Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
na erről van szó! egy két vereség belefér.Badi írta:Cziprusz írta:Jaja nyáron csak kár hogy a Chealse nem öszel jön hanem februárba sokra megyünk majd a nyari igazolásokall most volt átigazolási idöszak most miért nemlehetett veni senkit?A probléma nemvotű vagy a vezetést is elaltata a nyereségi sorozat?
Nem olyan súlyos a helyzet...ez még mindig ugyanaz acsapat, amelyik 18meccset nyert zsinórban... nem játszott a 2 legnagyobb sztár + 1alapember... belefér!
Cziprusz írta:Jaja nyáron csak kár hogy a Chealse nem öszel jön hanem februárba sokra megyünk majd a nyari igazolásokall most volt átigazolási idöszak most miért nemlehetett veni senkit?A probléma nemvotű vagy a vezetést is elaltata a nyereségi sorozat?
Na jólvan nem fogok erről vitát nyitni!FTorres9 írta:Nem hagyom békén!!! Az a baj hogy magyarországon nincs foci így játékos figyelők sem járnak errefelé, így sajnos nem vihetnek ki barcelonába...De ha egyszer ki kerülnék akkor oda-vissza bőrözném "főkatalán" Oleguert.
Delija írta:Egytértek krisz-szel, bár kétlem, hogy Oleguer óriásit alakítana a majdani Chelsea-meccsen. Amúgy papírkutyákat nem hívnak meg egy spanyol válogatottba. Jó-jó, tutira igazolni fognak egy középső védőt a nyáron, de ez a keret ebben a formában is alkalmas bármilyen cím megszerzésére.
Az Atleticónál most volt edzőváltás, kezdtek belendülni. Várható volt, hogy valaki beleszalad a késbe. Egy tartalékos Barca volt az áldozat. A békát le kell nyelni, és tovább kell menni előre(pont)
ezt te se mondhatod komolyan...ilyen alapon nem szidhata senki gyepest ha minden meccs öngólt rúg, mert ő van a válogatottban...krissz88 írta: Majd ha te jobban fogsz játszani mint ő és a Barçában játszol akkor mondhatod Oleguerre hogy sz*rt sem ér addig pedig hagyd már őt békén
Majd ha te jobban fogsz játszani mint ő és a Barçában játszol akkor mondhatod Oleguerre hogy sz*rt sem ér addig pedig hagyd már őt békénFTorres9 írta:Nem, mindig van vki aki szídja Oleguert ha győzünk, ha nem... és az a vki én vokkrissz88 írta:Miért kell folymatosan Oleguert szidni?? Érdekes módon amikor győz a csapat és Oleguer jól jáccik akkor senki nem dícséri meg és nem is szidja! Azért jó lenne ha más jáccana a helyén de sz.tem azért egy ilyen nagy csapatba mint a Barçába nehéz megfelelni a szurkolók elvárásainak!
Figyeljétek meg hogy ha jáccik a Chelsea ellen akkor nagyot fog alakítani és ezt pozitív irányba gondolom!
Én nagyon bírom a Puyolt de azért ma ő is nagyon gyenge napot fogott ki!
De nem akarom a srácokat bántani mert aki szokott focizni az nagyon jól tudja hogy vannak meccsek amelyeken a lelkedet is kihajtod de mégsem sikerül semmi! Meg szerintem lélekben mindenki a Chelsea ellen készül hiába mondják hogy a többi meccs is fontos!
Sz.tem a Valencia ellen sem fog jól jáccani a csapat!
Nem, mindig van vki aki szídja Oleguert ha győzünk, ha nem... és az a vki én vokkrissz88 írta:Miért kell folymatosan Oleguert szidni?? Érdekes módon amikor győz a csapat és Oleguer jól jáccik akkor senki nem dícséri meg és nem is szidja! Azért jó lenne ha más jáccana a helyén de sz.tem azért egy ilyen nagy csapatba mint a Barçába nehéz megfelelni a szurkolók elvárásainak!
Figyeljétek meg hogy ha jáccik a Chelsea ellen akkor nagyot fog alakítani és ezt pozitív irányba gondolom!
Én nagyon bírom a Puyolt de azért ma ő is nagyon gyenge napot fogott ki!
De nem akarom a srácokat bántani mert aki szokott focizni az nagyon jól tudja hogy vannak meccsek amelyeken a lelkedet is kihajtod de mégsem sikerül semmi! Meg szerintem lélekben mindenki a Chelsea ellen készül hiába mondják hogy a többi meccs is fontos!
Sz.tem a Valencia ellen sem fog jól jáccani a csapat!
Azért védem, mert szerintem jogtalanul van minden csak rá kihegyezve! Ismétlem, nem szerettem Oleguert! Rijkaard nem véletlenül bízik benne! Azért ex-játékos ekkorra múltal tudja, hogy mit miért csinál! Nekem Motta, Gio (sajnos öregszik és gyenge formában van), Marquez a kedvencem a védelemből. Puyolt meg szeretem.Ordog írta: red Oleguer véletlenül nem rokonod?? Annyira véded már hogy nemigaz... Még a vaknak is kiüti a szemét hogy ő ott egy ki*****nagy kakukktojás a védelemben........
Miért? Szerinted hol lehet megtanulni védekezni??? Ott, ahol 3-4-szer támadnak egy meccsen??? Egy fenét! Védőként a legjobb helyre került! Ott sokat profitálhat!FTorres9 írta:De tudtommal Damia 1,5 évre van kölcsön adva és nem hiszem hogy sokat tudna fejlődni egy kieső jelölt csapatban.redlions írta:Nem kell vásárolni! Elég, ha Damiá megfelő rutint szerez! Ő tehetséges és nem fordul lassan, jó a kezdő sebessége.FTorres9 írta:Akárhogy is véditek Oleguert szerintem akkor sem idevaló!!! Remélem nyáron bevásárolunk hátra és Oleguer "főkatalán" Presas távozik!!!
Lehet, hogy hülyének néztek, de nekem a fociban sohasem az volt a fontos, hogy a végén ki nyer, hanem az, hogy hogyan nyer.Drigo írta:hát azért az más azért az x milló görög elég boldog volt bárhogy is nyertek a győzelmet nem kell magyarázni sztem senkinek a vereséget annál inkább
red Oleguer véletlenül nem rokonod?? Annyira véded már hogy nemigaz... Még a vaknak is kiüti a szemét hogy ő ott egy ki*****nagy kakukktojás a védelemben........redlions írta:Nem szeretem Oleguert! És ne személyeskedj! Nézd meg a szitukat! Figyeld ki kiről mozdul....Rivaldinho írta:aki pedig ugy védi Oleguert mint Redgirllions az pedig elfogult, vak vagy én nem tom, mi, megmondom előre h a cselzi ellen is ez lesz......redlions írta:Aki egy emberre fogja a mai vereséget - elnézést - , de az egy fanatikus Oleguer gyülölő hülye!!!! Akárki játszott volna ma a helyén, akkor is kikapunk... Első gólnál Oli Gabrinak próbált segíteni, a harmadiknál szintén... A másodiknál meg lendületből megverték... Álló helyzetből, irányt váltva nehéz sprintbe kapcsolni,.. Ráadásul les gyanús gól volt...
Aki nem hiszi, nézze meg újra a gólokat!!!