Álmok színháza avagy Barça Igazolások 2006 Nyár
- bandika0101
- Barça B
Valaki tud valamit erröl a fiatal csávorol??
Esetleg egy kis film róla vagy valami kép??
És most ö a mi játékosunk vagy csak felfedeztük mert nem mind1!? Nálunk is játszik?
Esetleg egy kis film róla vagy valami kép??
És most ö a mi játékosunk vagy csak felfedeztük mert nem mind1!? Nálunk is játszik?

MIVAN????
Csak nem AZT fogtuk meg?

- Mr. Master
- Director del Fútbol
Akkor az valójában Istennek már nem is a Keze, hanem egyenesen a Lába!HAnonymus írta:Csak nem Carlos Chera? Az a gyerek valami irgalmalan nagy mágus, ha az leesett nekünk akkor bonthatjuk a pezsgőket...![]()
------------------ pisti.blog.hu --------------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
-
- Jugador del Barça
OFF: Az EU nem szabalyozza az SZJA (se mas ado) merteket, meghatarozasa az egyes orszagok hataskorebe tartozik.. Kikotesek persze vannak, mint pl asszem,h nem letezhet olyan,h 0%-os adokulcs..SmallGreenET írta:Miért Angliára nem vonatkoznak az egységes EUs adósávok? Vagy az csak az EURO-zóna országainak követelmény? Angliával szemben még az lehet negatívum, hogy a latin-amerikai játékosok nem annyira csípik a hideget, s a ködös Albion nem annyira fun nekik a copacabana homokja után...
Ebbol kovetkezik,h egyes orszagokban magasabbak, mashol alacsonyabbak az adok,.. na de ennek okaiba mar ne menjunk bele..

Amugy egyet ertek veled.., a szamos tenyezobe, amik egy futballistat befolyasolhatnak, az eghajlati viszonyok is minden bizonnyal kozrejatszanak..., en is szivesebben eldegelnek a Foldkozi-tenger kozeleben, mint mondjuk a Temze mellett..

On your chests you carry the badge of Barcelona Football Club, and your heart beats beneath that badge!
Barcaa!!!!
Barcaa!!!!
kezd elegem lenni ezekből a tehetségekből, akik mind jobbak lesznek mint Ronaldinho
elősször robinho
láthatjuk milyen...
aztán Messi
rá egyszerűen nem lehet rosszat mondani, de hogy Dinhonak jobb mozgása van az hétszentség
aztán Dos Santos
hát róla nem tudok mit mondani
most meg ez a 13 éves gyerek...
persze nem szidom őket, örülök hogy nálunk játszanak, mindegyik (biztos) hatalmas tehetség, de Ronaldinhonál nagyobb tehetségnek lenni... hát számomra jelenleg elképzelhetetlen
elősször robinho

aztán Messi

aztán Dos Santos

most meg ez a 13 éves gyerek...
persze nem szidom őket, örülök hogy nálunk játszanak, mindegyik (biztos) hatalmas tehetség, de Ronaldinhonál nagyobb tehetségnek lenni... hát számomra jelenleg elképzelhetetlen
Csak nem Carlos Chera? Az a gyerek valami irgalmalan nagy mágus, ha az leesett nekünk akkor bonthatjuk a pezsgőket...

- Szakacs
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:

Most muttata itthon a tevebe h mi :DDD marmint a Barcelona felfedezett valami 13 eves kicsi kolkott

es megkeresem a szoveget es le is forditom

Tiziano Crudeli fan 

- Szakacs
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
En is ezt magyarazom... mar valaki irta elottem h ha valaki fiatal az nem azt jelenti h tamado...Zsolti írta:Ebbe az Argentin kölökbe nem lenne hülyeség pénzt fektetni,mert Edmilsonnka már nem nagyon sok van hátra,Motta meg állandóan sérült.Én szívesen látnám a Barcában!
Amugy Kompany-rol valaki valamit hallote...o jol jonne na...
Tiziano Crudeli fan 

tudom hogy álmok színháza a címe és elég nagy baj, mert nem olyan rég még nem ez volt a neve.
és nekem az jobban teccett ennek az álmodozásnak is van határa de néhány hozzászólásban már úgy jön le az üzenet mintha cole-nak már választania kellene hogy hova megy, nem pedig arról szólnak a hsz-ek hogy ki kit szeretne a barca-ban látni
és nekem az jobban teccett ennek az álmodozásnak is van határa de néhány hozzászólásban már úgy jön le az üzenet mintha cole-nak már választania kellene hogy hova megy, nem pedig arról szólnak a hsz-ek hogy ki kit szeretne a barca-ban látni

- SmallGreenET
- Barça B
Miért Angliára nem vonatkoznak az egységes EUs adósávok? Vagy az csak az EURO-zóna országainak követelmény? Angliával szemben még az lehet negatívum, hogy a latin-amerikai játékosok nem annyira csípik a hideget, s a ködös Albion nem annyira fun nekik a copacabana homokja után...Captain írta:Pont mostanaban olvastam egy cikket,h panaszkodnak az angol klubbak es vagy a szovetseg is,h kisebb az eselyuk nagy sztarjatekosokat (Ronaldinhot is megemlitik termeszetesen) Angliaba csabitani, mert nagyon magasak ill. sokkal magasabbak az adok, mint Spanyol- v. Olaszorszagban.., es ezzel nemcsak az angol szurkolok, hanem az allam is szegenyebb marad.
Força Barça!!!
- SmallGreenET
- Barça B
Az "álmok színháza" jelző sztetek mit takar? Itt tárgyaljuk ki, hogy ki, hova, mennyiért kéne...
Cole egy klasszis ember lenne a balszélső posztra, azért repked a neve.

Força Barça!!!
-
- Jugador del Barça
Pont mostanaban olvastam egy cikket,h panaszkodnak az angol klubbak es vagy a szovetseg is,h kisebb az eselyuk nagy sztarjatekosokat (Ronaldinhot is megemlitik termeszetesen) Angliaba csabitani, mert nagyon magasak ill. sokkal magasabbak az adok, mint Spanyol- v. Olaszorszagban.., es ezzel nemcsak az angol szurkolok, hanem az allam is szegenyebb marad.
Termeszetesen ezzel nem akarom cafolni az elottem szolok irasat, de minden bizonnyal sok egyeb tenyezo mellett, egy profi futballistanal az is komolyan esik a latba,h mennyi marad adozas utan a bankszamlajan..
Termeszetesen ezzel nem akarom cafolni az elottem szolok irasat, de minden bizonnyal sok egyeb tenyezo mellett, egy profi futballistanal az is komolyan esik a latba,h mennyi marad adozas utan a bankszamlajan..

bebjack írta:Sajnos a kontinentális klubok nem vehetik fel a versenyt az angolokkal fizetés tekintetében, ezért tartom irreálisnak pl Ashley Cole leigazolását, nem is annyira a transzfer összeg miatt. Spanyolországban sztem csak a Real tud ilyen kondíciókat ajánlani a focistáknak, mint a nagy angol klubok.
On your chests you carry the badge of Barcelona Football Club, and your heart beats beneath that badge!
Barcaa!!!!
Barcaa!!!!
Ez jó kérdés és már kérdezni is akartam mert semmit nem hallottam még a dologgal kapcsolatban...weres01 írta:Miért bejelentkeztünk Coleért. Mert ha igen akkor én most felsikítok??? Éljen!
Ha nem történt még semmi akkor van pár hsz aminek semmi lényege és értelme nincs

Nem minden fiatal gyerek támadót játszik. Ő speciel Xavi, Deco vagy inkábbb talán Edmílson helyén lenne bevethető, és nem lenne egy utolsó dolog ha lenne még egy olyan poszt, aminek 10 évre megoldanánk a gondjait...
Del Horno nem elég jó Mourinhonak, kölcsön akarják adni valakinek...laci18 írta: Szerintem A.Cole-t nem veszi meg a Chelsea mert ott van neki Del Horno. Remélem hozzánk jön Cole.

A Barcelona és a Real is figyeli a tehetséges középpályást.
Fernando Gago, a Boca Juniors 19 éves középpályása felkeltette a Real Madrid érdeklődését. Az ifjú argentint a dél-amerikai kontinens egyik legnagyobb ígéretének tartják, és még az sem elképzelhetetlen, hogy bekerül az argentin válogatott világbajnoki keretébe. A játékos korábban már beszélt arról, hogy szeretne Spanyolországban játszani, és a hírek szerint inkább a Realt választaná az őt szintén figyelő Barcelonával szemben.
A Boca Juniors részéről ugyanakkor leszögezték, hogy semmiképpen nem kívánnak megválni játékosuktól, aki kulcsfigurája a nemrégiben az Aperturát megnyerő gárdának. Mauricio Macri, az argentin klub elnöke kijelentette, Gago legalább 2007 végig marad a Bombonera-stadionban.
A Real ugyanakkor már felvette a kapcsolatot a Boca Juniorsszal, és konkrét ajánlat esetén igen nagy dilemma előtt állna az argentin egyesület. A királyi gárda egyébként figyelemmel kíséri Sergio Aguero, Gago U20-as válogatottbeli csapattársa fejlődését is.
Szerintem nincs rá nagy szükség... főleg úgy hogy nekünk van egy Messi-nk és egy Dos Santosunk
Fernando Gago, a Boca Juniors 19 éves középpályása felkeltette a Real Madrid érdeklődését. Az ifjú argentint a dél-amerikai kontinens egyik legnagyobb ígéretének tartják, és még az sem elképzelhetetlen, hogy bekerül az argentin válogatott világbajnoki keretébe. A játékos korábban már beszélt arról, hogy szeretne Spanyolországban játszani, és a hírek szerint inkább a Realt választaná az őt szintén figyelő Barcelonával szemben.
A Boca Juniors részéről ugyanakkor leszögezték, hogy semmiképpen nem kívánnak megválni játékosuktól, aki kulcsfigurája a nemrégiben az Aperturát megnyerő gárdának. Mauricio Macri, az argentin klub elnöke kijelentette, Gago legalább 2007 végig marad a Bombonera-stadionban.
A Real ugyanakkor már felvette a kapcsolatot a Boca Juniorsszal, és konkrét ajánlat esetén igen nagy dilemma előtt állna az argentin egyesület. A királyi gárda egyébként figyelemmel kíséri Sergio Aguero, Gago U20-as válogatottbeli csapattársa fejlődését is.
Szerintem nincs rá nagy szükség... főleg úgy hogy nekünk van egy Messi-nk és egy Dos Santosunk

Miért bejelentkeztünk Coleért. Mert ha igen akkor én most felsikítok??? Éljen!
- laci18
- Jugador d'estrella
Szerintem A.Cole-t nem veszi meg a Chelsea mert ott van neki Del Horno. Remélem hozzánk jön Cole.SmallGreenET írta:Cole attól félek, hogy a kékeknél fog kikötni. Az ő pénzeikkel még a madridiak sem tudnak versenyezni, s volt már korábban az a tárgyalásos affér, szóval sajna rossz felé tévedhet a balszélső. Akkor inkább maradjon az ágyúsoknál, úgyis ők a kedvenceim Angliában, nehogy már teljesen összezuhanjanak...
- Barcelinho
- Jugador del Barça
Middlesbrough are on the verge of signing Barcelona utility player Gabri from under the noses of West Ham, skysports.com has learned.
Negotiations between the player's representatives and the Premiership club are close to completion after Barca stated recently that they were not going to renew his contract at Camp Nou.
The English club are also talking with Barcelona over whether they can sign Gabri now, or whether he will sign a pre-contract and move to The Riverside on a free transfer at the end of the season.
With Gabri able to play at right back and in midfield, Boro see him as a crucial addition to the squad as they battle to move away from a relegation scrap.
West Ham boss Alan Pardew was reported to have watched Gabri in the recent Copa del Rey game against Zamora and was impressed by what he saw, but is set to lose out.
Sources close to Gabri have revealed that he is very tempted by what Middlesbrough have offered and a deal is set to be announced before the weekend.
Furcsa
Negotiations between the player's representatives and the Premiership club are close to completion after Barca stated recently that they were not going to renew his contract at Camp Nou.
The English club are also talking with Barcelona over whether they can sign Gabri now, or whether he will sign a pre-contract and move to The Riverside on a free transfer at the end of the season.
With Gabri able to play at right back and in midfield, Boro see him as a crucial addition to the squad as they battle to move away from a relegation scrap.
West Ham boss Alan Pardew was reported to have watched Gabri in the recent Copa del Rey game against Zamora and was impressed by what he saw, but is set to lose out.
Sources close to Gabri have revealed that he is very tempted by what Middlesbrough have offered and a deal is set to be announced before the weekend.
Furcsa

Visca el Barca!!!
- SmallGreenET
- Barça B
Cole attól félek, hogy a kékeknél fog kikötni. Az ő pénzeikkel még a madridiak sem tudnak versenyezni, s volt már korábban az a tárgyalásos affér, szóval sajna rossz felé tévedhet a balszélső. Akkor inkább maradjon az ágyúsoknál, úgyis ők a kedvenceim Angliában, nehogy már teljesen összezuhanjanak...
Força Barça!!!
- SmallGreenET
- Barça B
Ezzel a fizetés dologgal egyet tudok érteni. Angliában ismereteim szerint a bajnoki helyezésekért óriási pénzeket fizet ki a szövetség, még a középmezőny tagjainak is. Az FA-nek van vsz a legnagyobb bevétele a világon a szövetségeket tekintve. A TVs és belépőkért kapott pénzek is hatalmasak, elég ritkán látni a szigetországon félig üres stadionokat. Valljuk be őszintén, hiába a mi stadionunk a legnagyobb Európában, a nagy meccseket kivéve csak 60-70 ezer néző van. Nem tudom ott Katalóniában hogy gondolják ezt, én első szóra ugornék minden üres helyre...
A '90es években nagyon elszálltak az átigazolási és fizetési összegek. Egy darabig a szponzori pénzek és a TV kompenzálta ezt, de az ezredforduló tájékán ez megállt. Rengeteg korábbi sztárcsapat bukott ebbe bele, ki látványosan (pl: Fiorentina), mások túlélve ezt. Nálunk is óriási adósságok vannak, azt 20-25 évig még törleszteni kell. Olyan hibákat nem követhetünk többet el, ami a Gaspart-éra alatt történt, hogy tehetséges, de még nem befutott játékosokért csillagászati pénzeket és fizetéseket ajánljunk. (Saviola, Riquelme, (Quaresma))
Hozzáteszem, hogy a korábbi nadrágszíj összehúzás után azért az "5éves terv" során ismét elég durva összegek mennek el a néhány szárjátékos gázsijára. Persze amíg megszolgálják, addig nem sajnálom tőlük...

A '90es években nagyon elszálltak az átigazolási és fizetési összegek. Egy darabig a szponzori pénzek és a TV kompenzálta ezt, de az ezredforduló tájékán ez megállt. Rengeteg korábbi sztárcsapat bukott ebbe bele, ki látványosan (pl: Fiorentina), mások túlélve ezt. Nálunk is óriási adósságok vannak, azt 20-25 évig még törleszteni kell. Olyan hibákat nem követhetünk többet el, ami a Gaspart-éra alatt történt, hogy tehetséges, de még nem befutott játékosokért csillagászati pénzeket és fizetéseket ajánljunk. (Saviola, Riquelme, (Quaresma))
Hozzáteszem, hogy a korábbi nadrágszíj összehúzás után azért az "5éves terv" során ismét elég durva összegek mennek el a néhány szárjátékos gázsijára. Persze amíg megszolgálják, addig nem sajnálom tőlük...

Força Barça!!!