Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Akkor az valójában Istennek már nem is a Keze, hanem egyenesen a Lába!HAnonymus írta:Csak nem Carlos Chera? Az a gyerek valami irgalmalan nagy mágus, ha az leesett nekünk akkor bonthatjuk a pezsgőket...![]()
OFF: Az EU nem szabalyozza az SZJA (se mas ado) merteket, meghatarozasa az egyes orszagok hataskorebe tartozik.. Kikotesek persze vannak, mint pl asszem,h nem letezhet olyan,h 0%-os adokulcs..SmallGreenET írta:Miért Angliára nem vonatkoznak az egységes EUs adósávok? Vagy az csak az EURO-zóna országainak követelmény? Angliával szemben még az lehet negatívum, hogy a latin-amerikai játékosok nem annyira csípik a hideget, s a ködös Albion nem annyira fun nekik a copacabana homokja után...
En is ezt magyarazom... mar valaki irta elottem h ha valaki fiatal az nem azt jelenti h tamado...Zsolti írta:Ebbe az Argentin kölökbe nem lenne hülyeség pénzt fektetni,mert Edmilsonnka már nem nagyon sok van hátra,Motta meg állandóan sérült.Én szívesen látnám a Barcában!
Miért Angliára nem vonatkoznak az egységes EUs adósávok? Vagy az csak az EURO-zóna országainak követelmény? Angliával szemben még az lehet negatívum, hogy a latin-amerikai játékosok nem annyira csípik a hideget, s a ködös Albion nem annyira fun nekik a copacabana homokja után...Captain írta:Pont mostanaban olvastam egy cikket,h panaszkodnak az angol klubbak es vagy a szovetseg is,h kisebb az eselyuk nagy sztarjatekosokat (Ronaldinhot is megemlitik termeszetesen) Angliaba csabitani, mert nagyon magasak ill. sokkal magasabbak az adok, mint Spanyol- v. Olaszorszagban.., es ezzel nemcsak az angol szurkolok, hanem az allam is szegenyebb marad.
bebjack írta:Sajnos a kontinentális klubok nem vehetik fel a versenyt az angolokkal fizetés tekintetében, ezért tartom irreálisnak pl Ashley Cole leigazolását, nem is annyira a transzfer összeg miatt. Spanyolországban sztem csak a Real tud ilyen kondíciókat ajánlani a focistáknak, mint a nagy angol klubok.
Ez jó kérdés és már kérdezni is akartam mert semmit nem hallottam még a dologgal kapcsolatban...weres01 írta:Miért bejelentkeztünk Coleért. Mert ha igen akkor én most felsikítok??? Éljen!
Del Horno nem elég jó Mourinhonak, kölcsön akarják adni valakinek...laci18 írta: Szerintem A.Cole-t nem veszi meg a Chelsea mert ott van neki Del Horno. Remélem hozzánk jön Cole.
Szerintem A.Cole-t nem veszi meg a Chelsea mert ott van neki Del Horno. Remélem hozzánk jön Cole.SmallGreenET írta:Cole attól félek, hogy a kékeknél fog kikötni. Az ő pénzeikkel még a madridiak sem tudnak versenyezni, s volt már korábban az a tárgyalásos affér, szóval sajna rossz felé tévedhet a balszélső. Akkor inkább maradjon az ágyúsoknál, úgyis ők a kedvenceim Angliában, nehogy már teljesen összezuhanjanak...