Bajnoki Mérkőzések 05/06
- redmiller
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Talán, mert Rijkaard többet látja edzeni... Jobban ismeri a játékost, stb.Argyelus írta:Maxi megint kimaradt, nem értem Rijkaardot, sokkal jobb mint Etquero, bár mpost a Bilbao ellen ő is gondolom nagyobb drukkal készül.
Nem értem miért nem adnak ennek a Maxi gyereknek egy félidőnyi lehetőséget.
Messinek viszont a kezdőben a helye. Holnap nyernünk kell, de nehéz meccsre számolok.
Forza Barca.
By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
-
- Barça B
igen tenyleg ugy volt hogy az atleticoba igazol,de nem tudtak megegyezni.rosicky amugy tenyleg egy barca szintu jatekos es szerintem a jatekstilusa is pont illene a barcaba!az atletico megint veresegre all,ha igy folytatjak meg a vegen kiesnek,csak nehogy ellenunk tamadjanak fel mint szokat!amugy szerintem a bajnoksagban a valencia a legbagyobb ellenfelunk,ok erhetnek oda,de csak a masodik heyre:))
Hajra barca
- Szakacs
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Szerintem is Rosicky jo megoldas lenne, es meg egyaltalan nem biztos h megy az atleticoba..Morminho írta:Róla már lekéstünk, megy az Atletico-ba!barcaforever10 írta:most olvastam hogy Motta legalabb 6 hetig harckeptelen leszigy biztos kihagyja a chelsea elleni meccseket,pedig mar olyan jol ment neki az utolso meccseken
igy most van bommel vissza kerulhet a kezdobe,de rijkaard azt nyilatkozta hogy igy esetleg igazolhatnak egy kozeppalyast.en Rosickyra szavaznek,fiatal el vagyik a dortmundbol(pont spanyolorszagba),o tokeletesen tudna potolni xavit raadasul meg a blben is jatszhatna!
Tiziano Crudeli fan 

Róla már lekéstünk, megy az Atletico-ba!barcaforever10 írta:most olvastam hogy Motta legalabb 6 hetig harckeptelen leszigy biztos kihagyja a chelsea elleni meccseket,pedig mar olyan jol ment neki az utolso meccseken
igy most van bommel vissza kerulhet a kezdobe,de rijkaard azt nyilatkozta hogy igy esetleg igazolhatnak egy kozeppalyast.en Rosickyra szavaznek,fiatal el vagyik a dortmundbol(pont spanyolorszagba),o tokeletesen tudna potolni xavit raadasul meg a blben is jatszhatna!
"Nekünk nem az számit,hogy mi kik vagyunk...Hanem hogy játsszunk szenvedéllyel... És nem az számit, hogy mi van a mezünk hátulján, hanem az, hogy mi van a mez elején... Ami a mez elején van név sokkal fontosabb, mint ami a hátulján van..."
-
- Barça B
most olvastam hogy Motta legalabb 6 hetig harckeptelen lesz
igy biztos kihagyja a chelsea elleni meccseket,pedig mar olyan jol ment neki az utolso meccseken

Hajra barca
-
- Barça B
biztos hogy Messi fog kezdeni szerintem!!!remelejuk hoigy motta serulese nem komoly,nagyon jo volna ez a gyerek ha nem volna ilyen serulekeny.Maxi tenyleg tobb jateklehetoseget erdemelne de abban van valami hogy most rijkaard be akarja tenni ezquerrot ha csak egy par percre is a volt csapata ellen!akarhogy is lesz,siman nyerni fogunk!!!
Hajra barca
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Messi kezdBodi írta:Szerintetek Giuly vagy Messi kezd ma?
Mondjuk én személy szerint Larssont tenném a kezdőbe,hogy kicsit formába lendüljön,tavaly se voltunk rosszak a Ronnie-Eto'o-Larsson hármassal!
Messinek meg szerintem még nem kell minden meccsen kezdenie!

in to exile
-
- Director del Fútbol
Bocs elírtam!Chris írta:Bodi írta:Szerintetek Giuly vagy Messi kezd ma?
Mondjuk én személy szerint Larssont tenném a kezdőbe,hogy kicsit formába lendüljön,tavaly se voltunk rosszak a Ronnie-Eto'o-Larsson hármassal!
szerintem holnap lesz a meccs.![]()
és én messit kezdetném.

Meg van szokva,hogy ha látok egy meccset,akkor az szombaton van,mert csak két hete van Sport2-m!

Maxi megint kimaradt, nem értem Rijkaardot, sokkal jobb mint Etquero, bár mpost a Bilbao ellen ő is gondolom nagyobb drukkal készül.
Messinek viszont a kezdőben a helye. Holnap nyernünk kell, de nehéz meccsre számolok.
Forza Barca.
Forza Barca.
- Chris
- Capitá del Barça
Bodi írta:Szerintetek Giuly vagy Messi kezd ma?
szerintem holnap lesz a meccs.

és én messit kezdetném.

-
- Director del Fútbol
Szerintetek Giuly vagy Messi kezd ma?
- Chris
- Capitá del Barça
itt a Bilbao elleni 18-as keret:
Valdés, Jorquera, Puyol, Oleger, Gio, Sylvinho, Márquez, Edmilson, Gabri, Iniesta, Van Bommel, Deco, Ezquerro, Giuly, Larsson, Eto'o, Ronaldinho y Messi.
Akik kimarattak: Maxi, Belletti, Motta, Xavi
Valdés, Jorquera, Puyol, Oleger, Gio, Sylvinho, Márquez, Edmilson, Gabri, Iniesta, Van Bommel, Deco, Ezquerro, Giuly, Larsson, Eto'o, Ronaldinho y Messi.
Akik kimarattak: Maxi, Belletti, Motta, Xavi

-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Több tisztelettel hejjBARCA1 írta:Szurkoljunk hogy a Barca bent maradjon az első osztályban! De Ronaldinho-val talán sikerülhet!
BL-ből is kiesik sajnos.
Talán a Kupát megnyerhetitek.
Hajrá Valencia!

Milinte te szemét, tipszmikszűté??
- Kluivertinho
- Entrenador del Barça
A Realnak kellene szurkolni ez ügybenBARCA1 írta:Szurkoljunk hogy a Barca bent maradjon az első osztályban! De Ronaldinho-val talán sikerülhet!
BL-ből is kiesik sajnos.
Hajrá Valencia!

Ronaldinhoval BL-t nyerünk, bajnokságot és végül de nem utolsó sorban: Copa del Reyt

Patje forever!!Visca el Barca!!!
"Mi lehetne bölcsebb tanács annál, mint amit magadnak is adnál?"
"A szex jó, de a póker tovább tart." - Alfred Alvarez
Szurkoljunk hogy a Barca bent maradjon az első osztályban! De Ronaldinho-val talán sikerülhet!
BL-ből is kiesik sajnos.
Hajrá Valencia!
BL-ből is kiesik sajnos.

Hajrá Valencia!
- Subinho
- Director del Fútbol
sztem belletti igen is jól játszott. jók voltak a felfutásai és rendre visszaért védekezni. 2 nagy mentés az ő érdeme és ahogy a szöglet után még bal oldalra is átrohant menteni... nagyon akart! az a lövés meg nem volt rossz (előtte az lövőcsel volt!!!), nem csatár! szóval sztem mindnképp vissza kéne tenni a kezdőbe a srácot. de akkor meg marquez, vagy edmilson maradna ki, mert reikardnál vmiért kihagyhatatlan oleguer!
a Henry téma meg lezárva, mert marad Londonban!
a Henry téma meg lezárva, mert marad Londonban!
- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
Vasárnap.Barrano írta:A Valencia meccsre már lehet, hogy Eto'o is visszatér.
Egyébként jövő héten szombaton v. vasárnap játszunk a Bilbaoval?

És ajánlom figyelmedbe a főoldalon lévő következő meccsek dobozt, valamint ebben a topicbna írt utolsó hozzászólásomat.