Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Talán, mert Rijkaard többet látja edzeni... Jobban ismeri a játékost, stb.Argyelus írta:Maxi megint kimaradt, nem értem Rijkaardot, sokkal jobb mint Etquero, bár mpost a Bilbao ellen ő is gondolom nagyobb drukkal készül.
Nem értem miért nem adnak ennek a Maxi gyereknek egy félidőnyi lehetőséget.
Messinek viszont a kezdőben a helye. Holnap nyernünk kell, de nehéz meccsre számolok.
Forza Barca.
Szerintem is Rosicky jo megoldas lenne, es meg egyaltalan nem biztos h megy az atleticoba..Morminho írta:Róla már lekéstünk, megy az Atletico-ba!barcaforever10 írta:most olvastam hogy Motta legalabb 6 hetig harckeptelen leszigy biztos kihagyja a chelsea elleni meccseket,pedig mar olyan jol ment neki az utolso meccseken
igy most van bommel vissza kerulhet a kezdobe,de rijkaard azt nyilatkozta hogy igy esetleg igazolhatnak egy kozeppalyast.en Rosickyra szavaznek,fiatal el vagyik a dortmundbol(pont spanyolorszagba),o tokeletesen tudna potolni xavit raadasul meg a blben is jatszhatna!
Róla már lekéstünk, megy az Atletico-ba!barcaforever10 írta:most olvastam hogy Motta legalabb 6 hetig harckeptelen leszigy biztos kihagyja a chelsea elleni meccseket,pedig mar olyan jol ment neki az utolso meccseken
igy most van bommel vissza kerulhet a kezdobe,de rijkaard azt nyilatkozta hogy igy esetleg igazolhatnak egy kozeppalyast.en Rosickyra szavaznek,fiatal el vagyik a dortmundbol(pont spanyolorszagba),o tokeletesen tudna potolni xavit raadasul meg a blben is jatszhatna!
Messi kezdBodi írta:Szerintetek Giuly vagy Messi kezd ma?
Mondjuk én személy szerint Larssont tenném a kezdőbe,hogy kicsit formába lendüljön,tavaly se voltunk rosszak a Ronnie-Eto'o-Larsson hármassal!
Messinek meg szerintem még nem kell minden meccsen kezdenie!
Bocs elírtam!Chris írta:Bodi írta:Szerintetek Giuly vagy Messi kezd ma?
Mondjuk én személy szerint Larssont tenném a kezdőbe,hogy kicsit formába lendüljön,tavaly se voltunk rosszak a Ronnie-Eto'o-Larsson hármassal!
szerintem holnap lesz a meccs.![]()
és én messit kezdetném.
Bodi írta:Szerintetek Giuly vagy Messi kezd ma?
Több tisztelettel hejjBARCA1 írta:Szurkoljunk hogy a Barca bent maradjon az első osztályban! De Ronaldinho-val talán sikerülhet!
BL-ből is kiesik sajnos.
Talán a Kupát megnyerhetitek.
Hajrá Valencia!
A Realnak kellene szurkolni ez ügybenBARCA1 írta:Szurkoljunk hogy a Barca bent maradjon az első osztályban! De Ronaldinho-val talán sikerülhet!
BL-ből is kiesik sajnos.
Talán a Kupát megnyerhetitek.
Hajrá Valencia!
Vasárnap.Barrano írta:A Valencia meccsre már lehet, hogy Eto'o is visszatér.
Egyébként jövő héten szombaton v. vasárnap játszunk a Bilbaoval?