Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Oké, de olyanért nem vonhatod felelőségre amit nem ő követett el. tavaszi szezon.B. Tamás írta:Azért ez az őszi menetelés nem akkora pozitívum, a Real Madridon kívül európai elitbe tartozó ellenféllel nem találkozott a Barça, ellenük 1 vereség, 1 győzelem, 1 döntetlen, ráadásul csak attól nem kapott gólt a csapat, aki nem lőtt kapura.
Két-három meccs, két-három taktikai elem. Merőben nem változott a csapat játéka a Pep érához képest. Pep taktikailag nem volt nagy edző, ezt tavaly bebizonyította. Nem volt képes merőben változtatni a csapat játékán amikor nem ment. Szerintem töbször volt szerencséje mint Vilanovávak ennyi az egész. A szépre emlékeztek Pepről, jelenleg a csúnyára Titotól. Jah és Vilanova fél évig nem volt jelen. Első félévében miért nem kritizáltátok? Csak ezt nem értem igazán. Megérdemli hogy türelmesek legyünk. Legalábbis az első félévet jól zárta, utána volt egy törés a csapatnál.Mezner2 írta:Azért Pep az akkor még világ legjobbjának tartott Jo5é fenekét párszor véresre paskolta taktikailag is,milyen érdekes,hogy neki sikerült meccs közben átállni 4-3-3ról 3-4-3-ra,amivel kb. megnyerte nekünk a meccset,talán Király kupa meccs volt,de erre nem esküszök meg. Alvest feltolta egyszer a meccs kezdetén szélsőnek (nem is kellett védekeznie),lássanak csodát az is bejött! Messinek a 2-6 előtt kitalálta a hamis 9est,kicsit ült csak a dolog,egy történelmi jelentőségű győzelemmel megspékelve! Ő össze tudta mindig rántani a csapatot ha gubanc volt...Nem tudom,hogy ezzel szemben pl. Tito mit tud felmutatni,szerintem nem sokat,szóval egy választ szívesen várnék arra,hogy Tito mivel is mutatta meg,hogy ő egy taktikai zseni,vagy akárcsak meg is közelíti Pep szintjét....Varatrix írta:
Vilanova hirtelen utálata számomra csak azt bizonyította hogy Pepnek mekkor szerencséje volt. Tito taktikailag semmivel sem tud kevesebbet, csak a körülmények változtak.
Azért Pep az akkor még világ legjobbjának tartott Jo5é fenekét párszor véresre paskolta taktikailag is,milyen érdekes,hogy neki sikerült meccs közben átállni 4-3-3ról 3-4-3-ra,amivel kb. megnyerte nekünk a meccset,talán Király kupa meccs volt,de erre nem esküszök meg. Alvest feltolta egyszer a meccs kezdetén szélsőnek (nem is kellett védekeznie),lássanak csodát az is bejött! Messinek a 2-6 előtt kitalálta a hamis 9est,kicsit ült csak a dolog,egy történelmi jelentőségű győzelemmel megspékelve! Ő össze tudta mindig rántani a csapatot ha gubanc volt...Nem tudom,hogy ezzel szemben pl. Tito mit tud felmutatni,szerintem nem sokat,szóval egy választ szívesen várnék arra,hogy Tito mivel is mutatta meg,hogy ő egy taktikai zseni,vagy akárcsak meg is közelíti Pep szintjét....Varatrix írta:
Vilanova hirtelen utálata számomra csak azt bizonyította hogy Pepnek mekkor szerencséje volt. Tito taktikailag semmivel sem tud kevesebbet, csak a körülmények változtak.
ez nem az utálat megnyilvánulása, hanem egyszerűen csak pár vélemény a kialakult szituról. ennyi.Varatrix írta: Vilanova hirtelen utálata számomra csak azt bizonyította hogy Pepnek mekkor szerencséje volt. Tito taktikailag semmivel sem tud kevesebbet, csak a körülmények változtak.
Jupp Heynckes kellene nekünk!!Capon írta:Sajnos most visszafele fejlődtünk minden tekintetben.Lionel85 írta:...
Ez pedig, hogy Piqué mond valamit Tito pedig a sajtóban válaszol, méghozzá nem is akárhogy... Sajnos nekem ez azt jelzi, hogy már lehet az öltözőben is probléma van. Szinte biztos vagyok benne, hogy Titonak nincsen meg a kellő tisztelete az öltözőben.
Egyébként kicsit sem lennék meglepve ha fegyelmezési problémák lennének egyeseknél.
Sajnos most visszafele fejlődtünk minden tekintetben.Lionel85 írta:...
Ebben igazad van..valahol mindig ezt hiányoltam ebből a csapatból..egy olyan tökös embert aki azért be beszólogat bárkinek,mint mondjuk Eto'o vagy Ibra...Sosem felejtem Samu azon sajtótájékoztatóját amikor úgy kellett kivezetni a sajtószobából és akkor is nehezen bírták befogni a száját.Nem azt mondom,hogy balhés játékosokra van szükség,de néha kicsit lehetnének hevesebbek,mert így olyanok,mint a macskafogóban a macskák miután a nagy robotkutya átalakította őket.Nem kell itt mindenkit szeretni,de én inkább azt mondom nyilatkozzon ilyet egy Piqué és utálják ezért,mint színészkedjen és azért legyen közutálat tárgya.Az a baj,hogy úgysem lesz változás,mert a Barca vízvezetékéből is az folyik, hogy itt semmi nem ért véget..és majd figyeljétek meg jövőre még a bajnokság sem lesz meg,na majd akkor azt nyilatkozzák,hogy a szezon végén át kell értékelni a dolgokat.Én nem mondom azt,hogy hozzanak 6 új játékost...Én azt mondom legyen egy kis vérfrissítés,de az első Roura és Tito legyen.JOseppe írta:Méghogyha nem is feltétlenül az ő reszortja is, Rourától és társaitól akik ő mellete vannak azoktól úgysem várhatja az ember, hogy kiálnak a nyilvánosság elé és elmondják a problémákat.
Akkor miért nem akarta elküldeni Piqúét, amikor Bl döntőket és rengeteg fontos mérkőzést hozott le magas szinten.tossademar írta:"Amit tenni fogunk, az az erősítés. Az a játékos, aki ezt mondta, nem számolt azzal, hogy ő lehet az egyik olyan, akit lecserélnek, igaz?”
Jómagam is azt gondolom,hogy kicsit elvetette a sulykot. Nem az Ő tisztje és feladata erről nyilatkozni.
Ráadásul nem teljesített jobban mint bármelyik másik játékos a csapatban. Volt egy-két jó meccse, de annyi mindenkinek volt. Szerintem kifejezetten megbízhatatlan, lomha, körülményes játékos, főleg védőként.
Puyol nélkül sajnos erősen középszerű. Az Én véleményem is az, hogy túl sok energiáját leköti élete párja, kissebb koncentrációval és alázattal viseltetik a futball iránt. JA! És az arca sem kicsi. Nem túlzottan szimpatikus játékos nekem, bár ezt már korábban is leírtam.
Mindenesetre kíváncsi vagyok, hogy megteszik-e, hogy áruba bocsájtják.
barcastuff @barcastuff 2hmessideco írta:A román digisporton olvastam (fölösleges szerintem most linkelnem), hogy Piqué és Villanova között van nem kevés ellentét. Állítólag a hátvéd a Bl-bukás (igen az...) után fontos, lényegi változtatások szükségességéről nyilatkozott. A vezetőedző válaszolva kifejtette, hogy talán maga a nyilatkozó lehet az egyik fontos változás, vagy hasonló. Hallottatok erről esetleg valamit?