Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Milito a Genova játékosa és csak kölcsön van a zaragozában mert a genovát bundázás gyanujával visszaminősítették a serie c-be.Zsolti írta:A Milito már tavaj is nagyon jó volt..asszem fel is merült a neve.Tavaj vert vagy 20-at a Napoliban,igaz az seria B,de akkor is!
Ujfalusi a Fio-ból sztem minden igényt kielégítene a jobb hátvéd poszton, tegnap az Inter ellen is kitunonen játszott.Tincho írta: Fiatalabb korában Puyol se klaszikus középső védő volt, hanem jobb oldali védő, szerintem most is megállná a helyét, egyébként nem középső védő kell, mert annak ott van Puyol, Márquez, Edmílson és Pitu, hanem inkább Belletti helyére kéne egy jó védő, aki a támadásokat is segíti és persze védekezik!
majd, ha 1-2 évig tud ilyen teljesítményt nyújtani, akkor lehet.laci18 írta:Ez a Diego Milito nagyon jó. Ha Larsson helyére nem jön Henry akkor jöhetne ő .
S T U P I D S H A R K írta:Mért? Szóba jött az hogy Eto'oelmenjen?
Fiatalabb korában Puyol se klaszikus középső védő volt, hanem jobb oldali védő, szerintem most is megállná a helyét, egyébként nem középső védő kell, mert annak ott van Puyol, Márquez, Edmílson és Pitu, hanem inkább Belletti helyére kéne egy jó védő, aki a támadásokat is segíti és persze védekezik!Subinho írta:az ilyen cufre, chivu, meg mexes gyerekek egyáltalán nem jelentenének erősítést! annak idején megvettük pl. christanvalt a védelembe. volt értelme???
ide olyan ember kell, aki klasszis középső védő. ott van puyol mellett marquez, de mi van ha megsérül??? oleguer harmat gyenge.
ezek erősítések lennének:
cannavaro, nesta, terry, gallas. persze ezek közül csak gallasra van esély...
bal oldal rendben. jobbra meg nem is tudom kit kéne. akiket itt felsoroltok, azok egyike sem jobb bellettinél. annyit ő is tud!!! nem is igazán tudok frankó jobbhátvédet Cafut kivéve, de ő 35 éves...sajnos!!!!!!!
...meg arról, hogy így lehet esélye Samu cselszkibe meneteléhez.doki írta:Az Ns leírta,hogy Henry 7,5 M.Euró fizetésért költözne Barcelonába,ha nem fogadja el az Arsenal ennél előnyösebb szerződését!Előszerződésről beszélnek......!