sjd írta:
Viszont akkor az lenne a kérdés, h abban mi a logika, h mihii azt írja, hogy "A többiek egyelőre még várhatnak, mivel nem úgy néz ki, h lenne miről írni velük kapcsolatosan. ", viszont tavaly meg amikor volt mondanivaló bőven Cuencáról meg Telloról, akkor meg mehettünk a Barca fiatalok-ba, mert "addig nincs topik, amíg nincs profi szerződésük"
(Jó, szigorúan véve ebben így logikai ellentmondás nincs, csak hát a kettős mérce zavar...

)
1. szabály: logikát soha ne keress a mondataimban
Én most, olvasva a sokadik kérést Montoyával kapcsolatban, úgy gondoltam, h engedek a köz akaratának és megkapja a topicját, ha már ennyi mondanivaló lenne róla

(Remélem a többiek nem orrolnak meg rám emiatt, mert előbb cselekedtem és aztán jeleztem a dolgot, márpedig nem vagyok egyszemélyes döntéshozó

) Szal vegyük úgy, h aludtam rá tavaly óta egyet-kettőt és ez lett az eredménye

Lehet írni róla, aztán meglátjuk, h elég látogatott topic lesz e ahhoz, h életképesnek bizonyuljon. Ha csak néhány post érkezik majd a sok kéregetés után, akkor bizonyítja, h ésszerűbb megoldás a BARCA fiatalok topic a számukra.
Szal nincs itt kettős mérce, nem akartam kivételezni Montoyával, mindössze meghallgattattak az imák és mivel ilyen arany gyerek vagyok, teljesítettem a kérést