Álmok színháza avagy Barça Igazolások 2006 Nyár

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Subinho
Director del Fútbol

2006.01.02. 13:00:42

nehogy má összevesszetek vázze'! én pl. nem is ismerem alvest... :?
Subinho
Director del Fútbol

2006.01.02. 12:04:21

ezekhez az igazolásokhoz, csak annyit, hogy a bal szélen syl és gio is jó és még 1-2 évig elszaladgálnak. syl még csak mostanában kezd játszani és jól, nehogy már egyből új bal védő keljen! gio meg tudjuk, h jó...ha mostanában nem is...
a jobb oldalon oleguer nem oda való, annak ellenére, h nem annyira rossz. belletti jobban felmegy és gyorsabb, de télleg nem nagyon tud védekezni és pontatlanok a beadásai. mindenesetre ha tavaly jó volt egész éven át a jobb oldalon, ki sem lehetett robbantani, akkor talán most is elmenne még, de ide talán kéne vki.
ez a daniel alves gyerek nem tudom mit tud, nem ismerem, de ha veszünk vkit, akkor az klasszis legyen!
a középpályára nem kell senki. esetleg ha vki elmegy, akkor szívesen látnám jununhot, de így egyenlőre felesleges.
a támadósorba viszont mindenképp kell vki. Larrson elmegy, Saviola sem marad, Maxi sztem kölcsönbe megy (ráférne) Ezquero nem sokat játszik, Giulynak nem nagyon megy mostanában, szóval vki tuti kell ide! ha ez Henry, akkor OK, ha nem ő, akkor majd Reikard tudja kit lehet beépíteni a csapatba. posztra kell igazolni, nem pedig sztárt, mint a margit! ha Henry beállhat ebbe a csapatba, pl. jobbra, akkor jöjjön, de ha nem, akkor ne kelljen felforgatni a csapatot, mint a realnak Beckham miatt. ha nem fér be, akkor mást kell venni, aki elfogadja a padot Eto'o mögött!
Szabolcs
Barça C

2006.01.01. 13:57:06

Sziasztok!!!

Boldog új évet mindenkinek!!!! :roll: :P
Remélem jól telt a szilveszteretek!!! :wink:
Ami a szinetet illeti dórynak válaszolva: Barca szint, ebben igazad van , hogy egy összeszokott társaság, és egy egységes gépezet!!! De technikailag nincsenek olyan szinten, hogy a Barcelonába focizzanak egyes játékosok, ha még ott is vannak... Nálam ez a Barca szint!!! De igaz azt is nézhetjük, hogy ki illik, avagy nem illik bele a képbe!!!
És szerintem senkit nem fognak igazolni a télen!!!

(Giovanni Dos Santos lesz majd a következő Messi!!! :roll: Szerencse, hogy van szemük az embereknek a Barcánál, és tudják, hogy miylne igéreteket kell a csapathoz hozni!!! Tudom már régen itt van, ő is és Messi is kiskorától, de akkor volt szemük mikor látták, hogy őket kell hozni, ez folytatódjon csak igy, és akkor tudjuk pótolni a hiányokat a B csapat keretéből, fiatal, sokra hivatott játékosokkal:!: :!: :!: )
Kluivertinho
Entrenador del Barça

2006.01.01. 12:36:54

Los Banditos írta:Henry nem kell(amúgy sem jön) helyette ha nagyon kell csatár (bár szerintem nem) akkor hozzuk vissza Saviolát.
A télen egyébként én "csak" Daniel Alvést hoznám.
Ezért nem te vagy az elnök :roll:
Kép
Kép
Patje forever!!Visca el Barca!!!
"Mi lehetne bölcsebb tanács annál, mint amit magadnak is adnál?"
"A szex jó, de a póker tovább tart." - Alfred Alvarez
LG
Az Év fórumozója 2016

2006.01.01. 11:12:03

Sztem az Barca szintu játékos, akit Rijkaardék annak találnak.
fcjoc
Entrenador del Barça

2005.12.31. 21:37:43

A télen egyébként én "csak" Daniel Alvést hoznám.[/quote]

Ezzel még mindig egyet ÉRTEK!!! (FORcA DANIEL ALVES!)
Kluivertinho
Entrenador del Barça

2005.12.31. 17:57:02

Barca szint nálam: Képességei alapján Barca játékos lehet, sőt ahogy Charlie is mondta beleillik a csapatba :roll:
Kép
Kép
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2005.12.31. 15:40:09

Henry nem kell(amúgy sem jön) helyette ha nagyon kell csatár (bár szerintem nem) akkor hozzuk vissza Saviolát.
A télen egyébként én "csak" Daniel Alvést hoznám.
in to exile
recrea
Llegenda del Barça

2005.12.31. 15:34:38

Charlie írta:Képességeiben beleillik a játékosaink közé,és eltudná-e látni ebben a játékrendszerben a fealadatát.Én valami ilyesmit értek "Barcelona szinten".
C.
Így van és eszerint valdes, belletti, oleguer, silvinho, gio is Barca-szintű játékos! Csak vhogy nem sikerül tökéletesen összekovácsolódniuk ezért néha "össze-vissza" szaladgálnak, az egyéni képességekkel nincs semmi gond!
Charlie
Öreg Harcos

2005.12.31. 15:25:30

Képességeiben beleillik a játékosaink közé,és eltudná-e látni ebben a játékrendszerben a fealadatát.Én valami ilyesmit értek "Barcelona szinten".
C.
dóry
Barça B

2005.12.31. 15:22:04

most már csak egyet áruljatok el nekem: mi az, hogy Barca-szintű? mitől lesz nektek eléggé Barcelona szintű egy játékos? :shock:
nem is értem, hogy gondoljátok. úgy Barca-szintű, hogy a Barca mint Európa egyik legjobb - ha nem a legjobb - csapata, csak csupa sztárfocistákból állhat? vagy úgy Barca-szint, hogy a Barcelonába is való valaki, tehát beleillik a játékukba.
mondjuk én egyikkel sem értek egyet de mindegy. és mondtátok Oleguer-re, Bellettire, meg még pár játékosra, hogy ők sem Barca-szintűek. de mégis benne vannak a csapatba, amit ti szerettek, és velük együtt működik tökéletesen a gépezet. hiába jönne a helyükre, egy tudását, képességét nézve Barcelona-szintű játékos.. nem tudná őket pótolni. itt már rég többről van szó, mint egyszerű játéktudásról. ez már a csapatról szól, egy egységről, az összetartásról és az alázatról egymás iránt és a csapat iránt. többek között ezért szerettem bele a Barcába. :roll: 8)
tudom, hogy sokan nem értetek velem egyet, sőt lehet, hogy alapból rosszul értelmeztem ezt a szint dolgot. akkor mindenkinek bocsi :oops:
és tényleg magyarázzátok már el nekem, hogy ki, hogy gondolta ezt a Barcelona-szintet.
és ez most nem oltás,csak kiváncsi vagyok. :roll:
Zsákmányállat máját mosod egy névtelen patakban, körülötted olajfoltok mézeskalácsszív alakban. És úgy nézed az arcod benne, mint régen a céllövöldében az a lány, akinek lőttél egyet finom utalásféleképpen...

Gumicukor Powa'
Kluivertinho
Entrenador del Barça

2005.12.31. 01:54:01

Szabolcs írta:Ahogy gondoljátok srácok!!! Henryről akkor is ez a véleményem!!! Ja, és ha még is jönne, valakmikor...hm... akkor sem lenne sehol!!! Mert tényleg: 1. nem illik a csapatba! 2. Nem Barca szintű!!! :roll: , de ha elfogult vagyok mert utálom, akkor bocs, de tényleg ez a véleményem!!!
Hát elég hülyeség...Ha Henry nem Barca szintű akkor Maxi Lopez mi??? Fradi szint?? :roll:
Kép
Kép
Szabolcs
Barça C

2005.12.31. 01:36:43

Ahogy gondoljátok srácok!!! Henryről akkor is ez a véleményem!!! Ja, és ha még is jönne, valakmikor...hm... akkor sem lenne sehol!!! Mert tényleg: 1. nem illik a csapatba! 2. Nem Barca szintű!!! :roll: , de ha elfogult vagyok mert utálom, akkor bocs, de tényleg ez a véleményem!!!
Kluivertinho
Entrenador del Barça

2005.12.31. 01:30:49

Szabolcs írta: Egy ember nem hiányzik a Barcából Henry!!! Annyira utálom!!! :oops: Na, jó ez nem most szimpátia vagy unszimpátia kérdése volt, csak úgy mondtam... De nincs is rá szükség, mert nem olyan angy labdarúgó mint ahogy felnagyitják a tudását, ő olyan mint Ballack, nem világklasszis!!! Hanem csak egy középszintű labdarúgó! :?
Henry középszintű labdarúgó??? Hol élsz te ember??? Áááá..Fifa 98-ban voltam a Cook-Szigetekkel és ott is volt 1 Henry..Biztos rá gondoltál :roll: :lol:
Kép
Kép
Rumig
Entrenador del Barça

2005.12.31. 01:28:01

Szabolcs írta:Egy ember nem hiányzik a Barcából Henry!!! Annyira utálom!!! :oops: Na, jó ez nem most szimpátia vagy unszimpátia kérdése volt, csak úgy mondtam... De nincs is rá szükség, mert nem olyan angy labdarúgó mint ahogy felnagyitják a tudását, ő olyan mint Ballack, nem világklasszis!!! Hanem csak egy középszintű labdarúgó! :?
Nehogy má' :shock: :shock:
Henry igenis világklasszis :!:
2006. május 17., 2009. május 27.,
2011. május 28., 2015. június 6.
Szabolcs
Barça C

2005.12.31. 01:24:23

Ördög ebben igazad van!!! Lehetne a csapatomon kicsit változtani, hogy egy védekezőbb szellemű középpályásom legyen, valaki helyett, ezt elismerem!!! :roll: hm... A real Madridban meg igazatok van!!! Sok kiöregedett focista, semmi már az a csapat!!! csak pénz van, de az igazolásokhoz meg semmi szeműk, én 18 éves fejjel nagyobb csapatot csinálnék annyi pénzből!!!
Szabolcs
Barça C

2005.12.31. 01:18:29

recrea: igazad van abban, hogy nem kellene nekünk Cassano, mert ő elmebeteg, és nem tudja senki kezelni, mert csak a saját feje után megy, ennek ellenére zseniális labdarúgó!!! De a másik kettőben nincs igazad! Ibrahimovic kicsit forró fejű, de az egyik legjobban képzett focista a világon, és Eto'o mellett remek elökészitő csatár lenne, Cristiano Ronaldo is csodálatos képességekkel van megáldva, de hiába a varázslat nála is meg Ibrahimovicnál is, ha kevesebbet passzolbnak a kelleténél. Ibrahimovic még nem teljesen kész játékos, fejben!!! De akkor is be tudna illeszkedni a Barcelonába, és kevés idő elteltével a csapat hasznos tagja válna belöle!!! Cristiano Ronaldo meg varázsolna a jobb szélen!!! És két oldalról az ő, valamint Ronaldinho vezérletével balról rohamoznánk!!! A Manager (edző) felelőssége, valamint temperamentuma is kell ahoz, hogy beilleszen ilyen játékosokat, és Frank Rijkaardnak megvannnak ehez a kvalitásai, ő tudna hatni rájuk, mint ahogy annak idején hatott Cassanora Capello!!! És ha rá lehetett hatni, akkor mindenkire lehet!!! :wink: Egy ember nem hiányzik a Barcából Henry!!! Annyira utálom!!! :oops: Na, jó ez nem most szimpátia vagy unszimpátia kérdése volt, csak úgy mondtam... De nincs is rá szükség, mert nem olyan angy labdarúgó mint ahogy felnagyitják a tudását, ő olyan mint Ballack, nem világklasszis!!! Hanem csak egy középszintű labdarúgó! :?
Hawk
Jugador del Barça

2005.12.31. 01:00:32

recrea írta:
Hawk írta:Ti nem féltek attól, ha jön egy nagyágyú, akkor rosszabb lesz a csapat?
A lényeg, hogy alázatos legyen(no cassano,no ibrahimovic,no c. ronaldo) és akkor megérti a barca játékát, aztán tökéletesen beilleszkedik! Gondolom én...
Ezzel egyet értek, bár szerintem nem az alázatos a legjobb szó rá.
Az a lényeg, hogy a tudását a csapat szolgálatába állítsa, ne önző módon csak egyénieskedjen!
recrea
Llegenda del Barça

2005.12.31. 00:50:02

Hawk írta:Ti nem féltek attól, ha jön egy nagyágyú, akkor rosszabb lesz a csapat?
A lényeg, hogy alázatos legyen(no cassano,no ibrahimovic,no c. ronaldo) és akkor megérti a barca játékát, aztán tökéletesen beilleszkedik! Gondolom én...
Enrique
Presidente del Barça
Kapcsolat:

2005.12.31. 00:49:22

Én nem hinném, hogy jönne akár egy is. Ebből következik :) , hogy Henry sem fog érkezni szerintem. Legalábbis amiatt, ahogy az utóbbi 2 évben igazolt a vezetőség, ezt diktálja a józan ész. 8)

És ha kiváncsi valaki a véleményemre, :), szerintem nem is fog télen senki sem érkezni, 20 M font ide vagy oda.
Hawk
Jugador del Barça

2005.12.31. 00:42:14

Ti nem féltek attól, ha jön egy nagyágyú, akkor rosszabb lesz a csapat?
recrea
Llegenda del Barça

2005.12.31. 00:36:57

A mindenit, azért egy messi-ronnie-henry-eto'o támadást megnéznék.....
redmiller
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2005.12.31. 00:27:10

Ez az átigazolások topic....
Itt folytatni! :
Barça vs. Real
Enrique írta:Bizony-bizony, máshol kéne folytatni a vitát... A többi nem témához kapcsolódó hsz.t töröljük, ugye Red? 8)
By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
recrea
Llegenda del Barça

2005.12.31. 00:26:39

Öreg én nem akarlak megbántani, de nem nagyon vagy képben, ezt mondjuk betudom a fiatal koroddal, de ha lehetséges, akkor kímélj meg minket a hülyeségeidtől!

Szerintem még a vak is látja, hogy a realnál lejárt az ideje perecnek vagy a vezetőségnek. Gondolod ha owen(aki képzett, alázatos, gólérzékeny és a legfontosabb:profi) nem kellett nekik pont ez a majom cassano fogja őket kihúzni a szarból. Ki kéne lökni a zidaneokat, carlosokat, raulokat a csapatból. Ők rendkivüli focisták, de nézz meg egy real mecsset könyörgöm és rá jössz(talán), hogy mi gond!

A furcsa számomra, hogy ezt a problémát a realnal csak mi "futball-szakértők" vesszük észre, a margit vezetősége meg nem! Lehet hogy mi kellenénk oda :D
Hawk
Jugador del Barça

2005.12.31. 00:23:53

realmadrid írta:Hát sztem gondolkozz el azon h kinek van a legjobb kerete az egész világon a Milan után??Hát persze h a realnak!!!!Csak még nicnsenek összeszokva!!Remélem majd főni fog a fejed amiko' Cassano góllal köszönt be a Classico visszavágóján!! :wink:
Sokra megy a második legjobb kerettel!
Nem biztos, hogy jó az, ha sok sztárjátékos van együtt, főleg, ha mindegyik magát tartja a legjobbnak és nincs csapatmunka.
Hiába jó játékos Robinho, ha nem passzol a jobb helyzetben levő társának és kihagyja a helyzetet.
A Barca-ban kiszolgálják egymást a játékosok, a csapatért vannak.

Az igazolásokról: Nem tudom. hogy jó-e, ha jön valaki,
és megbontja ezt az egységet. Xavi épüljön fel mihamarabb!

Boldog Újévet Mindenkinek!
Lezárt