2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Én azért nem "írnám" még le őt, rejthet még tartalékokat. De ezen felül igazad van, mondjuk Én úgy érzem, nem Fabre az, aki majd teljes értékűen tudja Őt pótolni.Messa írta:Hát Xavi szerintem erősen az a kaliber. Sőt továbbmegyek, szerintem a következő szezon lesz az utolsó, ahol stabilan betonkezdő lesz. Cesc át fogja venni a helyét szép lassan.sjay írta:Komoly önértékelési problémái lehetnek, ha azt gondolja kiszoríthatja Xavit vagy Init a kezdőből, egyikük sem az a kaliber, akit 1-2 éven belül pótolni kell.
Hát Xavi szerintem erősen az a kaliber. Sőt továbbmegyek, szerintem a következő szezon lesz az utolsó, ahol stabilan betonkezdő lesz. Cesc át fogja venni a helyét szép lassan.sjay írta:Komoly önértékelési problémái lehetnek, ha azt gondolja kiszoríthatja Xavit vagy Init a kezdőből, egyikük sem az a kaliber, akit 1-2 éven belül pótolni kell.
Ősszel volt sérült, mégse kapott lehetőséget a tavasszal bl meccsen csak a Bayern elleni visszavágón csereként. A bajnokságban ugyan annyiszor lépett pályára mégis 400 perccel kevesebbje van. Nyilván valamennyivel több szerepet kapott volna, de nem annyival, mint amennyivel kevesebbet játszott.Mikaos írta:
Azt ugye belekalkulálod, hogy idén 2 hónapig sérült volt, míg tavaly nem?!
Ez a szezonnak több, mint az 1/5-öd részét jelenti.
Azt ugye belekalkulálod, hogy idén 2 hónapig sérült volt, míg tavaly nem?!Tarsi88 írta:Thiago játékpercei:
-Tavaly:
Liga 27 meccs 1825 perc
BL 7 meccs 431 perc
Kupa 8 meccs 468 perc
Összesen 42 meccs 2724 perc
-Idén:
Liga 27 meccs 1414 perc
BL 2 mecs 116 perc
Kupa 7 meccs 379 perc
Összesen 36 meccs 1909 perc
Mindezt úgy, hogy Xavi szezonja messze nem nevezhető tökéletesnek és Fabregas teljesítménye is iszonyat rapszodikus volt. Ha távozni fog az azért lesz, mert Tito messze nem bízik benne annyira mint Pep, nem hogy szépen lassan előrébb lépkedne a ranglétrán, még visszafelé halad.
Pirlo idén volt 34 éves, azért közel sem mindegy az a +2 év.nismopedro írta:Az meg hogy ő 2-3 éven belül kezdő lesz a válogatottban nem olyan biztos, Pirlo is 36 és egész jól elvezetgeti az olasz válogatottat meg a Juventust. .
A múltkor már beszéltünk róla. Kölcsön szerződésben vele kapcsolatban egyetlen klub sem gondolkodik. Jelenleg a kérői csak végleges szerződéstLaza írta:kölcsön szerződés a legkedvezőbb mindekinek...
Húú nagyon nem értünk egyet..göndör írta:flegma!!! saját magától elájult figura! azon a kevés meccsen is felejthetőt nyújtott!! nem értékelem le az u21 b eu.bajnokságot de ugye az azért más mint brazilia? a korosztálybeli különbségről nem is beszélve. apja a fő keverő már évekkel ezelőtt el akarta vinni! piár-fogás! hát vigye!! engem a barcában nyújtott teljesítménye nem nyűgözött le. érezhető volt a belőle áradó sértődöttség. hol van ő a messi - féle alázattól, attól a fajta türelemtől amire valaki már e-témában hivatkozott? bizonyítsa, hogy jobb, vagy legalább egyenértékű attól-azzal, akinek a helyén akar játszani. tehetségét nem vitatom, de ideje lenne végre igazolni azt. igaz mindezt "csak barca" szinten. addig viszont enyhén szólva is legyen szerény másképp szólva:csend!!!!
igen, de szerintem még a keretbe se nagyon fér, mert pont ott a legerősebb a spanyol csapat.szinte az összes válogatottba beférne, de ide egyszerűen (még) nem.Slither írta:Nem azt mondja hogy kezdeni akar a valogatottban a VB-n, hanme hogy ki akar jutni a VB-re. A kerettagsaghoz is tobbet kell jatszania es mutatnia VdB-nek, ezert akar elmenni.