2005.12.29. 13:42:48
sztem Cissé nem olyan nagy szám, mint ahogy favorizálják. lő szép gólokat, de Henryvel nincs versenyben! Ha mindenképp a francia gólvágókat nézzük, akkor Henry mellett Trezeguet és Wiltord is jobb mint Cissé. Ha Henryt nem sikerül megvenni én Wiltordot is szívesen látnám. Ő jobbszélen is jól tolja és középcsatárt is tud játszani. Az meg, hogy Maxit hagyjuk érvényesülni... hát nem tudom. Kell neki is lehetősség, de eddig nem nagyon volt rá alkalma. Nem bánnám, ha jövőre elmegy Larsson és Saviola is sztem, akkor nem Maxi lenne az egyetlen ember akire lehet számítani középen elől Eto'o helyett. Mert Eto'o-t pihentetni is kell és akár megsérülhet, eltilthatják, stb. Maxi 1-2 évig gyakorolhat a kupában, meg lazább meccseken bejöhet, de hogy ő lenne az az amber akire lehetne számítani Eto'o távollétében... elég komolytanan... Egy szó mint 100, jővőre nem lesz Larsson, Saviola úgysem jöhet vissza amíg Reikard itt van, tehát kell 1 igazi csatár. Ez pedig Henry lenne a legjobb, de Wiltord, Reyes, Luque vagy Oliveira (ha felépül) is elfogadható lenne!