2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ez egy pocsék taktika. Ajánlom mindenkinek azokat a meccseket, ahol vmelyik nagycsapatot elvertük.Chino írta:Nem értek egyet azzal, hogy új játékosok oldanák meg a problémát. Egy Alvest ki tudna minőségileg pótolni? Ez csak egy példa. 2-3 játékos érkezése tökéletesen elegendő lenni, ami Neymar, Hummels(?) és egy kapus személyében valószínű meg is történik.
Inkább a taktikai repertoár kiszélesítése és a fejekben történő rendrakás az elsődleges. Annyira látszik, hogy sokszor mennyire motiválatlanok, teljesen máshol járnak. Nem lehet arra alapozni, hogy majd az új játékosok sokkal motiváltabbak lesznek. Lásd Cesc. Neki sem a képességeivel van a baj, ezt bizonyította már nálunk is.
A gyors sokpasszos játékunk is maradhatna, a legtöbb ellenfelünket ezzel verjük meg, de kell mellé még valami mert ez nem minden esetben jön össze. Ez Titoék feladata, a kihívás adott. Ezzel a játékosállománnyal meg lehet valósítani.
Szóval nem hiszem hogy a nagytakarítás lenne itt a megoldás. Azt se mondanám, hogy a Real jobb nálunk. Ellenünk kitaláltak egy taktikát, de ez csak ellenünk működik. Ez látszik a bajnokság állásán, a MU elleni szenvedésen, vagy éppen a Dortmund elleni 3 meccsükön.
Sorrendet még nem nagyon lehet felállítani, a legjobb csapat titulust sem adnám 100%-ban a Bayernnek.
Én nem temetném a csapatot. Az biztos hogy nem lehet 10-20 éven át mindig triplázni, halmozni a trófeákat, annyi történt hogy most bebizonyosodott nem vagyunk egyeduralkodók, mint az utóbbi években. Ezt nem is várhatjuk el a csapattól, de még mindig ott vagyunk az elitben. A következő szezon lesz igazán vízválasztó. Kérdés hogy Tito és a játékosok felnőnek-e a feladathoz.
Arra viszont kíváncsi lennék, ha otthon mondjuk elvernénk a Bayernt 3:0-ra mik lennének itt a vélemények.
Nem hiszem, hogy el kellene keseredni, átéltunk már sokkal rosszabbat is, örüljünk, hogy most az állítólagos mélypont annyi, hogy egy bivalyerős Bayern megvert minket a BL elődöntőben miután szinte biztosan megnyertük a bajnokságot.
az hogy mikor kivan középen elől az meg legyen meglepizolix10 írta:Én ezzel nagyon egyetértek, csak szerintem Messinek kéne a középcsatárnak lennie, mert ha tényleg olyan magasan lenne Villa, szerintem nem nagyon fogja bírni néha a tempót!Facsy írta:http://kepfeltoltes.hu/130425/fcb2013-1 ... es.hu_.gif
+ Pinto,Montoya,Bartra,Masch,Puyol,Adriano,Song,Thiago, S.Roberto,Fabre,Tello,Deulofeu,Pedro
Mennie kéne sztem: Sanheznek,Abidalnak.
ez csak egy vélemény
Remek dolog látni, hogy a vezetőség inkább homokba dugja a fejét és nem vesz tudomást a problémákról, minthogy megtenné a szükséges lépéseket.tibor1158 írta:http://barcanoticias.blog.hu/2013/04/25 ... nek_nyaron
ha ez tényleg igaz akkor komoly gondok lesznek jövőre is. marad minden olyan [auto_cenzúra] amilyen volt.
Ezért is remélem jön majd új kapus, (Casillas (régebbi sajtóhír), Neuer, Diego Lopez, jó na, csak vicceltem!) új védő (Hummels, Ramos (régebbi sajtóhír)), és egy csatár ( Neymar ).Capon írta:Milyen NAGY változásokat szeretnél?tibor1158 írta:http://barcanoticias.blog.hu/2013/04/25 ... nek_nyaron
ha ez tényleg igaz akkor komoly gondok lesznek jövőre is. marad minden olyan [auto_cenzúra] amilyen volt.
Kell egy kapus, egy belső védő és egy támadó aki nem esik hanyatt a labdában.
Milyen NAGY változásokat szeretnél?tibor1158 írta:http://barcanoticias.blog.hu/2013/04/25 ... nek_nyaron
jövőre már most aláírnék egy ilyen "rossz" szezont...tibor1158 írta:http://barcanoticias.blog.hu/2013/04/25 ... nek_nyaron
Én ezzel nagyon egyetértek, csak szerintem Messinek kéne a középcsatárnak lennie, mert ha tényleg olyan magasan lenne Villa, szerintem nem nagyon fogja bírni néha a tempót!Facsy írta:http://kepfeltoltes.hu/130425/fcb2013-1 ... es.hu_.gif
+ Pinto,Montoya,Bartra,Masch,Puyol,Adriano,Song,Thiago, S.Roberto,Fabre,Tello,Deulofeu,Pedro
Mennie kéne sztem: Sanheznek,Abidalnak.
ez csak egy vélemény
Ezekre reagálnék. Első részhez: Nem gondolhatod komolyan, hogy Európa második legjobb csapata vagyunk jelenleg. A Bayern és Real gyakorlatban is megmutatta, hogy jobbak nálunk. De biztos vagyok benne, hogy egy MU vagy Dortmund ellen sem lenne mostanság nagyon esélyünk, és talán még Juve is megütheti a jelenlegi szintünket. Szerintem igen is nagy a baj, és a probléma, hogy ez sokan nem hajlandóak belátni, talán a csapat és vezetők sem. Mi volt a Milan elleni 4-0 után? Jöttek a nyilatkozatok, hogy még mindig mi vagyunk a legjobbak, stb., de ezekkel saját magunkat csaptuk be. Mi történt a Milan ellen? Semmi. A jelenlegi Milan a BL-ben nem tényező, a 4-0 abszolút papírforma volt, inkább az volt szégyen, hogy az odavágón ezektől ki tudtunk kapni 2-0-ra. A PSG személyében már egy erős középcsapatot kaptunk, és már bajban is voltunk. Én is próbáltam be magyarázni magamnak, hogy ez csak pillanatnyi rossz forma, és Bayern ellen majd megmutatjuk a világnak... de tudjuk mi lett a vége. Tudatosítani kell, hogy ez nem csak egy rossz meccs volt, nem rossz forma, és hullámvölgy eredménye, hanem egy hosszú folyamaté, ami már a tavalyi szezonban elkezdődött. Ugyanis a tavalyi gondok szinte egyikét sem sikerült az idei szezonra orvosolni, sőt a legtöbb csak rosszabb lett. És ha nyáron nem lesznek komoly váltatások, akkor jövőre még rosszabb lesz. Mert ezek nem maguktól fognak megoldódni.Mikaos írta:Nem mondok újat azzal, hogy változtatni kell. Drasztikus változásokra nincs szükség, mert még így is Európa 2 legjobb csapatában benne vagyunk, de vannak intő jelek, amikre nem árt figyelni, mert könnyen visszacsúszhatunk a 3.-4.-X. helyekre.
Összefoglalva: szerintem az idei év kudarcai a
1. nem mindig megfelelő taktika alkalmazására vezethetők vissza (Alves - Alba vagy a csatársor kérdései)
2. a motiválatlanságra (ami érthető valahol, bár a Madrid ellen nem volt az)
3. Messi-függőségre (ami korántsem azt jelenti nálam, hogy Messi játszik vagy sem - hanem azt, hogy fut vagy sem)
4. csatárnélküli állapotra
5. a sérülések viszonylag gyakori voltára
Egyetértek tanult kollégával:)Gokuci írta:Akkor, ha már mindenki nyomja az igét, akkor én is adok egy alternatívát a csapatnak.
-------------------------- Akinfeev
Jallet-----Pique(Puyol)-----Hummels(Bartra) ----- Alba
--------------------------Busi (Masch)
----------------Xavi(Thiago) Iniesta(Sergi Roberto)
Alexis(Deulofeu) -----------------------------------------Bale(Tello)
------------------------------Messi
Távozók:
Pedro
Villa
Fabregas
Song
Alves
Érkezők
Jallet (PSG)
Hummels (BVB)
Akinfeev (ZSKA)
Bale (Spurs)