most már csak egyet áruljatok el nekem: mi az, hogy Barca-szintű? mitől lesz nektek eléggé Barcelona szintű egy játékos?
nem is értem, hogy gondoljátok. úgy Barca-szintű, hogy a Barca mint Európa egyik legjobb - ha nem a legjobb - csapata, csak csupa sztárfocistákból állhat? vagy úgy Barca-szint, hogy a Barcelonába is való valaki, tehát beleillik a játékukba.
mondjuk én egyikkel sem értek egyet de mindegy. és mondtátok Oleguer-re, Bellettire, meg még pár játékosra, hogy ők sem Barca-szintűek. de mégis benne vannak a csapatba, amit ti szerettek, és velük együtt működik tökéletesen a gépezet. hiába jönne a helyükre, egy tudását, képességét nézve Barcelona-szintű játékos.. nem tudná őket pótolni. itt már rég többről van szó, mint egyszerű játéktudásról. ez már a csapatról szól, egy egységről, az összetartásról és az alázatról egymás iránt és a csapat iránt. többek között ezért szerettem bele a Barcába.
tudom, hogy sokan nem értetek velem egyet, sőt lehet, hogy alapból rosszul értelmeztem ezt a szint dolgot. akkor mindenkinek bocsi
és tényleg magyarázzátok már el nekem, hogy ki, hogy gondolta ezt a Barcelona-szintet.
és ez most nem oltás,csak kiváncsi vagyok.

Zsákmányállat máját mosod egy névtelen patakban, körülötted olajfoltok mézeskalácsszív alakban. És úgy nézed az arcod benne, mint régen a céllövöldében az a lány, akinek lőttél egyet finom utalásféleképpen...
Gumicukor Powa'