Bolodgítassz minket még ilyen okos hsz-ekkel vagy, alvóidő van az óvodában?realmadrid írta:Csá!!Én a MAdridnak szurkolok!!Igaz h most nem nagyon megy nekik!:(De sztem nem fogja a Barca megvenni Henryt:
1:Nincs annyi pénzük:D:D
2:Henry hobb csapatba fog menni
Jhalés ne felejtsétek el h a gólkirály jelöltetek honnan igazolt a Barcába??Hát persze h a Realból!!
Álmok színháza avagy Barça Igazolások 2006 Nyár
"Nekünk nem az számit,hogy mi kik vagyunk...Hanem hogy játsszunk szenvedéllyel... És nem az számit, hogy mi van a mezünk hátulján, hanem az, hogy mi van a mez elején... Ami a mez elején van név sokkal fontosabb, mint ami a hátulján van..."
-
- Barça C
Csá!!Én a MAdridnak szurkolok!!Igaz h most nem nagyon megy nekik!:(De sztem nem fogja a Barca megvenni Henryt:
Jhalés ne felejtsétek el h a gólkirály jelöltetek honnan igazolt a Barcába??Hát persze h a Realból!!
- Kluivertinho
- Entrenador del Barça
Wiltord semmiképp sem jobb Cissénél. Mindenki leírja őt, pedig most volt egy 7-8 hónapos kihagyása lábtörés miatt és kezd újra formába lendülni...Nem igazán ismeritek Cissé játékátSubinho írta:sztem Cissé nem olyan nagy szám, mint ahogy favorizálják. lő szép gólokat, de Henryvel nincs versenyben! Ha mindenképp a francia gólvágókat nézzük, akkor Henry mellett Trezeguet és Wiltord is jobb mint Cissé. Ha Henryt nem sikerül megvenni én Wiltordot is szívesen látnám. Ő jobbszélen is jól tolja és középcsatárt is tud játszani. Az meg, hogy Maxit hagyjuk érvényesülni... hát nem tudom. Kell neki is lehetősség, de eddig nem nagyon volt rá alkalma. Nem bánnám, ha jövőre elmegy Larsson és Saviola is sztem, akkor nem Maxi lenne az egyetlen ember akire lehet számítani középen elől Eto'o helyett. Mert Eto'o-t pihentetni is kell és akár megsérülhet, eltilthatják, stb. Maxi 1-2 évig gyakorolhat a kupában, meg lazább meccseken bejöhet, de hogy ő lenne az az amber akire lehetne számítani Eto'o távollétében... elég komolytanan... Egy szó mint 100, jővőre nem lesz Larsson, Saviola úgysem jöhet vissza amíg Reikard itt van, tehát kell 1 igazi csatár. Ez pedig Henry lenne a legjobb, de Wiltord, Reyes, Luque vagy Oliveira (ha felépül) is elfogadható lenne!

Patje forever!!Visca el Barca!!!
"Mi lehetne bölcsebb tanács annál, mint amit magadnak is adnál?"
"A szex jó, de a póker tovább tart." - Alfred Alvarez
Igen, Cissénél Saviola....Kluivertinho írta: Cissénél Saviola?????Nehezen hiszem...Cissé klasszis csatár 2-szeres francia gólkirály, és fiatal... Henrynál nem jobb, de Saviolánál igen.
Saviola is fiatal....
De lényegtelen, mert szó sincs arról, hogy Cissé idejöjjön.
Ha csatárt akarunk venni, akkor Henry tökéletes megoldás szerintem.

- Subinho
- Director del Fútbol
sztem Cissé nem olyan nagy szám, mint ahogy favorizálják. lő szép gólokat, de Henryvel nincs versenyben! Ha mindenképp a francia gólvágókat nézzük, akkor Henry mellett Trezeguet és Wiltord is jobb mint Cissé. Ha Henryt nem sikerül megvenni én Wiltordot is szívesen látnám. Ő jobbszélen is jól tolja és középcsatárt is tud játszani. Az meg, hogy Maxit hagyjuk érvényesülni... hát nem tudom. Kell neki is lehetősség, de eddig nem nagyon volt rá alkalma. Nem bánnám, ha jövőre elmegy Larsson és Saviola is sztem, akkor nem Maxi lenne az egyetlen ember akire lehet számítani középen elől Eto'o helyett. Mert Eto'o-t pihentetni is kell és akár megsérülhet, eltilthatják, stb. Maxi 1-2 évig gyakorolhat a kupában, meg lazább meccseken bejöhet, de hogy ő lenne az az amber akire lehetne számítani Eto'o távollétében... elég komolytanan... Egy szó mint 100, jővőre nem lesz Larsson, Saviola úgysem jöhet vissza amíg Reikard itt van, tehát kell 1 igazi csatár. Ez pedig Henry lenne a legjobb, de Wiltord, Reyes, Luque vagy Oliveira (ha felépül) is elfogadható lenne!
- Kluivertinho
- Entrenador del Barça
Cissénél Saviola?????Taibi írta:Henry sokkal jobb, mint Cissé. Van köztük néhány klasszis különbség.Charlie írta:Ha már ennyire elakarjuk küldeni a csatárjainkat.és ideakarjuk hozni a francia szupersztárt,inkább ésszerűbb lenne mondjuk Djibrill Cissét leigazolni.Fiatalabb,és nagyon jó player.
C.
Cissénél Saviola is jobb.

Henry sokkal jobb, mint Cissé. Van köztük néhány klasszis különbség.Charlie írta:Ha már ennyire elakarjuk küldeni a csatárjainkat.és ideakarjuk hozni a francia szupersztárt,inkább ésszerűbb lenne mondjuk Djibrill Cissét leigazolni.Fiatalabb,és nagyon jó player.
C.
Cissénél Saviola is jobb.

Az eslő részével egyetértek, nekem egyik nagy kedvencem. Amikor Eto'o jött akkor még Ő is a képben volt.Charlie írta:Pedig nem igazán játszik,azon kívül hogy tegnap véletlenül kezdett,és meg is háláta ezt 1szer egy nagyon szép góllal.
Amúgy az Arsenalosok annyira hülyék hogy elengedjék lassan az 1etlen értéküket?!
C.
A második feléhez meg annyit, h Vieirát is elengedték minden szó nélkül..
"Nekünk nem az számit,hogy mi kik vagyunk...Hanem hogy játsszunk szenvedéllyel... És nem az számit, hogy mi van a mezünk hátulján, hanem az, hogy mi van a mez elején... Ami a mez elején van név sokkal fontosabb, mint ami a hátulján van..."
- Kluivertinho
- Entrenador del Barça
Henry is el akar jönni...Elege van hogy 1-2 "rongyos" bajnoki címen és FA-kupán kívül semmit nem nyernek...ezt ő mondta...Charlie írta:Pedig nem igazán játszik,azon kívül hogy tegnap véletlenül kezdett,és meg is háláta ezt 1szer egy nagyon szép góllal.
Amúgy az Arsenalosok annyira hülyék hogy elengedjék lassan az 1etlen értéküket?!
C.
Ha a nyáron nem tudnak az Arsenalból BL győzelemre is alkalmas csapatot kovácsolni akkor Henry elmegy az ágyúsoktól

- Ordog
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Benitez nem igazán favorizálja... Nálunk is játszana annyit mint a Poolban.Kluivertinho írta:Nem hülyék a Liverpoolosok hogy eladják Cissét.Charlie írta:Ha már ennyire elakarjuk küldeni a csatárjainkat.és ideakarjuk hozni a francia szupersztárt,inkább ésszerűbb lenne mondjuk Djibrill Cissét leigazolni.Fiatalabb,és nagyon jó player.
C.
- Charlie
- Öreg Harcos
Pedig nem igazán játszik,azon kívül hogy tegnap véletlenül kezdett,és meg is háláta ezt 1szer egy nagyon szép góllal.
C.
C.
- Kluivertinho
- Entrenador del Barça
Nem hülyék a Liverpoolosok hogy eladják Cissét.Charlie írta:Ha már ennyire elakarjuk küldeni a csatárjainkat.és ideakarjuk hozni a francia szupersztárt,inkább ésszerűbb lenne mondjuk Djibrill Cissét leigazolni.Fiatalabb,és nagyon jó player.
C.

- jelwaz
- Entrenador del Barça
Attól, hogy Henry Henry, hagyjuk már, hogy Maxi is Maxi lehessen! Henry is kezdte valahol...Subinho írta:maxi nem nagy szám, a riverben sem sok gólt lőtt. 7-8 /szezon. saviolat tuti eladják. tehát, kell egy csatár jövőre mindenképp!!! és ez remélem egy bizonyos francia csóka, valami Henry lesz, aki számolatlanul lövi a gólokat és valami aranycipőt is kapott...
- visca el barca
- Presidente del Barça
tudom hogy nem ebbe a topicba kellene irni de ha már szo van itt a cselzirol...
tegnap gondoltam egnézem már mit tudnak ezek valojaban (nem nézek angol focit...), mennyire kell toluk félni.
azt a sunyi gusztustalan focit amit ezek muvelnek...
van egy atombiztos vedelmuk és ennyi. lámpát lekell venni a pályárol oleguer meg kétszer odapuszil maj' a robbenek és végük...
odavissza alázni kell oket
tegnap gondoltam egnézem már mit tudnak ezek valojaban (nem nézek angol focit...), mennyire kell toluk félni.
azt a sunyi gusztustalan focit amit ezek muvelnek...

van egy atombiztos vedelmuk és ennyi. lámpát lekell venni a pályárol oleguer meg kétszer odapuszil maj' a robbenek és végük...
odavissza alázni kell oket
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

-
- Llegenda del Barça
OFF:recrea írta:Gyerekek nézem ezt a cselzi meccset, egyik szemem sír, a másik nevet. Ezek a mocskok megint nyernek 1-0-ra, a góljuk csak 3 emberen pattant meg. Ekkora mázlija egy huzamban nem lehet egy csapatnak sem...és mégis.
Nem játszik a lampard, egyeneset nem tudnak a labdába rúgni. Remélem nézi még valaki meccset, erősítsen meg, h nem csak én látom így!
én néztem!
nem játszott sem Lampard, sem Robben!
-hát mit mondjak?! a színvonal gyalázatos volt, a cselzi labdaszerző robotjai össze-vissza rohangáltak, labdát szereztek, aztán eladták!
látszik, hogy ez a két ember jelenti a cselzi támadójátékát...

-
- Eurobarca Staff
jóó végig olvastam de akkor ne írd oda az elejére h a cselzi mert ez nálam azt jelenti h sokat lőnek keveset kapnak de "MI" azért többet lövünk nálam ezt jelenti de sztem hagyjuk ezt a témát ennyire nem lényegesKluivertinho írta:Nézd csak meg...Odaírtam azt is hogy a támadósorunk verhetetlen..ha végigolvasnád..
Azért valahogy ők is összekapartak 41 gólt 19 mecssen! Az viszont igaz, hogy messze nem olyan látványosan, mint mi, meg kell őket ütni!!!
Szerintem az hogy mennyi gólt kapunk nem csak a védelemtől függ. Elöl kezdödik a védekezés meg van egy kapus és a szerencse is: ha a baiano gyerek beveri a helyzetetit nem lett volna egyszerű dolgunk. Szóval k***va jól szűkítjük a területet, ha ellenfélnél van a labda. Olyan jól helyezkedünk, hogy rögtön két-három ember támadja meg a passzt vagy a labdást, ezért tudtunk pl a real ellen is simán nyerni. Mi nyugodtan passzolgattunk, nekik meg folyamatosan a töküket szorongattuk. Kitűnő a taktika. A védelem nincs még mindig sajna összeszokva, együtt kéne mozogniuk, pár jó passazl megzavarhatóak, de szerintem nem egyéni gondok vannak!
Szerintem az hogy mennyi gólt kapunk nem csak a védelemtől függ. Elöl kezdödik a védekezés meg van egy kapus és a szerencse is: ha a baiano gyerek beveri a helyzetetit nem lett volna egyszerű dolgunk. Szóval k***va jól szűkítjük a területet, ha ellenfélnél van a labda. Olyan jól helyezkedünk, hogy rögtön két-három ember támadja meg a passzt vagy a labdást, ezért tudtunk pl a real ellen is simán nyerni. Mi nyugodtan passzolgattunk, nekik meg folyamatosan a töküket szorongattuk. Kitűnő a taktika. A védelem nincs még mindig sajna összeszokva, együtt kéne mozogniuk, pár jó passazl megzavarhatóak, de szerintem nem egyéni gondok vannak!
- Kluivertinho
- Entrenador del Barça
Nézd csak meg...Odaírtam azt is hogy a támadósorunk verhetetlen..ha végigolvasnád.. 

-
- Eurobarca Staff
jah bocs én úgy értelmeztem hogy a mutassatok még egy csapatot.... az a csapat a "miénk" és mellé kell eggyet kell mutatni csak egy kicsit lerövídettem az idézetet mert Kluivertinho írta h a cselszki is megfelel ennek a 2 kitételnek.recrea írta:A mi támadósorunkról van szó kedves Drigo!
OFF:Sztem egy baromi nagy ostobaságot írtál most előbb olvasd el végig az egész hszemet ha nem érted olvasd el még 1x figyelmesen és ellőbb fogd fel,hogy miről beszélek és utánna írjál ilyeneket.
ja értem bocs