2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ezért nem te vagy az elnökLos Banditos írta:Henry nem kell(amúgy sem jön) helyette ha nagyon kell csatár (bár szerintem nem) akkor hozzuk vissza Saviolát.
A télen egyébként én "csak" Daniel Alvést hoznám.
Így van és eszerint valdes, belletti, oleguer, silvinho, gio is Barca-szintű játékos! Csak vhogy nem sikerül tökéletesen összekovácsolódniuk ezért néha "össze-vissza" szaladgálnak, az egyéni képességekkel nincs semmi gond!Charlie írta:Képességeiben beleillik a játékosaink közé,és eltudná-e látni ebben a játékrendszerben a fealadatát.Én valami ilyesmit értek "Barcelona szinten".
C.
Hát elég hülyeség...Ha Henry nem Barca szintű akkor Maxi Lopez mi??? Fradi szint??Szabolcs írta:Ahogy gondoljátok srácok!!! Henryről akkor is ez a véleményem!!! Ja, és ha még is jönne, valakmikor...hm... akkor sem lenne sehol!!! Mert tényleg: 1. nem illik a csapatba! 2. Nem Barca szintű!!!, de ha elfogult vagyok mert utálom, akkor bocs, de tényleg ez a véleményem!!!
Henry középszintű labdarúgó??? Hol élsz te ember??? Áááá..Fifa 98-ban voltam a Cook-Szigetekkel és ott is volt 1 Henry..Biztos rá gondoltálSzabolcs írta: Egy ember nem hiányzik a Barcából Henry!!! Annyira utálom!!!Na, jó ez nem most szimpátia vagy unszimpátia kérdése volt, csak úgy mondtam... De nincs is rá szükség, mert nem olyan angy labdarúgó mint ahogy felnagyitják a tudását, ő olyan mint Ballack, nem világklasszis!!! Hanem csak egy középszintű labdarúgó!
Nehogy má'Szabolcs írta:Egy ember nem hiányzik a Barcából Henry!!! Annyira utálom!!!Na, jó ez nem most szimpátia vagy unszimpátia kérdése volt, csak úgy mondtam... De nincs is rá szükség, mert nem olyan angy labdarúgó mint ahogy felnagyitják a tudását, ő olyan mint Ballack, nem világklasszis!!! Hanem csak egy középszintű labdarúgó!
Ezzel egyet értek, bár szerintem nem az alázatos a legjobb szó rá.recrea írta:A lényeg, hogy alázatos legyen(no cassano,no ibrahimovic,no c. ronaldo) és akkor megérti a barca játékát, aztán tökéletesen beilleszkedik! Gondolom én...Hawk írta:Ti nem féltek attól, ha jön egy nagyágyú, akkor rosszabb lesz a csapat?
A lényeg, hogy alázatos legyen(no cassano,no ibrahimovic,no c. ronaldo) és akkor megérti a barca játékát, aztán tökéletesen beilleszkedik! Gondolom én...Hawk írta:Ti nem féltek attól, ha jön egy nagyágyú, akkor rosszabb lesz a csapat?
Én nem hinném, hogy jönne akár egy is. Ebből következikHawk írta:Ti nem féltek attól, ha jön egy nagyágyú, akkor rosszabb lesz a csapat?
Enrique írta:Bizony-bizony, máshol kéne folytatni a vitát... A többi nem témához kapcsolódó hsz.t töröljük, ugye Red?![]()
Sokra megy a második legjobb kerettel!realmadrid írta:Hát sztem gondolkozz el azon h kinek van a legjobb kerete az egész világon a Milan után??Hát persze h a realnak!!!!Csak még nicnsenek összeszokva!!Remélem majd főni fog a fejed amiko' Cassano góllal köszönt be a Classico visszavágóján!!