Kérdések, észrevételek a FÓRUMMAL kapcsolatban

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Ötletelés a fórum átalakításához:

Cali vázlata:
4
80%
https://docs.google.com/document/d/17Z- ... 9ctPs/edit" target="_blank
1
20%
Ehhez lehet ötleteket írni még ide a topicba, amik aztán összegezve lesznek.
0
0 szavazat

Szavazatok száma: 5
root
Barça C

2012.10.27. 11:44:23

El fanático írta:" A múlt, a jelen és a jövő mezei" topikot nem tudom megnyitni, mert azonnal bejelez a gép, hogy árthat a számítógépnek azaz letilt azzal a szöveggel, hogy a barcaonair.com - ról származó cucc kártékony.

Mond neki, hogy ne foglalkozzon vele, túl lehet léptetni rajta. Csak egy kép van belinkelve az oldalról, valszeg helyreteszik magukat lassan ők is és nem lesznek támadó webhelyként számon tartva.
El fanático
Entrenador del Barça

2012.10.27. 10:36:55

" A múlt, a jelen és a jövő mezei" topikot nem tudom megnyitni, mert azonnal bejelez a gép, hogy árthat a számítógépnek azaz letilt azzal a szöveggel, hogy a barcaonair.com - ról származó cucc kártékony.
Deus
Boixos Nois

2012.10.20. 22:51:13

Nálam még mindig haldoklik a fórum:

phpBB : Critical Error

Could not connect to the database

Illetve az autobejelentkezés se működik.
KépKép
miihii
KHAL

2012.10.18. 22:58:36

sjd írta:
Viszont akkor az lenne a kérdés, h abban mi a logika, h mihii azt írja, hogy "A többiek egyelőre még várhatnak, mivel nem úgy néz ki, h lenne miről írni velük kapcsolatosan. ", viszont tavaly meg amikor volt mondanivaló bőven Cuencáról meg Telloról, akkor meg mehettünk a Barca fiatalok-ba, mert "addig nincs topik, amíg nincs profi szerződésük"
(Jó, szigorúan véve ebben így logikai ellentmondás nincs, csak hát a kettős mérce zavar... :D :P )

1. szabály: logikát soha ne keress a mondataimban :mrgreen:

Én most, olvasva a sokadik kérést Montoyával kapcsolatban, úgy gondoltam, h engedek a köz akaratának és megkapja a topicját, ha már ennyi mondanivaló lenne róla :) (Remélem a többiek nem orrolnak meg rám emiatt, mert előbb cselekedtem és aztán jeleztem a dolgot, márpedig nem vagyok egyszemélyes döntéshozó :oops: ) Szal vegyük úgy, h aludtam rá tavaly óta egyet-kettőt és ez lett az eredménye ;) Lehet írni róla, aztán meglátjuk, h elég látogatott topic lesz e ahhoz, h életképesnek bizonyuljon. Ha csak néhány post érkezik majd a sok kéregetés után, akkor bizonyítja, h ésszerűbb megoldás a BARCA fiatalok topic a számukra.

Szal nincs itt kettős mérce, nem akartam kivételezni Montoyával, mindössze meghallgattattak az imák és mivel ilyen arany gyerek vagyok, teljesítettem a kérést ;)
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
sjd
Llegenda del Barça

2012.10.18. 21:15:21

bence-barca írta: Külön topic a profi szerződés után jár.
Montoyának, most nem tudom, h van-e, de Bartranak van, szóval minimum neki tényleg illene egy topic :)
Akit 1-25 számozású mezben látsz rohangálni a pályán, annak van profi szerződése, mert ez a spanyol szabályozás.
De ahogy látom a moderátor urak már intézkedtek is.

Viszont akkor az lenne a kérdés, h abban mi a logika, h mihii azt írja, hogy "A többiek egyelőre még várhatnak, mivel nem úgy néz ki, h lenne miről írni velük kapcsolatosan. ", viszont tavaly meg amikor volt mondanivaló bőven Cuencáról meg Telloról, akkor meg mehettünk a Barca fiatalok-ba, mert "addig nincs topik, amíg nincs profi szerződésük"
(Jó, szigorúan véve ebben így logikai ellentmondás nincs, csak hát a kettős mérce zavar... :D :P )
bence-barca
Llegenda del Barça

2012.10.18. 20:04:01

Gareth Tello írta:
kurdt írta:...
...

Külön topic a profi szerződés után jár.
Montoyának, most nem tudom, h van-e, de Bartranak van, szóval minimum neki tényleg illene egy topic :)
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2012.10.18. 20:00:35

kurdt írta:Bartra és dos Santos helyzete még ugyan még kérdéses a csapaton belül, de érzésem szerint Montoya igazán kaphatna már egy saját topicot...
Értitek, szombaton meccs van, feltehetően kezdő lesz, azt ha véletlen egyszer rossz helyre passzol, akkor melyik topicban hordjuk le a sárga földig??? :twisted:
Én már kérdeztem többször is, hogy mi a helyzet Montoyáékkal, de nem igazán akaródzott új topicot nyitni a moderátor uraságoknak. :lol:
De meg vagyok nyugodva, hogy nem csak én problémázok ezen. :D
(Amúgy egyszer sem fog rossz helyre passzolni. :lol: :twisted: )
kurdt
Megmentő :)

2012.10.18. 19:53:32

Bartra és dos Santos helyzete még ugyan még kérdéses a csapaton belül, de érzésem szerint Montoya igazán kaphatna már egy saját topicot...

Értitek, szombaton meccs van, feltehetően kezdő lesz, azt ha véletlen egyszer rossz helyre passzol, akkor melyik topicban hordjuk le a sárga földig??? :twisted:
Kép
Your village called. Their idiot is missing.
lui1698
Llegenda del Barça

2012.10.16. 15:02:46

Annak, hogy nem kaptam értesítést egy 2 nappal ezelőtt, illetve egy kb. 1 hónapos pü-ről lehet köze ahhoz, hogy szerverbajok vannak/voltak.

Mert ma is kaptam egyet, és arról meg jött. És csak akkor vettem észre, hogy van még 2 olvasatlan üzenetem.
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
miihii
KHAL

2012.10.08. 11:41:50

fcbarca78 írta:sziasztok!

a kérdésem, hogy jó látom h törölgetitek a hozzászólásaimat a fórumból?
Csak azokat, amikben káromkodsz ;) (Kicsillagozva is az!)
fcbarca78
Jugador del Barça

2012.10.08. 11:19:00

sziasztok!

a kérdésem, hogy jó látom h törölgetitek a hozzászólásaimat a fórumból?
jelwaz
Entrenador del Barça

2012.10.08. 10:31:21

Bob_Marley írta:Remélem azért miihii most is olvasod a fórumot :wink: Úgy lazán premier plánba 2 olyan hsz van ami hogy is mondjam az illető csodás szókincsét minősíti.....S ráadásul az egyik egy elég régi motoros.
Olyan vagy már, mint az általános iskolai óvónéni beépített embere. hidd el, ez sem erény. Sőt néha pont ezzel lehet feszültséget gerjeszteni.
miihii
KHAL

2012.10.08. 00:08:51

Bob_Marley írta:Remélem azért miihii most is olvasod a fórumot :wink: Úgy lazán premier plánba 2 olyan hsz van ami hogy is mondjam az illető csodás szókincsét minősíti.....S ráadásul az egyik egy elég régi motoros.

Látom két naponta azért meg-megtalálsz, érzem a törődést :D (Az utálat kölcsönös, mi? :P )
Azért 0-24ben nem tudom olvasni a fórumot és a meccsre is kíváncsi vagyok egy kicsit, így ott is tartom a szemem ;) Vagyunk páran, és ha nem is azonnal, de hidd el, szoktunk mazsolázgatni utólag is.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.10.07. 20:53:28

Remélem azért miihii most is olvasod a fórumot :wink: Úgy lazán premier plánba 2 olyan hsz van ami hogy is mondjam az illető csodás szókincsét minősíti.....S ráadásul az egyik egy elég régi motoros.
Kép
Kép
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.10.03. 23:03:14

Akkor lehet hogy én előbb olvasom mint ti törlitek :P Utána már nem olvasom el csak a frisseket meg elég egyszer szörnyülködnöm.De tudod hogy nagyra becsüllek és megbízok benned, bár mondjuk egy laza bszkival kezdődik a sorozat topik is...., meg bajnoki topikban hétvégén volt 1-2 cifra de akkor azokat töröltétek.
Ha te úgy érzed nincs gáz akkor nincs :D Szerintem azért megint "divat" lett hogy repkednek a kumma bszki, szabott, leszabott, felszabott, minden szabott kifejezések.
Kép
Kép
Kép
miihii
KHAL

2012.10.03. 22:19:27

Bob_Marley írta:Néha haldoklik az oldal továbbra is, legalábbis nálam szeret feltűnni a critical error üzenet, s a ctrl+f5re se mindig reagál a dolog :?

Illetve megint szeretnék felszólalni, hogy rengeteg a káromkodás.Neveket nem szeretnék említeni de van olyan fórumtárs akitől napi rendszerességgel olvasom a a szebbnél szebb kifejezéseket.
Attól hogy kumma, fsz, szabtt, f** s egyéb nagyon "frappáns" dolgot ír valaki attól még ugyanolyan alpári a stílus s ha lehet az illetékesek kicsit körültekintőbben járjanak el.
S ráadásul én azt tapasztalom hogy miután a gyeplő laza ezért a régi fórumozók is előszeretettel veszik fel ezt a stílust :?

Nagyon kérném miihiit illetve a többieket kicsit lépjünk a "gázra" rengeteg embernek a száját szappannal napokig lehetne mosni...
Nem tudom milyen laza gyeplőre gondolsz, mert én nem vettem észre mostanában olyan eget verően sok káromkodást. Amit meg igen, azt természetesen törlöm, töröljük.
Más kérdés, h az általad is említett bosszantó fórumproblémák miatt örülök, ha egyáltalán egyszerre vagyok elérhető én is meg a fórum is :-# Kissé megnehezíti a dolgot, h nekiállok olvasgatni, de hamarosan beáll a fórum ideig-óráig és mire megint oké, gyakran már nem újként jelzi a dolgokat és már azt sem tudom hol tartottam...

Tehát amennyire időnk és a lehetőségek engedik, rajta vagyunk a témán.
sjd
Llegenda del Barça

2012.10.03. 21:34:43

gergo9 írta: Semmi köze, akkor kerül majd az elküldöttbe ha a címzett elolvasta.
Kösz, ezt nem tudtam, akkor eszerint semmi baj nincs
gergo9
Director del Fútbol

2012.10.03. 21:20:07

sjd írta:Egy olyan problémám lenne, hogy pillanatnyilag két PÜ-m is van a kimenő fiókban, az egyik már egy hetes, és úgy néz ki, nem akarja kézbesíteni a rendszer. (elküldött fiók csak 32%on volt, de már azt is töröltem) Köze lehet ennek esetleg az oldal haldoklásához?
Semmi köze, akkor kerül majd az elküldöttbe ha a címzett elolvasta.
Tocy
Director del Fútbol

2012.10.03. 21:15:45

sjd írta:Egy olyan problémám lenne, hogy pillanatnyilag két PÜ-m is van a kimenő fiókban, az egyik már egy hetes, és úgy néz ki, nem akarja kézbesíteni a rendszer. (elküldött fiók csak 32%on volt, de már azt is töröltem) Köze lehet ennek esetleg az oldal haldoklásához?
Én is küldtem PÜ-t Eazzy-nek, de azóta sem olvasta el...pedig már én is egy hete küldtem kb.
sjd
Llegenda del Barça

2012.10.03. 21:04:57

Egy olyan problémám lenne, hogy pillanatnyilag két PÜ-m is van a kimenő fiókban, az egyik már egy hetes, és úgy néz ki, nem akarja kézbesíteni a rendszer. (elküldött fiók csak 32%on volt, de már azt is töröltem) Köze lehet ennek esetleg az oldal haldoklásához?
Lionel85
Llegenda del Barça

2012.10.02. 19:50:38

Bob_Marley írta:Néha haldoklik az oldal továbbra is, legalábbis nálam szeret feltűnni a critical error üzenet, s a ctrl+f5re se mindig reagál a dolog :?
Ez nekem is okozott gondot a délután és a kora esti órákban. Szerintem csak szerverfrissítés lehet, nem?
Kép
Kép
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.10.02. 19:42:56

Néha haldoklik az oldal továbbra is, legalábbis nálam szeret feltűnni a critical error üzenet, s a ctrl+f5re se mindig reagál a dolog :?

Illetve megint szeretnék felszólalni, hogy rengeteg a káromkodás.Neveket nem szeretnék említeni de van olyan fórumtárs akitől napi rendszerességgel olvasom a a szebbnél szebb kifejezéseket.
Attól hogy kumma, fsz, szabtt, f** s egyéb nagyon "frappáns" dolgot ír valaki attól még ugyanolyan alpári a stílus s ha lehet az illetékesek kicsit körültekintőbben járjanak el.
S ráadásul én azt tapasztalom hogy miután a gyeplő laza ezért a régi fórumozók is előszeretettel veszik fel ezt a stílust :?

Nagyon kérném miihiit illetve a többieket kicsit lépjünk a "gázra" rengeteg embernek a száját szappannal napokig lehetne mosni...
Kép
Kép
Kép
sjd
Llegenda del Barça

2012.09.24. 23:30:51

miihii írta:
sjd írta: tisztán látni, hogy feleakkora, mint bárki másnak a fórumon... :?
Meg is értem, h frusztrált vagy emiatt :mrgreen:
kösz, a segítséget, akkor megyek is egy kört a Ferrarimmal, hogy nagyobbnak érezzem a farkam :D
miihii
KHAL

2012.09.24. 23:23:05

sjd írta: tisztán látni, hogy feleakkora, mint bárki másnak a fórumon... :?
Meg is értem, h frusztrált vagy emiatt :mrgreen:

A kisebbségi komplexusodra gyógyír lehet az alább javasolt megoldás ;) Told fel a képet pölö tinypic-re és onnét linkeld be és valszeg oké is lesz.
bence-barca
Llegenda del Barça

2012.09.24. 23:13:16

sjd írta:Most fogalmazódott meg bennem egy kérdés, amikor avatart cseréltem, nevezetesen, hogy hogyan lehet, hogy szemre mindenkinek nagyobb avája van, mint 100x100 és csak nekem nem engedi a fórum?

Most benn van egy 80x100as kép, de tisztán látni, hogy feleakkora, mint bárki másnak a fórumon... :?
Nem tudom lehet hülyeséget mondok, de a nagy többség netről egy linken keresztül tölti fel. Az nem lehet, h te a gépedről töltöd fel? Mert onnan anno nekem sem engedte a nagyobbat.
Lezárt