Labdarúgó-Európa-bajnokság 2012

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Ki nyeri az idei EB-t?

Spanyolország
118
56%
Hollandia
12
6%
Németország
51
24%
Olaszország
8
4%
Anglia
3
1%
Portugália
3
1%
Franciaország
9
4%
Más
7
3%

Szavazatok száma: 211
LG
Az Év fórumozója 2016

2012.06.14. 19:26:32

Game90 írta:A következő "egy lövés, nagy lövés"-nél kikapcsolom a tv-t.

Olaszok 3-5-2-je nekem továbbra is bejövős, bár ehhez a felálláshoz egy Gomez-féle csatár nagyon kéne, Cassano és Balotelli rendre rossz döntést választ, de Pirlo és DDR tanárian játszik. Viszont Modric miért van ennyire hájpolva?

Amúgy szerintem jó meccs, olaszok játéka számomra pozitív meglepetés, a horvátoktól több kéne, ha pontot akarnak szerezni.

"történni fog valami, hogy mi, azt a csuda tudja"
:lol: :lol: :lol:
Jön Di Natale. Majd ő lő még1et. :wink:
bali 15
Director del Fútbol

2012.06.14. 19:25:46

Olaszok 3-5-2-je nekem továbbra is bejövős
Még mindig jobban tetszik mint a jelenlegi, "küldjünk előre egy szál hústornyot aki, majd beleteszi a lábát a lövésbe" trend.
PCsabi
aka Game90

2012.06.14. 19:12:47

A következő "egy lövés, nagy lövés"-nél kikapcsolom a tv-t.

Olaszok 3-5-2-je nekem továbbra is bejövős, bár ehhez a felálláshoz egy Gomez-féle csatár nagyon kéne, Cassano és Balotelli rendre rossz döntést választ, de Pirlo és DDR tanárian játszik. Viszont Modric miért van ennyire hájpolva?

Amúgy szerintem jó meccs, olaszok játéka számomra pozitív meglepetés, a horvátoktól több kéne, ha pontot akarnak szerezni.

"történni fog valami, hogy mi, azt a csuda tudja"
:lol: :lol: :lol:
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára PCsabi 2012.06.14. 19:27:17-kor.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
LG
Az Év fórumozója 2016

2012.06.14. 18:54:19

socio66 írta:ma este spanyol-ír,
az íreket nem igazán ismerem, de a horvátok elég simán verték őket, már ami az eredményt illeti, a meccset nem láttam.
ránéztem a várható kezdőjükre, robbie keane-től lehet tartani egy picit, a többiek vízhordók, nyilván a tipikus brit erőfocit nyomják, nem tűnik megoldhatatlan feladatnak a legyőzésük, jó lenne egy korai gól, hogy ne parkolják be a buszt a kapu elé.
Nem volt az olyan sima a horvátok ellen, és nem is brit erőfocit játszanak! Nagyon szimpatikus, bátor támadófutballt játszottak, sajnos kevés eredménnyel. Reméljük a spanyolok ellen több szerencsével járnak. :!:
egyébként jó meccs? lehet h bekapcsolódom a második félidőre
Nézhető. Olaszok fölényben vannak, jogosan vezetnek, többel is vezethetnének. A horvátok nem nagyon tudnak helyzeteket kialakítani. Nagy változás kéne, h itt esélyük legyen pontot szerezni.
sjd
Llegenda del Barça

2012.06.14. 18:38:31

zola8787 írta:Horvát - Olasz meccsen a kommentár:

"valaki úgy gondolja hogy 0-0 lesz, valaki pedig úgy hogy lesz gól"

Na ne, kajak? :lol:
OFF: ez a megfogalmazás engem nagyon egy bizonyos konzultációs kérdőívre emlékeztet

egyébként jó meccs? lehet h bekapcsolódom a második félidőre
socio66

2012.06.14. 18:33:53

ma este spanyol-ír,
az íreket nem igazán ismerem, de a horvátok elég simán verték őket, már ami az eredményt illeti, a meccset nem láttam.
ránéztem a várható kezdőjükre, robbie keane-től lehet tartani egy picit, a többiek vízhordók, nyilván a tipikus brit erőfocit nyomják, nem tűnik megoldhatatlan feladatnak a legyőzésük, jó lenne egy korai gól, hogy ne parkolják be a buszt a kapu elé.
spanyol részről, mindenképpen változtatni kell, be kell pakolni torres-t, vagy llorente-t előre, aztán a sok helyzetből csak beütögetnek egyet kettőt.
a két szűrő maradni fog, ez biztos, szóval minden bizonnyal a fabregas-silva páros közül marad ki az egyik, nagy eséllyel fabregas, amit mondjuk sajnálok, de bármi jobb, mint csatár nélkül játszani, úgyhogy legyen.
a sport megpendítette pedro kezdőben való szereplését is, ez nem tudom honnan jött, nem hiszem hogy mata, és a múltkor pályára kerülő navas mellett ő jelentős szerepet kapna, baromi gyenge éve volt, bár bosque-nál ez nem mindig szempont ugyebár.
normális felállást, és győzelmet várok, valószínűleg nem lesz jó meccs, mert az írek ebben nem lesznek partnerek, ha hátrányba kerülnek sem fognak kinyílni, úgy meg ugye nehéz.
a csatárt, aki játszik jó lenne kicsit 'belövetni', mert ezek még csak a sörmeccsek, de később szükség lesz rá.
visca el barca
Presidente del Barça

2012.06.14. 18:33:52

olaszok ugy yomjak mint ahogy mi szoktuk... még 5 m-ről is passzolnának...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Kash
Entrenador del Barça

2012.06.14. 18:20:29

Tetszik a meccs ritmusa, ahogy mindkettő csapat hajt, és hajt.
Lesz itt gól, nem is egy.
Hajrá football!
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2012.06.14. 18:16:09

Balotelli megint mindent elront, kihagy. Könnyen lehet, ha Di Natale kezdett volna, már vezetnének az olaszok.
zola8787
Director del Fútbol

2012.06.14. 18:10:48

Horvát - Olasz meccsen a kommentár:

"valaki úgy gondolja hogy 0-0 lesz, valaki pedig úgy hogy lesz gól"

Na ne, kajak? :lol:
visca el barca
Presidente del Barça

2012.06.14. 17:46:22

jo meccsek lesznek ma, az olasz horváttól nagy taktikai csatát várok (bob remélem nézed :D), 1-0-s olasz sikerrel, az esti meccsen meg egyértelmű spanyol győzelmet. sztem torres kezdeni fog, és lő min. 2 gólt. jót tenne szerencsetlennek a folytatasra való tekintettel...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
PCsabi
aka Game90

2012.06.14. 17:34:49

Di Natale megint a padon, Balotelli és Cassano kezd.

Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) együtthatója is eldöntheti a holtversenyt az Európa-bajnokság B-csoportjában. A dánok három ezreddel jobbak a portugáloknál: 31,205 a pontszámuk. Van olyan kombináció, hogy ennek a három ezrednek jelentősége lesz. Portugália csoportelső nem lehet, ennyi biztos.
http://sportgeza.hu/futball/2012/eb/cik ... tokonyvei/

Löw hatalmas arc, a szívatás előtt még belövi a sérót :mrgreen:

Kép
Kép

Bendtner-t pedig megbüntethetik, amiért reklámozott egy oldalt:

Kép
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Sanama
Llegenda del Barça

2012.06.14. 17:20:32

Tippem mára

olasz-horvát x
spanyol-ír 2-0
barca99
Llegenda del Barça

2012.06.14. 17:17:14

S.Agüero írta:Ma a spanyol meccsen egy szenvedős meccset várok. Írek sztem bekkelnek végig, de a spanyolok egyet csak begyötörnek, 1-0.

Olasz meccs meg szerintem fordulatos lesz, fordítanak, piros lap, tizenegyes stb... :D 2-2.

Kár, h nem látom egyiket sem, szerenádozni megyek :D
A bekkeléshez normális játékosok is kellenek. Ez az ír válogatott a Premier League alja, nagytermetű favágókkal. Kicsit megrugdossák a spanyolokat, de egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy sebességben felvegyék velük a versenyt.
kurdt
Megmentő :)

2012.06.14. 17:07:14

kanty írta:
kurdt írta:
Azért ez a csapat két éve majdnem világbajnok lett.
[...]
de azt kicsit erősnek érzetem, h "nem értem, h lehettek az egyik esélyesek." :)
Jó ez talán kicsit tényleg túlzás volt, de nézzük meg jobban azt a két évvel ezelőtti VB-t...egyetlen egy igazán jó meccsük volt a hollandoknak, mégpedig az Uruguay elleni elődöntő (istenem, ott mekkora gólt lőtt Gio...). És ha ott Uruguay nem a 80. percben kap észbe, lehet hogy az sem lett volna meg...
Azon kívül sikerült továbbjutniuk egy csoportból, ahol Dánia, Kamerun és Japán volt az ellenfél, a nyolcaddöntőben pedig Szlovákiát sikerült felűlmúlni egy igencsak felejthető meccsen.
A brazilok elleni negyeddöntő pedig külön fejezet: én legszívesebben mindkét csapatot hazaküldtem volna azután a meccs után és még seggbe is rúgtam volna az összes játékost a reptéren... :twisted:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kurdt 2012.06.14. 17:22:17-kor.
Kép
Your village called. Their idiot is missing.
kanty
Llegenda del Barça

2012.06.14. 16:46:22

[quote="kurdt"][/quote]

Azért ez a csapat két éve majdnem világbajnok lett. Azóta volt egy két csere a kezdőbe, de a mag megmaradt. Sneijder egyedül az, aki azóta jóval gyengébb. Robbennek idén is jól ment, plusz ott egy van Persie, aki élete szezonját futotta a PL-ben. Tehát azért joggal volt a torna előtt a holland az egyik legnagyobb esélyes.
Én még nem írnám le őket, bár nagy valószínűséggel kiesnek. De, ha valahogy továbbmennének, akkor szerintem továbbra is az egyik legnagyobb favoritok lennének. Négy éve végig gáláztak a csoportmeccseket, aztán a 8 között simán kiestek. Kitudja, lehet, h idén fordítva lesz. Persze ez csak találgatás, de azt kicsit erősnek érzetem, h "nem értem, h lehettek az egyik esélyesek." :)
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2012.06.14. 16:38:55

PlayMaker írta:Ez mennyire biztos forrásból van, vagy csak tipp?
Ha valaki tud még vmi megbizható kezdőt leírhatná!
Thx
Marca, eurosport.yahoo.com is ezt írja, nagyjából be szoktak jönni.
PlayMaker
Barça B

2012.06.14. 16:29:14

Gareth Tello írta:Várható kezdők:
OLASZORSZÁG: Buffon - Bonucci, De Rossi, Chiellini - Marchisio, Motta - Maggio, Pirlo, Giaccherini - Balotelli, Cassano.
HORVÁTORSZÁG: Pletikosa - Srna, Corluka, Schildenfeld, Strinic - Rakitic, Vukojevic, Modric, Perisic - Mandzukic, Jelavic.

SPANYOLORSZÁG: Casillas - Arbeloa, Ramos, Piqué, Alba - Xavi, Alonso, Busquets - Silva, Torres, Iniesta.
ÍRORSZÁG: Given - O'Shea, Dunne, St Ledger, Ward - Duff, Andrews, Whelan, McGeady - Walters, Keane.

Könyörgöm, csak Ziccerkirály Torrest ne... :evil: Ott van Fabregas, Llorente, Pedro, Negredo, Mata!

Tippjeim: Olaszország 1-2 Horvátország, Spanyolország 3-1 Írország. :D
Ez mennyire biztos forrásból van, vagy csak tipp?
Ha valaki tud még vmi megbizható kezdőt leírhatná!
Thx
kurdt
Megmentő :)

2012.06.14. 16:26:14

K900 írta:Egyszerűen botrány ahogy Marweijk irányitja a holland csapatot.:x
De Wrij,Maduro,Bruma,Anita,Emanuelson,Douglas......ezek az emberek nem férnek be a keretbe. :idea: Ehelyett van két béna védő:Heitinga vs Mathijsen.A másik pedig Castaignos,Bacuna,Lens,Wijnaldum,Cabral mind szupertehetségeknek vannak tartva,és meglepetésre őksem férnek be.Ez botrány!!!!!! :evil: :evil: Van bommel pedig.....áhh!!!egy vén ember. :cry: Helyette ott lenne Strootman,J.Claise,Brama,Leroy Fer és egyiksem kap lehetőséget.Ez hihetetlen..... :shock:
Egyrészt az általad felsorolt focisták feléről nem is hallottam, de ez nyilván az én hibám.
Másrészt: szerinted ki lenne annyira tökös, hogy ilyen arcokat játszatna Sneijder, Robben, van Persie, van Bommel, stb. helyett?

Amikor itt listázgattunk, hogy ki nyer, ki lesz csalódás, stb, én akkor a hollandokat írtam, mint olyan csapat, akik csalódást fognak okozni. Úgy néz ki igazam lett. Volt ugyanis egy megérzésem, ami beigazolódni látszik: ez a Sneijder-Robben-vonal kiégett.

Nézzük meg a holland alapkezdőt:
Stekelenburg - nem rossz kapus, de nothing special
van der Wiel - fiatal, tehetséges, meglátjuk mi lesz belőle
Heitinga - szerintem soha nem volt túl jó focista
Mathijsen - lásd Stekelenburg
Willems - gyerek még, sok ostoba hibát vétett ezen a két meccsen, de látszik, hogy nem ügyetlen. innentől lásd van der Wiel
van Bommel - öreg, körülményes; régen jó volt, aztán volt egy csúnya sérülése, azóta csak árnyéka régi önmagának
de Jong - lásd Heitinga
Afellay - a csapat legjobbja volt az első meccsen, de a németek ellen ő is szürke volt...őt még nem írném le, sőt remélem, hogy marad Barcelonában
Sneijder - szerintem kiégett, akárcsak Robben
van Persie - róla egyelőre nem nyilatkoznék...

a padon pedig középszerű futballisták várnak a lehetőségre, élükön Kuyttel...nem is értem, hogy ettől a csapattól hogy várhatott bárki is győzelmet (arra azért én sem számítottam, hogy a csoportból sem mennek tovább)...
Kép
Your village called. Their idiot is missing.
MatyiG
Adminisztrátor

2012.06.14. 15:49:06

Ma a spanyol meccsen egy szenvedős meccset várok. Írek sztem bekkelnek végig, de a spanyolok egyet csak begyötörnek, 1-0.

Olasz meccs meg szerintem fordulatos lesz, fordítanak, piros lap, tizenegyes stb... :D 2-2.

Kár, h nem látom egyiket sem, szerenádozni megyek :D
K900
Jugador d'estrella

2012.06.14. 13:42:00

Egyszerűen botrány ahogy Marweijk irányitja a holland csapatot.:x
De Wrij,Maduro,Bruma,Anita,Emanuelson,Douglas......ezek az emberek nem férnek be a keretbe. :idea: Ehelyett van két béna védő:Heitinga vs Mathijsen.A másik pedig Castaignos,Bacuna,Lens,Wijnaldum,Cabral mind szupertehetségeknek vannak tartva,és meglepetésre őksem férnek be.Ez botrány!!!!!! :evil: :evil: Van bommel pedig.....áhh!!!egy vén ember. :cry: Helyette ott lenne Strootman,J.Claise,Brama,Leroy Fer és egyiksem kap lehetőséget.Ez hihetetlen..... :shock:
Horthy Gabi:"Madridban akkor szokták a legtöbb kávét főzni, hogyha a barcelona ott jár."
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2012.06.14. 13:12:24

Várható kezdők:
OLASZORSZÁG: Buffon - Bonucci, De Rossi, Chiellini - Marchisio, Motta - Maggio, Pirlo, Giaccherini - Balotelli, Cassano.
HORVÁTORSZÁG: Pletikosa - Srna, Corluka, Schildenfeld, Strinic - Rakitic, Vukojevic, Modric, Perisic - Mandzukic, Jelavic.

SPANYOLORSZÁG: Casillas - Arbeloa, Ramos, Piqué, Alba - Xavi, Alonso, Busquets - Silva, Torres, Iniesta.
ÍRORSZÁG: Given - O'Shea, Dunne, St Ledger, Ward - Duff, Andrews, Whelan, McGeady - Walters, Keane.

Könyörgöm, csak Ziccerkirály Torrest ne... :evil: Ott van Fabregas, Llorente, Pedro, Negredo, Mata!

Tippjeim: Olaszország 1-2 Horvátország, Spanyolország 3-1 Írország. :D
MessiFan91
Jugador d'estrella

2012.06.14. 12:15:12

Ma hajrá Spanyolország!!!
És Torres NE játsszon!!!
Kash
Entrenador del Barça

2012.06.14. 11:46:08

Mint általában, most is várom a mérkőzést, és remélhetőleg győz a football.
Szerintem a Horvátok 2-0-ás hátrányból forditanak, majd az utolsó percben rúgják a győztes találatot, igaz, büntetőböl.
Tippem:
Olaszország - Horvátország: 2-3
Spanyolország - Irország: 4-0
Kép
#David Villa#
Capitá del Barça

2012.06.14. 11:24:22

Olvasom a várható kezdőt és szétvet az ideg. Mi a francnak egy fék, alias Alonso a csapatba????? Ír edző kijelentette védekezni fognak!
Van egy olyan rossz előérzetem, hogy a spanyolok is megégnek, akárcsak a hollandok!
Világ szégyene lenne! Itt már parádés meccseknek kellene következni, nem azon izgulni, hogy ilyen minőségi kerettel egy Írország elleni kezdőben van két szűrő és Arbeloa futkoshat!!!
Lezárt