MAGYAR VÁLOGATOTT
- igeorgy
- Jugador del Barça
Az a baj, hogy a válogatottnak teljesen mindegy, hogy ki az edzője, ha a játékosok gyengék, és klub szinten sem vagyunk képesek felülemelkedni a bénaságokon és a kicsinyeskedéseken.
Arra meg készüljünk fel, hogy ha a bénázásaink és a vezetők hülyesége miatt nem nyerjük el az eb pályázatot, akkor a horvátok újra BP felé fordítják azt a bizonyos lovasszobrot! Meg kell h mondjam teljes joggal...
Arra meg készüljünk fel, hogy ha a bénázásaink és a vezetők hülyesége miatt nem nyerjük el az eb pályázatot, akkor a horvátok újra BP felé fordítják azt a bizonyos lovasszobrot! Meg kell h mondjam teljes joggal...
Szerintem magyar edzővel jobban járnánk mint egy külföldivel
"Nekünk nem az számit,hogy mi kik vagyunk...Hanem hogy játsszunk szenvedéllyel... És nem az számit, hogy mi van a mezünk hátulján, hanem az, hogy mi van a mez elején... Ami a mez elején van név sokkal fontosabb, mint ami a hátulján van..."
-
- Entrenador del Barça
Tényleg okosnak tünik,de nem hiszem ,hogy magyar edzővel akárhova is eljutnak!Morminho írta:Szerintem Várhidi remek megoldás lenne, rajat látszik, h vágja a focit, Nyilasi is jó lenne, de ha Várhidi nem tud mit kezdeni a válogatottal akkor senk sztem
Szerintem Várhidi remek megoldás lenne, rajat látszik, h vágja a focit, Nyilasi is jó lenne, de ha Várhidi nem tud mit kezdeni a válogatottal akkor senk sztem 

"Nekünk nem az számit,hogy mi kik vagyunk...Hanem hogy játsszunk szenvedéllyel... És nem az számit, hogy mi van a mezünk hátulján, hanem az, hogy mi van a mez elején... Ami a mez elején van név sokkal fontosabb, mint ami a hátulján van..."
-
- Llegenda del Barça
Taibi ez semmin sem változtat.
2 hónapja nincs elnökség -és év végén döbtenek az EB-ről.
...asszem mást nem is kell hozzáfűznöm...
amúgy, most, hogy nem játszott a válogatottunk
2 egész pozicíót javítottunk a IFFHS ranglistán... 
2 hónapja nincs elnökség -és év végén döbtenek az EB-ről.
...asszem mást nem is kell hozzáfűznöm...
amúgy, most, hogy nem játszott a válogatottunk

Azért azt is hozzátehetnétek, hogy amint helyre áll a rend, lesz Mlsz elnök, stb, akkor a MOL és az OTP is folytatja a Bozsik program támogatását.
Csak ideiglenesen felfüggesztették.
Csak ideiglenesen felfüggesztették.

- Cooltiszo
- Entrenador del Barça
Végre egy jól működő program , aminek lett volna jövője, szétcsesznek, mert nem ő csinálta, [auto_cenzúra]. A magyar futballnak jövője van, egynlőre nem jelene, és a jövőtől elvenni a támogatást. Pedig csak így lehet vhova eljutni,
-
- Eurobarca Staff
Hát sztem jogosan küldték el lothart mit tett le az asztalra azt mint bárki más, ilyen anyaggal nem lehet dolgozni nem lehet sehova kijutni akkor meg minek fizessenek neki annyit mint amennyinek a tizedéért bárki elvállalná?Nem kell ide senki fel kell oszlatni a válogatottat akkor legalább nem lesznek folyamatos csalódások(bár nekem már rég nem az csupán papírforma csak a sok nagyokos mindig azt mondja na majd most na majd ezzel az edzővel na majd ezekkel a játékosokkal....Na ja persze.).doki írta:Arra leszek kiváncsi,hogy ki lesz a szöv.kap.?Nyilasit nem tartom megfelelőnek,bár nálam a legmegfelelőbb Lothar maradása lett volna.
- redmiller
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Kisteleki a magyar futball eltemetője... 

By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
-
- Llegenda del Barça
na, azért látom Kisteleki végzi a munkáját.
ugyanis elvette a támogatását -a Bozsik-programtól- mind az OTP, mind a MOL.
köszönjük Kisteleki Úr.
pont erről beszéltem:
szétcseszni semmit sem nehéz...
ugyanis elvette a támogatását -a Bozsik-programtól- mind az OTP, mind a MOL.
köszönjük Kisteleki Úr.
pont erről beszéltem:
szétcseszni semmit sem nehéz...
Koszi VITO
Vegre valaki nemcsak nez, hanem lat is.

Vegre valaki nemcsak nez, hanem lat is.
-
- Llegenda del Barça
sztem ebben a mondatban van a lényeg.Aix írta:En mint kulso szemlelodo figyelem a dolgokat;
Nem elek Magyarorszagon,
Franciaorszagban elek...![]()
nézzétek a srácot! -őt még nem fertőzte meg a magyar métely, a pesszimizmus -és igaza van! úgy nekiindulni egy sorozatnak, ahogy azt a 4 említett fazon teszi és ők a magyar foci "főnőkei". hát, ezek után mit várnak egy 10-12 éves kölöktől, miért teljesítsen itt? -esélyünk úgysincs, a lóvéját (500ezer-1 millió) meg úgyis megkapná ebben a színvonaltalan bajnokságban is.
En mint kulso szemlelodo figyelem a dolgokat;
Nem elek Magyarorszagon, s igy leginkabb a net marad, mint hirforras ,igy csak ebbol tudok minden lenyegest,
Franciaorszagban elek, ahol mindenkinek azt mondom, hogy hiszek a magyar csapat kijutasaba, s mikor a csapattarsaimmal beszeltunk a sorsolas elott, akkor kb ezt a csoportot mondtam, hogy jo lenne, mert innen van sansz;
En szeretem a magyar focit, ha tehetem, s otthonvagyok, minden meccset nezek, meg ha a szinvonal nem is a legmagasabb;
Minden sorsolas elott bizunk remelunk...
De mi?
1; Ha kapunk egy eros csoportot, akkor nincs eselyunk, mondjak a nagyon hozza ertok, de nem baj, mert igy kialakulhat a jovo csapata; kb ez megy jo par eve; csak az a baj, hogyn nem hadja senki kialakulni azt az uj csapatot, mert uj kapitany uj elkepzeles, uj jatekosok....
2; Most kaptunk egy kituno csoportot, bevallom nagyon boldog voltam, erre 4 varazslo ( Meszoly, Tornyi, Bicskei, Mezei ) azzal kezdi, hogy nem jo a sorsolas, mer nincs nagy csapat a csoportba , igy nincs bevetel;
(Egervari ur legalabb eszreveszi, hogy ha kijutnank az EBre talan nagyobb bevetelhez jutna az orszag;)
Ez aztan a 22es csapdaja
3; Moldaviaval s Maltaval vigyazni kell mert sokat fejlodtek ezek a kis csapatok- monjak az okosok;
De , hogy van ez?
Az eros ( Magyarorszag elott ) stagnal s jo: verhetetlen
A gyenge ( Magyarorszag utan ) fejlodik igy lassan : verhetetlen
Igy celszeru lenne kivalni az UEFAtol, s csatlakozni az oceaniai terseghez;
Most mar nincs Ausztralia, s igy talan Uj zeland marad ellenfelnek;
nagy csatak a Salamon szigetekkel, stb;
(A nezoszam maradna a jelenlegi)
S melette rendezne a szovetseg baratsagos meccseket Bra, Arg, Esp ellen s igy meglenne a bevetel;
Kicsit zavaros ez az egesz.
Lehet;
De mi nem az ma a MAGYAR LABDARUGASBAN.....

Nem elek Magyarorszagon, s igy leginkabb a net marad, mint hirforras ,igy csak ebbol tudok minden lenyegest,
Franciaorszagban elek, ahol mindenkinek azt mondom, hogy hiszek a magyar csapat kijutasaba, s mikor a csapattarsaimmal beszeltunk a sorsolas elott, akkor kb ezt a csoportot mondtam, hogy jo lenne, mert innen van sansz;
En szeretem a magyar focit, ha tehetem, s otthonvagyok, minden meccset nezek, meg ha a szinvonal nem is a legmagasabb;
Minden sorsolas elott bizunk remelunk...
De mi?
1; Ha kapunk egy eros csoportot, akkor nincs eselyunk, mondjak a nagyon hozza ertok, de nem baj, mert igy kialakulhat a jovo csapata; kb ez megy jo par eve; csak az a baj, hogyn nem hadja senki kialakulni azt az uj csapatot, mert uj kapitany uj elkepzeles, uj jatekosok....
2; Most kaptunk egy kituno csoportot, bevallom nagyon boldog voltam, erre 4 varazslo ( Meszoly, Tornyi, Bicskei, Mezei ) azzal kezdi, hogy nem jo a sorsolas, mer nincs nagy csapat a csoportba , igy nincs bevetel;
(Egervari ur legalabb eszreveszi, hogy ha kijutnank az EBre talan nagyobb bevetelhez jutna az orszag;)
Ez aztan a 22es csapdaja
3; Moldaviaval s Maltaval vigyazni kell mert sokat fejlodtek ezek a kis csapatok- monjak az okosok;
De , hogy van ez?
Az eros ( Magyarorszag elott ) stagnal s jo: verhetetlen
A gyenge ( Magyarorszag utan ) fejlodik igy lassan : verhetetlen
Igy celszeru lenne kivalni az UEFAtol, s csatlakozni az oceaniai terseghez;
Most mar nincs Ausztralia, s igy talan Uj zeland marad ellenfelnek;
nagy csatak a Salamon szigetekkel, stb;
(A nezoszam maradna a jelenlegi)
S melette rendezne a szovetseg baratsagos meccseket Bra, Arg, Esp ellen s igy meglenne a bevetel;
Kicsit zavaros ez az egesz.
Lehet;
De mi nem az ma a MAGYAR LABDARUGASBAN.....

-
- Capitá del Barça
A sajtó úgyis úgy felfújja az egészet, hogy az egész ország mellettük fog állni/az ilyen "most évek óta a legnagyobb az esély meg stb dumák../....csak az a baj hogy van 1 olyan sejtésem hogy ez nem lesz elég az üdvösséghez....Badi írta:nem tudom a pontos menetrendet, de jó lenne pár könnyű meccsel kezdeni, hogy a közönség is maximálisan melléjük álljon..teltház előtt meg bárkit megverhetünk

nem tudom a pontos menetrendet, de jó lenne pár könnyű meccsel kezdeni, hogy a közönség is maximálisan melléjük álljon..teltház előtt meg bárkit megverhetünk
-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
Ajjajajjaj..hát én azt mondom,hogyha odateszik magukat a fiúk,meg akarnak mint az állat,akor még meg is lehet..mondjuk ehhez kumma nagy szerencse is fog kelleni,de hajrá MAGYAROK!!!!!!!!! 

- Ordog
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Természetesen EB-t akartam mondani(svájci & osztrák rendezéssel...) ezt mindenki tudja:DEnrique21 írta:EB-re lehetOrdog írta:
Én mondom, hogy Gera Zoli vezérletével kijutunk a 2008-as vb-re
Amúgy talán csak akkor lehettett volna még könnyebb a csoportunk, ha a 2. kalapból a törökök helyett a lengyeleket kapjuk:DDD
Worldpísz

Emberek, ekkora mázlit...
kicsit jobb válogatottunk lenne, akár ki is juthatnánk

kicsit jobb válogatottunk lenne, akár ki is juthatnánk
-
- Director del Fútbol
Vazz, ez tényleg a lehető legkönnyebb csoport! Itt akármi is lehet, a lényeg, hogy az előzőnél ez azért jobb. Kell egy normális kapitány, és az, hogy ne legyen sok sérültünk!
HAJRÁ MAGYAROK!!!
HAJRÁ MAGYAROK!!!
- Charlie
- Öreg Harcos
Ez az,épp gondolkoztam hogy de jó lesz,úgyis kapunk valami nagycsapatot akit talán élőben is meglehetne nézni,erre kapunk balkáni bunkókat,meg pingviniket északról.Majd Frodó Solskjaert láthatjuk,yeeeee
C.

C.
A Nemzeti Sport oldalán volt egy találó hozzászólás:
"Jól megszívtuk! Ebből se jutunk tovább és még egy jó csapatot sem láthatunk. "
Úgy érzem, van benne valami...
"Jól megszívtuk! Ebből se jutunk tovább és még egy jó csapatot sem láthatunk. "
Úgy érzem, van benne valami...
Esélyünk nincs, 3 nálunk erősebb csapat van.
De azért jó lenne legalább az egyiket a 3ból meglepni...