Nem örülnék neki

Nemhiszem hogy Rosell hajlandóságán múlna a dolog. Ha csak rajta múlna, biztos jönne. A többi még a jövő zenéje.LG írta:Mondjuk nagyon remélem, hogy emiatt Rossel nem akarja majd Nermalt leigazolni.
Én már meg is barátkoztam vele.Barcaman14 írta:Szerintem kezdhetünk barátkozni a gondolattal, hogy nyáron távozni fog.
Látom fogalmad sincs, hogy kell etetni a médiát.evikem97 írta:...
„David nagyon keményen dolgozott végig a találkozó során, számos opciót kínált számunkra a támadásoknál és nagyon dinamikus volt. Lehetséges, hogy a végére egy kicsit elfáradt, de én azért cseréltem le, mert úgy gondoltam, Tello gyorsaságával megszerezhetjük a harmadik gólt. A mai Villa emlékeztetett arra a csatárra, aki a súlyos sérülése előtt volt.” ennyit arról,hogy egyre gyengébb..Léfe írta:Nem tudom miért, de Villa egyre gyengébb. Pont mint Boján az utolsó itteni évében. Már átvenni sem sikerül a labdát, csetlik-botlik. Cordba ellen rémitő volt. A leggyengébb Cordobai támadó töbet mutatott. Igy persze, hogy padozik.
Elküldte őket babérc. írta:Super skill by Villa vs Cordoba
http://www.youtube.com/watch?v=PaT_hO9r ... r_embedded
Teljesen jó elöl Pedro? Már ne haragudj de rosszabb mint Villa..MichaaBee írta:Azt úgy biztos nem. Villa és Tello is hihetetlenül ocsmány a jobboldalon... Teljesen jó elöl a Pedro-Messi-Iniesta hármas, Fabregasszal kp-n, ha épp nem sérült.dekor írta:Villa-Messi-Tello hármast kellene játszatni.
Én Sánchezt erőltetném még egyébként, Fabregas is előbb-utóbb formába lendült, szerintem Alexisnél is beválna ez. Benne látom a legtöbbet, ha formában van, s a tavalyi produkciója ad is okot a bizakodásra. Egyébként meg jó Pedro elöl, gólokon kívül mindent tökéletesen csinál, s amíg nyerünk, addig ezzel nincs is gond.
Szegény Villa meg baromira nincs formában. A szezon eleje felé azt vettem észre, hogy csereként beállva mindig oskkal hatékonyabb. Egy amolyan Larsson-féle szerepkör feküdne neki, s ebben a korban talán az a legjobb számára is.
Azt úgy biztos nem. Villa és Tello is hihetetlenül ocsmány a jobboldalon... Teljesen jó elöl a Pedro-Messi-Iniesta hármas, Fabregasszal kp-n, ha épp nem sérült.dekor írta:Villa-Messi-Tello hármast kellene játszatni.
Messin kívül mindegyik csatár nulla szinten teljesített,de mivel Pedro annyi elcseszett meccs után is sorra kapta a bizalmat,ezért én se lepődnék meg ha újra ő lenne a kezdő 11-be. Amúgy mára ez itt szokássá vált,hogy Villát kell egyből elővenni.#David Villa# írta:Így van, gyenge volt. Csak kíváncsi leszek hétvégén Pedro vagy ő kapja-e majd meg a bizalmat. Nem lenne újfent meglepetés, ha Pedro...
Jól mondtad,jó meglátás..Ott a pont..Primitive írta:Négyeljük fel szerintem!
Ha mindnekit eladnánk, akinek nem megy a csapatban, akkor Messi egyedül lenne elöl a csapatban!![]()
Nem tudom miért kell Villát mindig betalálni... Nem volt ma jó! Ettől még lehet, hasznos tagja a csapatnak. Ilyen krumpliföldön meg nem csodálom, ha pattog az embertől a labda. Messi is majdnem fölébszta a ziccert 3 méterről!
Azt se feledjük, hogy azért fél szezon kimaradt Neki.
Várom a meghurcolást!
Talán, ha folyamatosan kapna bizalmat, hatékonyabb lenne, mint Pedro, aki ziccereket linkeskedik el, mégis kezdőben találja magát.Messidona10 írta:Azt hiszem megválaszolta a kérdésed. Sajnos a labdát nem bírja átvenni normálisan néha...#David Villa# írta:Vamos Guaje, vamos-vamos.
Remélem jó meccset játszik majd. Újra fontos játékosként szeretném látni a csapatban. Ha Pedro és Alexis a lehozott gyengébb meccsek ellenére kezdő lehetett, akkor Villa miért ne kaphatná meg a folyamatos bizalmat.
Azt hiszem megválaszolta a kérdésed. Sajnos a labdát nem bírja átvenni normálisan néha...#David Villa# írta:Vamos Guaje, vamos-vamos.
Remélem jó meccset játszik majd. Újra fontos játékosként szeretném látni a csapatban. Ha Pedro és Alexis a lehozott gyengébb meccsek ellenére kezdő lehetett, akkor Villa miért ne kaphatná meg a folyamatos bizalmat.
Vegyes érzéseim vannak vele kapcsolatban. Mindig is nagyon bírtam, és a visszatérése után mondhatni, hogy remekül is játszott, én is mérgelődtem, hogy miért csak ilyen kevés lehetőséget kap. Viszont az utóbbi hónapban nyújtott teljesítménye alapján szerintem nem fér be a kezdőcsapatba. Rengeteget van lesen, el-eltűnik 10 percekre, gólt csak elvétve szerez... Sajnálom, mert mindig is nagyon jó csatárnak tartottam, és nem tudom mire vélni, hogy ilyen szerencsétlenül jár meccsről meccsre. Mondjuk az is igaz, hogy ha csatárcserére kerül a sor, mindig ő jön le először, és nem pedig Pedro (bár ő tényleg nagyot hajt mindig), tehát nem mondhatni, hogy maximálisan élvezheti a bizalmat.#David Villa# írta:Nem értem a vezetőséget és Titot. Villa felépült. Nálam alap kezdő lenne, ha pedig pihentetni kéne akkor ott van Tello.
Nálam a támadó szekció egyértelműen Villa-Messi-Pedro/Alexis hármas lenne.
Méltánytalanul kevés percet kap Villa. Szomorú lennék, ha egy ekkora játékosban rejlő potenciált nem tudtunk volna kihasználni az itt tartózkodása alatt.