David Villa

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Gergolino
Jugador del Barça

2012.12.19. 13:02:13

Varatrix
Director del Fútbol

2012.12.14. 14:16:32

LG írta:Mondjuk nagyon remélem, hogy emiatt Rossel nem akarja majd Nermalt leigazolni.
Nemhiszem hogy Rosell hajlandóságán múlna a dolog. Ha csak rajta múlna, biztos jönne. A többi még a jövő zenéje.

Ha valóban távozik szerintem pótolni sem kellene. Megvan a támadósor jócskán.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
LG
Az Év fórumozója 2016

2012.12.14. 14:06:09

Barcaman14 írta:Szerintem kezdhetünk barátkozni a gondolattal, hogy nyáron távozni fog.
Én már meg is barátkoztam vele. 8) Ha csak nem találja meg a régi formáját a szezon második felében, de én már nem bízok benne. Mondjuk nagyon remélem, hogy emiatt Rossel nem akarja majd Nermalt leigazolni.
Barcaman14
Director del Fútbol

2012.12.14. 13:10:00

Szerintem kezdhetünk barátkozni a gondolattal, hogy nyáron távozni fog. Kevés lehetőséget kap, ha megkapja akkor sem tud képességeihez mérten teljesíteni. Ez így sem neki, sem a csapatnak nem jó. Villának valóban jó lenne "Larsson-szerepkör", de kötve hiszem, hogy ő ezzel elégedett lenne. Még van benne 1-2 igazán jó év, de sajnos el kell fogadni, hogy nem itt. Azért egy ilyen kaliberű játékostól, azt hiszem mindenki joggal várta el, hogy nagyot fog robbantani, vagy legalábbis ennél jóval nagyobbat. Voltak jó meccsei, voltak jó időszakai, de összességében egy középszerű teljesítményt nyújt tudásához képest.

Egyre inkább törnek előre a fiatalok mint Tello, lassan felépül Cuenca is, aki szerintem sokkal jobb teljesítményt nyújtott mint Tello, és hamarosan Deulofeu is egyre több szerephez jut majd. Nem beszélve a Neymar pletykákról(amik reményeim szerint nem igazak :roll: ) Csak azt akarom érzékeltetni, hogy ez így senkinek nem jó, most még talán viszonylag jobb áron el tudjuk adni. Ő is jobban járna. Hacsak nem lendül bele, de erre kevés esélyt látok.
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
visca el barca
Presidente del Barça

2012.12.13. 13:06:14

tegnap én is csak szörnyülködtem rajta... csetlett-botlott az egész meccsen. és ami a legrosszabb, állandoan lesen van. nem csak a tegnapi meccsen, hanem amikor játszik. nem mondom h el kell adni, de ha igaz a sok pletyi meg a sok titkos kifizetés és tényleg jön neymar, akkor el fog menni.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Rinku
Director del Fútbol

2012.12.13. 12:22:51

evikem97 írta:...
Látom fogalmad sincs, hogy kell etetni a médiát.

Nagyon gyengén játszott tegnap. Bele van szürkülve a mezőnybe, egyre gyengébb a játéka, vele vagy nélküle 10 emberrel játszik a Barca. Folyamatosan lesen áll, ha helyzetbe is kerül, rossz döntéseket hoz. Nem tudom, hogy agyilag merre jár, de valahol nagyon távoli mezőkön. Nagyon kedvelem a srácot, de ha így folytatja, ennél is kevesebb babér fog teremni a számára. Pedig mennyi potenciál lenne benne, jó ég...
Football, bloody hell. /SAF/
evikem97
Jugador del Barça

2012.12.13. 12:08:21

Léfe írta:Nem tudom miért, de Villa egyre gyengébb. Pont mint Boján az utolsó itteni évében. Már átvenni sem sikerül a labdát, csetlik-botlik. Cordba ellen rémitő volt. A leggyengébb Cordobai támadó töbet mutatott. Igy persze, hogy padozik.
„David nagyon keményen dolgozott végig a találkozó során, számos opciót kínált számunkra a támadásoknál és nagyon dinamikus volt. Lehetséges, hogy a végére egy kicsit elfáradt, de én azért cseréltem le, mert úgy gondoltam, Tello gyorsaságával megszerezhetjük a harmadik gólt. A mai Villa emlékeztetett arra a csatárra, aki a súlyos sérülése előtt volt.” ennyit arról,hogy egyre gyengébb..
Léfe
Entrenador del Barça

2012.12.13. 08:17:18

Nem tudom miért, de Villa egyre gyengébb. Pont mint Boján az utolsó itteni évében. Már átvenni sem sikerül a labdát, csetlik-botlik. Cordba ellen rémitő volt. A leggyengébb Cordobai támadó töbet mutatott. Igy persze, hogy padozik.
Fecó
Zsazsa Jr
Barça B

2012.12.13. 01:07:00

c. írta:Super skill by Villa vs Cordoba
http://www.youtube.com/watch?v=PaT_hO9r ... r_embedded
Elküldte őket babér :lol: :lol: :lol:

Amúgy bárki bármit mond, a két gólt ma 3 csatárunk hozta össze és ez a lényeg!
Messi 2 gól, Villa és Alexis gólpassz!
c.
Barça B

2012.12.12. 23:24:05

evikem97
Jugador del Barça

2012.12.12. 22:55:46

MichaaBee írta:
dekor írta:Villa-Messi-Tello hármast kellene játszatni.
Azt úgy biztos nem. Villa és Tello is hihetetlenül ocsmány a jobboldalon... Teljesen jó elöl a Pedro-Messi-Iniesta hármas, Fabregasszal kp-n, ha épp nem sérült.

Én Sánchezt erőltetném még egyébként, Fabregas is előbb-utóbb formába lendült, szerintem Alexisnél is beválna ez. Benne látom a legtöbbet, ha formában van, s a tavalyi produkciója ad is okot a bizakodásra. Egyébként meg jó Pedro elöl, gólokon kívül mindent tökéletesen csinál, s amíg nyerünk, addig ezzel nincs is gond.

Szegény Villa meg baromira nincs formában. A szezon eleje felé azt vettem észre, hogy csereként beállva mindig oskkal hatékonyabb. Egy amolyan Larsson-féle szerepkör feküdne neki, s ebben a korban talán az a legjobb számára is.
Teljesen jó elöl Pedro? Már ne haragudj de rosszabb mint Villa..
MichaaBee
Llegenda del Barça

2012.12.12. 22:45:05

dekor írta:Villa-Messi-Tello hármast kellene játszatni.
Azt úgy biztos nem. Villa és Tello is hihetetlenül ocsmány a jobboldalon... Teljesen jó elöl a Pedro-Messi-Iniesta hármas, Fabregasszal kp-n, ha épp nem sérült.

Én Sánchezt erőltetném még egyébként, Fabregas is előbb-utóbb formába lendült, szerintem Alexisnél is beválna ez. Benne látom a legtöbbet, ha formában van, s a tavalyi produkciója ad is okot a bizakodásra. Egyébként meg jó Pedro elöl, gólokon kívül mindent tökéletesen csinál, s amíg nyerünk, addig ezzel nincs is gond.

Szegény Villa meg baromira nincs formában. A szezon eleje felé azt vettem észre, hogy csereként beállva mindig oskkal hatékonyabb. Egy amolyan Larsson-féle szerepkör feküdne neki, s ebben a korban talán az a legjobb számára is.
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
Sanama
Llegenda del Barça

2012.12.12. 22:33:14

A Barcában ott azért már baj van, ha valaki rendre képtelen normálisan átvenni egy labdát. Nem hibáztatom ha ziccert hagy ki, stb. De ezek annyira alap dolgok, hogy hihetetlen, erre nem megy neki.
dekor
Jugador del Barça

2012.12.12. 22:32:31

Aki egy ilyen pályán mutatott teljesítménye után kritizálja az inkább maradjon csendben. Sokaknak már csak egy Messihez hasonló teljesítmény elfogadható. Szálljatok le a földre légyszíves és mutassatok a keretben az ő posztján egy jobban teljesítő labdarúgót. Tello 2-3 alkalommal volt lesen, 1 beadása volt az is kapu mögé szállt. Pedro, Alexis sajnos gyengécske. A pálya minőségéről ne is beszéljünk... Villa-Messi-Tello hármast kellene játszatni.
evikem97
Jugador del Barça

2012.12.12. 22:10:25

#David Villa# írta:Így van, gyenge volt. Csak kíváncsi leszek hétvégén Pedro vagy ő kapja-e majd meg a bizalmat. Nem lenne újfent meglepetés, ha Pedro...
Messin kívül mindegyik csatár nulla szinten teljesített,de mivel Pedro annyi elcseszett meccs után is sorra kapta a bizalmat,ezért én se lepődnék meg ha újra ő lenne a kezdő 11-be. Amúgy mára ez itt szokássá vált,hogy Villát kell egyből elővenni. :wink:
evikem97
Jugador del Barça

2012.12.12. 22:03:38

Primitive írta:Négyeljük fel szerintem! :roll:

Ha mindnekit eladnánk, akinek nem megy a csapatban, akkor Messi egyedül lenne elöl a csapatban! :oops:

Nem tudom miért kell Villát mindig betalálni... Nem volt ma jó! Ettől még lehet, hasznos tagja a csapatnak. Ilyen krumpliföldön meg nem csodálom, ha pattog az embertől a labda. Messi is majdnem fölébszta a ziccert 3 méterről!

Azt se feledjük, hogy azért fél szezon kimaradt Neki.

Várom a meghurcolást!
Jól mondtad,jó meglátás..Ott a pont.. :roll:
#David Villa#
Capitá del Barça

2012.12.12. 22:01:20

Így van, gyenge volt. Csak kíváncsi leszek hétvégén Pedro vagy ő kapja-e majd meg a bizalmat. Nem lenne újfent meglepetés, ha Pedro...
Primitive
Entrenador del Barça

2012.12.12. 21:57:33

Négyeljük fel szerintem! :roll:

Ha mindnekit eladnánk, akinek nem megy a csapatban, akkor Messi egyedül lenne elöl a csapatban! :oops:

Nem tudom miért kell Villát mindig betalálni... Nem volt ma jó! Ettől még lehet, hasznos tagja a csapatnak. Ilyen krumpliföldön meg nem csodálom, ha pattog az embertől a labda. Messi is majdnem fölébszta a ziccert 3 méterről!

Azt se feledjük, hogy azért fél szezon kimaradt Neki.

Várom a meghurcolást!
"Non scholae sed vitae discimus"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
Tdavid
Entrenador del Barça

2012.12.12. 21:39:01

Ez egy rohadt vicc amit ma leművel.
Kép
lui1698
Llegenda del Barça

2012.12.12. 21:35:35

Azért, hogy egy labdát nem tud lekezelni az kicsit sok.
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
#David Villa#
Capitá del Barça

2012.12.12. 21:20:08

Messidona10 írta:
#David Villa# írta:Vamos Guaje, vamos-vamos.

Remélem jó meccset játszik majd. Újra fontos játékosként szeretném látni a csapatban. Ha Pedro és Alexis a lehozott gyengébb meccsek ellenére kezdő lehetett, akkor Villa miért ne kaphatná meg a folyamatos bizalmat.
Azt hiszem megválaszolta a kérdésed. Sajnos a labdát nem bírja átvenni normálisan néha...
Talán, ha folyamatosan kapna bizalmat, hatékonyabb lenne, mint Pedro, aki ziccereket linkeskedik el, mégis kezdőben találja magát.
Messidona10
Entrenador del Barça

2012.12.12. 21:03:31

#David Villa# írta:Vamos Guaje, vamos-vamos.

Remélem jó meccset játszik majd. Újra fontos játékosként szeretném látni a csapatban. Ha Pedro és Alexis a lehozott gyengébb meccsek ellenére kezdő lehetett, akkor Villa miért ne kaphatná meg a folyamatos bizalmat.
Azt hiszem megválaszolta a kérdésed. Sajnos a labdát nem bírja átvenni normálisan néha...
#David Villa#
Capitá del Barça

2012.12.12. 19:52:46

Vamos Guaje, vamos-vamos.

Piquenbauer
Jugador d'estrella

2012.12.12. 13:44:22

Villa nem tudom miért került ennyire kegyvesztetté az elmúlt időszakban. Felépült, jól játszott, lőtt fontos gól(oka)t is, azt ugyanakkor én is elismerem, hogy az elmúlt időszakban nem igazán ment neki a játék, és sokat volt lesen... (Így azért elég sok támadás elakadt rajta.)

Ugyanakkor úgy vagyok vele, ha Alexis és Pedro is folyamatosan megkapják a lehetőséget a bizonyításra Titotól (függetlenül attól, hogy mennyire gyengén muzsikálnak elől, oké hajtásuk előtt kalapot emelek...), akkor ő is igazán megérdemelne több lehetőséget...

Fizikailag szerintem már teljesen rendben van, és attól függetlenül, hogy volt pár rosszabb meccse, szerintem fejben sincs idén probléma vele.

Lehetséges, hogy Tito lehet azért jegeli ennyire, hogy tavasszal még nagyobb hasznára legyen a csapatnak? Nem tudom, ez is csak egy felvetés. Bár így elég nehéz lenne formába lendülnie... Nálam is fix kezdő lenne Messi mellett a támadósorban, mellettük pedig a harmadik helyért versenyezhetne Pedro és Alexis.

(Egyébként a Sporton van egy hír, miszerint a klub szeretne hosszabbítani vele.)

Ha Neymar jönne, én akkor sem adnám el őt, a rutinjára nagy szüksége lehetne még a csapatnak, plusz Larsson féle csere embernek sem lenne rossz, bár szerintem az a baj, ezt nem fogadná el, ami azért érthető lenne, plusz minden bizonnyal a vezetőség nem csak kiadni szeretne, hanem bevételt is szeretne, így akár tényleg távozhatna... Az a baj az idő nem neki dolgozik, Pedro és Alexis még mindig fiatalnak számít, Telloról és Cuencáról nem is beszélve, és akkor még ott van egy szemtelenül fiatal, csiszolatlan gyémánt is Deoulofeu személyében. Sajnos nekem is van egy olyan érzésem, hogy ez lesz az utolsó idénye nálunk (bár örülnék neki,ha nem így lenne).

Én nagyon bírom a palit, és én sem tudom, mi az oka annak, hogy itt nem tud kiteljesedni. Ő egy elég érdekes játékos nálam, van amikor nálunk is olyan gólokat rúg, vagy olyan megoldásokat választ, hogy csak tátott szájjal nézek, valamikor pedig úgy tűnik, mintha nem is az igazi Villát látnám a pályán...

Egy valaminek viszont örülök, hogy azért a nagy meccseken rendre jó teljesítménnyel rukkolt elő nálunk.
Messidona10
Entrenador del Barça

2012.12.12. 13:02:58

#David Villa# írta:Nem értem a vezetőséget és Titot. Villa felépült. Nálam alap kezdő lenne, ha pedig pihentetni kéne akkor ott van Tello.
Nálam a támadó szekció egyértelműen Villa-Messi-Pedro/Alexis hármas lenne.

Méltánytalanul kevés percet kap Villa. Szomorú lennék, ha egy ekkora játékosban rejlő potenciált nem tudtunk volna kihasználni az itt tartózkodása alatt.
Vegyes érzéseim vannak vele kapcsolatban. Mindig is nagyon bírtam, és a visszatérése után mondhatni, hogy remekül is játszott, én is mérgelődtem, hogy miért csak ilyen kevés lehetőséget kap. Viszont az utóbbi hónapban nyújtott teljesítménye alapján szerintem nem fér be a kezdőcsapatba. Rengeteget van lesen, el-eltűnik 10 percekre, gólt csak elvétve szerez... Sajnálom, mert mindig is nagyon jó csatárnak tartottam, és nem tudom mire vélni, hogy ilyen szerencsétlenül jár meccsről meccsre. Mondjuk az is igaz, hogy ha csatárcserére kerül a sor, mindig ő jön le először, és nem pedig Pedro (bár ő tényleg nagyot hajt mindig), tehát nem mondhatni, hogy maximálisan élvezheti a bizalmat.
Én azt hiszem, hogy ő nyáron veheti a kabátját, főleg ha a Neymar-dolog megvalósul.
Lezárt