Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Köszönöm szépen!!S.Agüero írta:
hasonló koncepciót képzeltem el én is, csak inhüvelygyulladás miatt nem tudtam körbevágni, ezért lett bitangpusztulatos az enyém. a tied szerintem fajaitt a csaj+barca logo...elég szolid kis sz@ar lett...szó szerint :/
erre nem emlékszem. megvan még a kép? mekkorát, mit kéne?
Múltkor egy Rajon Rondo kép (kosaras Very Happy ) volt az alap, fogta a labdát volt, s olyat szerettem volna hogy nem labda hanem egy barca címer van a kezében, effektezve stb.
Viktor vagy valaki S.Agüero rokonságából?Forcabarca8 írta:Ez a két kép még mindig egy mesterre vár,hogy avatarként létezzen tovább![]()
http://www.odt.co.nz/files/story/2012/0 ... f8c4ec.JPG
http://www.sportmenu.net/wp-content/upl ... mezben.jpg
Múltkor egy Rajon Rondo kép (kosarasvuvu írta:mi volt a múltkori ötleted?(én kifogok rajtad Razz múltkori ötletemet sem vállaltad Razz )
ha olyan képet adnál, ahol a csaj egyedül van, nem lóg bele senkinek a semmije, akkor könnyebben megoldanám.
És ugy hogy csak villa és leo látszik,akkor a szöveg nem is fontosvuvu írta:messideco:
ha jól látom, a szerkesztés előtti, kicsit homályos verziót tetted be, szerintem frissítsd, az élesített jobb![]()
nagyiibarca:
nem tudom avatar méretbe beletrancsírozni, hogy mind a hárman látszódjanak+felirat
mi volt a múltkori ötleted?(én kifogok rajtad Razz múltkori ötletemet sem vállaltad Razz )
Hmm, ez valóban nem tetszikvuvu írta:szerintem nem fog tetszeni, nem is csodálnám. sz*rEz senkinek nem nyerte el a kreatív kedvét, hogy elkészítsen egy ilyet????
http://img528.imageshack.us/img528/8602 ... hatter.jpg
Valamit nagyon elcsesztemvuvu írta:borzalmasan idéztél. a szerkesztésben (2-3 óra) jön a kép
csak messi legyen rajta, vagy mind a hárman? nem világos, bocsi.vuvu írta:tetszetősdavidvilla77 ?
Lehetőleg messi mellet legyen egy barca címer és olyan sárga színnel mint ...
mert ott a válla felett a háttérre is kellett vinni színtBár van egy észrevételem, illetve kérdésem van: Fabre mögött miért vastagabb a vörös csík a többinél?
örülök, ha tetszik, a retro stílus volt a célTisztára olyanok mint az infografikák Very Happy Nagyon tetszik
Mindegy melyik kép, háttérben vörös-kék színeket képzeltem el. Egy Cesc #4 feliratot képzeltem el rá, megy egy keretet.
Valakit megkérhetnék,hogy egy Zidane-os avát készítsen nekem? Smile
szerintem nem fog tetszeni, nem is csodálnám. sz*rEz senkinek nem nyerte el a kreatív kedvét, hogy elkészítsen egy ilyet????
tetszetősdavidvilla77 ?
csak messi legyen rajta, vagy mind a hárman? nem világos, bocsi.Lehetőleg messi mellet legyen egy barca címer és olyan sárga színnel mint ...
nagyon összevisszaság. a háttér egyáltalán nem illik ezekhez az effektekhez, és az effekt sincs túl jól kivitelezve. bocsi.próbálkoztam kicsit, nem megy még nagyon de erről vélemény? Smile
délután.Kérnék egy avatart Matyitól vagy Viktortól:
perfect.Esti unalom űzés gyanánt készítettem egy siget:
ezt is délutánValaki legyen kedves elkészíteni egy hátteret 1920*1080