K900 írta:Egyszerűen botrány ahogy Marweijk irányitja a holland csapatot.
De Wrij,Maduro,Bruma,Anita,Emanuelson,Douglas......ezek az emberek nem férnek be a keretbe.

Ehelyett van két béna védő:Heitinga vs Mathijsen.A másik pedig Castaignos,Bacuna,Lens,Wijnaldum,Cabral mind szupertehetségeknek vannak tartva,és meglepetésre őksem férnek be.Ez botrány!!!!!!

Van bommel pedig.....áhh!!!egy vén ember.

Helyette ott lenne Strootman,J.Claise,Brama,Leroy Fer és egyiksem kap lehetőséget.Ez hihetetlen.....

Egyrészt az általad felsorolt focisták feléről nem is hallottam, de ez nyilván az én hibám.
Másrészt: szerinted ki lenne annyira tökös, hogy ilyen arcokat játszatna Sneijder, Robben, van Persie, van Bommel, stb. helyett?
Amikor itt listázgattunk, hogy ki nyer, ki lesz csalódás, stb, én akkor a hollandokat írtam, mint olyan csapat, akik csalódást fognak okozni. Úgy néz ki igazam lett. Volt ugyanis egy megérzésem, ami beigazolódni látszik: ez a Sneijder-Robben-vonal kiégett.
Nézzük meg a holland alapkezdőt:
Stekelenburg - nem rossz kapus, de nothing special
van der Wiel - fiatal, tehetséges, meglátjuk mi lesz belőle
Heitinga - szerintem soha nem volt túl jó focista
Mathijsen - lásd Stekelenburg
Willems - gyerek még, sok ostoba hibát vétett ezen a két meccsen, de látszik, hogy nem ügyetlen. innentől lásd van der Wiel
van Bommel - öreg, körülményes; régen jó volt, aztán volt egy csúnya sérülése, azóta csak árnyéka régi önmagának
de Jong - lásd Heitinga
Afellay - a csapat legjobbja volt az első meccsen, de a németek ellen ő is szürke volt...őt még nem írném le, sőt remélem, hogy marad Barcelonában
Sneijder - szerintem kiégett, akárcsak
Robben
van Persie - róla egyelőre nem nyilatkoznék...
a padon pedig középszerű futballisták várnak a lehetőségre, élükön Kuyttel...nem is értem, hogy ettől a csapattól hogy várhatott bárki is győzelmet (arra azért én sem számítottam, hogy a csoportból sem mennek tovább)...