2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Nagyon jó vásárt csinál a PoolTaibi írta:Josemi - Kromkamp csere van kilátásban, elvileg a Liverpool és a Villarreal már megegyezett mindenben.
Azért Rafát senkiházinak nevezni nagyon durva, ráadásul azt jelenti, hogy nem is igazán láttad játszani az utóbbi időben. Ha viszont láttad, akkor no comment...Szabolcs írta:FTorres9-nek igaza van!!! Egy robot kellen és nem egy senkiházi Marqueznek kellene a védekező középpályás szerepét betöltenie!!!
Nem akarsz véletlen a Barca edzője lenni??? Rijkaard biztos átadja a helyét..Vagy esetleg Laportát kiszorítani??Szabolcs írta:Én sem nevek alapján szurkolok, csak én látok!!! És tudsom ki mit tud, mennyit ér, és mennyira hasznos a csapatnak!!!
Hogy beszélsz te a BARCA játékosairól??? Méghogy vackok?? Senkiházi Márquez?? Mit képzelsz te magadról?? Tavaly velük nyertünk bajnoki címet!! Gondolkozz ember mielőtt írsz!!Szabolcs írta:FTorres9-nek igaza van!!! Egy robot kellen és nem egy senkiházi Marqueznek kellene a védekező középpályás szerepét betöltenie!!! Akárki akármit mond, megy a szekér emg minden, de akkor is, Marquez, hagyjuk már... meg Olequer, meg Belletti meg iylen vackok!!! Ezek nem rendelkeznek olyan képességekkel, hogy itt játszanak!!! Tudom, hogy az egész csapat nem lehet Ronaldinho,Eto'o,Deco, Messi, vagy akár Xavi, vagy Puyol... de akkor is... egy szintet meg kell ütni mindenkinek, mert, ha nem üti meg akkor nem érdemes arra, hogy magára huzza a Barca gránátvörös-kék mezét!!!