HORVÁTORSZÁG: Pletikosa - Srna, Corluka, Schildenfeld, Strinic - Rakitic, Vukojevic, Modric, Perisic - Mandzukic, Jelavic.
SPANYOLORSZÁG: Casillas - Arbeloa, Ramos, Piqué, Alba - Xavi, Alonso, Busquets - Silva, Torres, Iniesta.
ÍRORSZÁG: Given - O'Shea, Dunne, St Ledger, Ward - Duff, Andrews, Whelan, McGeady - Walters, Keane.
Könyörgöm, csak Ziccerkirály Torrest ne...Ott van Fabregas, Llorente, Pedro, Negredo, Mata!
Tippjeim: Olaszország 1-2 Horvátország, Spanyolország 3-1 Írország.
Egyrészt az általad felsorolt focisták feléről nem is hallottam, de ez nyilván az én hibám.K900 írta:Egyszerűen botrány ahogy Marweijk irányitja a holland csapatot.![]()
De Wrij,Maduro,Bruma,Anita,Emanuelson,Douglas......ezek az emberek nem férnek be a keretbe.Ehelyett van két béna védő:Heitinga vs Mathijsen.A másik pedig Castaignos,Bacuna,Lens,Wijnaldum,Cabral mind szupertehetségeknek vannak tartva,és meglepetésre őksem férnek be.Ez botrány!!!!!!
![]()
Van bommel pedig.....áhh!!!egy vén ember.
Helyette ott lenne Strootman,J.Claise,Brama,Leroy Fer és egyiksem kap lehetőséget.Ez hihetetlen.....