Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Amúgy ez már kicsit régebbi sztori. Csak úgy látszik az egyik nso-s bloggerhez most jutott el a dolog.Rinku írta:Na, hát ezért nem érettem én sem, mert oké, jó nagy hülyeségeket összehordtak, többen jót vigyorogtam a szerző pihent agyúságára gondolva, de ha egy tök átlag játékos, akkor meg nem tudom, hogy mi ebben a frankó?Azért Balottelliről a Google rögtön kidob 1-2 hülyeségét, Heskey-ről nem találtam semmit, hátha ti igen.
Na, akkor mindegy...
Nem tudom, hogy pontosan honnan jött, de szerintem, mint a legtöbb hasonló esetben egy pihent kitalálta, aztán terjedt tovább. Heskey abszolút nem Balotelli habitusú játékos. Egy középszerű angol csatár, aki képességeihez mérten, elég sok lehetőséget kapott például az angol válogatottban.Rinku írta:Oké, ez mind jó, de miért viccelődnek vele az emberek? Ha Balotellire rákeresek wikipédián, valószínűleg ki fogja írni, hogy Inter, majd City, ennyit és ennyit játszott, ennyi gólt lőtt, stb., de egy kívülálló nem fogja érteni, hogy miért hívják egy eszetlen baromnak.Erre vagyok kíváncsi, hogy Heskey is ilyen-e, vagy miért emlegetik annyit?
http://hu.wikipedia.org/wiki/Emile_HeskeyRinku írta:Szeretnék előre is mélységes elnézést kérni, de valaki fentebb tudna világosítani, hogy ki is az az Emile Heskey pontosan?Bocs srácok, de én még életemben nem hallottam róla, csak annyit, hogy az utóbbi időben rengetegen emlegették. Esetleg videóval, cikkel, rövid ismertetővel tudna valaki szolgálni?
Köszi!
Szeretnék előre is mélységes elnézést kérni, de valaki fentebb tudna világosítani, hogy ki is az az Emile Heskey pontosan?
Van ám, Piroska, a farkas címmel.vuvu írta:mi? van új l'art pour l'art? videó nincs róla?Apropó, a pénteki L'art Pour L'art fenomenális volt, új diavetítések, osztályfőnöki óra-"remix", Besenyő-monológ, Naftalin Ernő ötlettára, satöbbi... Betegre röhögtük magunkat haverommal. Very Happy
mi? van új l'art pour l'art? videó nincs róla?Apropó, a pénteki L'art Pour L'art fenomenális volt, új diavetítések, osztályfőnöki óra-"remix", Besenyő-monológ, Naftalin Ernő ötlettára, satöbbi... Betegre röhögtük magunkat haverommal. Very Happy
Ha már Schimán:sjd írta:Schimán legújabb agymenése:
http://www.youtube.com/watch?v=xxAeQfpKwVo
Neeeee :''''ĐĐĐ Síííírok, nem bírom ááá... az a puffanás plusz a röhögések :ĐĐĐ