En mint kulso szemlelodo figyelem a dolgokat;
Nem elek Magyarorszagon, s igy leginkabb a net marad, mint hirforras ,igy csak ebbol tudok minden lenyegest,
Franciaorszagban elek, ahol mindenkinek azt mondom, hogy hiszek a magyar csapat kijutasaba, s mikor a csapattarsaimmal beszeltunk a sorsolas elott, akkor kb ezt a csoportot mondtam, hogy jo lenne, mert innen van sansz;
En szeretem a magyar focit, ha tehetem, s otthonvagyok, minden meccset nezek, meg ha a szinvonal nem is a legmagasabb;
Minden sorsolas elott bizunk remelunk...
De mi?
1; Ha kapunk egy eros csoportot, akkor nincs eselyunk, mondjak a nagyon hozza ertok, de nem baj, mert igy kialakulhat a jovo csapata; kb ez megy jo par eve; csak az a baj, hogyn nem hadja senki kialakulni azt az uj csapatot, mert uj kapitany uj elkepzeles, uj jatekosok....
2; Most kaptunk egy kituno csoportot, bevallom nagyon boldog voltam, erre 4 varazslo ( Meszoly, Tornyi, Bicskei, Mezei ) azzal kezdi, hogy nem jo a sorsolas, mer nincs nagy csapat a csoportba , igy nincs bevetel;
(Egervari ur legalabb eszreveszi, hogy ha kijutnank az EBre talan nagyobb bevetelhez jutna az orszag;)
Ez aztan a 22es csapdaja
3; Moldaviaval s Maltaval vigyazni kell mert sokat fejlodtek ezek a kis csapatok- monjak az okosok;
De , hogy van ez?
Az eros ( Magyarorszag elott ) stagnal s jo: verhetetlen
A gyenge ( Magyarorszag utan ) fejlodik igy lassan : verhetetlen
Igy celszeru lenne kivalni az UEFAtol, s csatlakozni az oceaniai terseghez;
Most mar nincs Ausztralia, s igy talan Uj zeland marad ellenfelnek;
nagy csatak a Salamon szigetekkel, stb;
(A nezoszam maradna a jelenlegi)
S melette rendezne a szovetseg baratsagos meccseket Bra, Arg, Esp ellen s igy meglenne a bevetel;
Kicsit zavaros ez az egesz.
Lehet;
De mi nem az ma a MAGYAR LABDARUGASBAN.....