La Liga
-
- Director del Fútbol
Én sem vagyok kibékülve a spanyol szövetség döntéseivel, de ami tény, az tény: Marquez most tényleg nagyon durva, és sportszerűtlen volt!!! Egyértelmű volt, hogy meg akarta taposni ellenfelét, de hírtelen kapcsolt, és úgy csinált, mint aki csak fel akarja segíteni! Imádom Rafa-t, de ez nem a pályára való, megérdemli az 1 meccses eltiltást!!! 

"Més Cuen un Club"
- Attya
- Jugador d'estrella
Szerintem a SPANYOL bajnokság a legjobb és ezt arra alapozom, hogy a többi nagy bajnokság már lefutott de a Spanyol még nem!!!És ha azt veszem, hogy a Barca európa egyik legjobb csapata, és nem vezet a bajnokságban utcahosszal akkor még világosabb számomra, hogy a Spanyol bajnokság a LEGJOBB!!A kiscspatokrol meg annyit, hogy szerintem nagyon is keményen meg kell dolgozni a nagyoknak a győzelemért(vagy éppen a vereségért lsd. "ZARAGOZA")!!
-
- Director del Fútbol
Vazz, eddig nem foglalkoztam a szövetséggel, de Marquez eltiltása már nagyon durva (persze az is az volt, hogy nem törölték el Ronaldinho kiállítását). Hogy mernek ilyen genny lépéseket megtenni?
-
- Llegenda del Barça
hát ez nem volt semmi. a Zara játékosai, mint a hülyegyerekek -rohantak össze-vissza.Boixos írta: remélem, a barca is legalább akkora fesztivált fog rendezni, mint tegnap a margit.
ez olyan tipikus volt... a Madrid mindent feltett egy lapra, a Zara pedig képtelen volt koncentrálni.
Horváth Feri olvassa a (a Margó) fórumot?! tegnap áll. mondta is és a hozzáállása is más volt...
-
- Llegenda del Barça
igen, ennyire következetesek. lehet, h izgalmassá akarják tenni a bajnokságot a maguk kis pitiáner, adminisztratív eszközeikkel.
de ez sem fogja megmenteni a betist egy kiadós zakótól. remélem, a barca is legalább akkora fesztivált fog rendezni, mint tegnap a margit.
de ez sem fogja megmenteni a betist egy kiadós zakótól. remélem, a barca is legalább akkora fesztivált fog rendezni, mint tegnap a margit.
PUYOL-XAVI-INIESTA
A legszínvonalasabb bajnokság a Spanyol. Ott még játszák a focit és élvezik!
A többi bajnokságban a taktika megöli a meccset!
A többi bajnokságban a taktika megöli a meccset!
- Chris
- Capitá del Barça
www.lfp.es ha csak a spanyol érdekelPetI írta:Meg tudná valaki mondani, honnan lehet letölteni, hogy milyen igazolások történtek a téli piacon![]()
THX

- redmiller
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Szerintem is gyengül a spanyol bajnokság....
Az elmúlt években a kiscsapatok ellen sem lehet biztosra menni, most meg eléggé nagy a pontszámbeli különbség az alsó és a felsőház között... Pár éve elég volt 3-4 győzelem és a tabella alsó részéből az élmezőnybe ugrott az adott csapat. Ettől már messze vagyunk, sajnos... 

By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
-
- Llegenda del Barça
az tényleg igaz, h az angoloknál hajtanak, mint az állat, ráadásul mindezt sportszerűen. bár az is igaz, h vannak ott is hentesek, lásd pl. azt a blackburni vadállatot, aki a cissét taposta le, h a régebbről már ne mondjak másokat. a szurkolóik meg lehet, h ott nem csinálják annyira a palávert, de ahogy kiteszik a lábukat az országból, egyből állattá változnak, és onnantól megy az ereszd el a hajamat. az olaszoknál meg annyira nem meleg a pite a brutális védőkkel, jó v bastennek abba kellett hagynia sajnos a játékot, az igaz. ronaldót viszont semmivel sem nyírják kevésbé spanyolországban, mint anno, amikor az interben játszott. maradonát pedig majdnem egy baszk gyerek tette jégre, még a barcelonás korszakában.
na, részemről a dolgok summája: nehéz egyértelmű különbséget tenni az élbajnokságok között

na, részemről a dolgok summája: nehéz egyértelmű különbséget tenni az élbajnokságok között

PUYOL-XAVI-INIESTA
Azért nézzetek meg egy angol bajnokságot. Ott a játékosok hajtanak-güriznek és robotolnak ha meg van egy durva belemenés akkor a szurkolók se kezdenek káromkodni+őrjöngeni hanem mintha semmise történt volna folyik tovább a játék. És ezt Angliában naon jól csinálják mert a játékosok kemények de nem durvák(persze vannak kivételek)és labdára mennek. És itt Spanyolországban egyértelmű h a sztárjátékosoktól else akarják venni a labdát hanem inkább odabaxnak vagy kettőt h már a meccs elején mennyen el a kedvük a játéktól. Az olasz meg maga a halál a játékosok számára(lásd ronaldo,van basten)
Hajrá STC!!!
-
- Director del Fútbol
Akárki-akármit is mond, szerintem a Spanyol bajnokság Európa legérdekesebb, leglátványosabb, legszebb bajnoksága, még ha azt el is ismerem, hogy jelenleg nem a legerősebb!!! A francia bajnokság olyan semmilyen, sótlan! Az angol, és a német bajnokság szerintem kb. egy szinten van, izgalmasak, jók, de egyik sem olyan igazán látványos. Az olazs bizony akármilyen is, de eredményes! Az utóbbi 1-2 évben egyébként egyre jobb, már-már kezd igazán tetszeni, a spanyol után szerintem az olasz az, ami látványos, érdekes, jó csaták szoktak lenni!
"Més Cuen un Club"
- Cooltiszo
- Entrenador del Barça
Totobike: pár éve igaz volt amit írtál, de azóta ez megváltozatt, lassan az olasz foci élvezhetőbb lesz mint az átlag spanyol meccs.
A gólokban kicsit gyűjtögettem ,számolgattam:
Olasz: 548 gól 22 forduló alatt, 2,49 gól/meccs átlag
Angol:546 gól kb. 22 forduló alatt, kb. 2,48 gól/meccs
Német: 467 gól 18 forduló alatt: 2,88 gól/meccs.
Spanyol: 524 gól 21 forduló alatt: 2,49 gól/meccs, de messze mi rúgtuk a bajnokságban a legtöbb gólt, ha a legtöbb gólt lövő csapatokat kivennénk, akkor a spanyol lenne a legkevesebb góllal bíró bajnokság.
Szóval itt már rég nem 0-0, meg 1-0 az olasz bajnoki, sajnos számomraúgy tűnik, hogy most a spanyol bajnokság van/lesz kicsit válságban, amiből kiránthatja esetleg a középcsapatok erősödése(jóval), és a kisebb csapatok mentalitás váltása. Nekem ez a váleményem, én ígylátom, semmi több.
Lassan a látványosság is el fog veszni, haengedik a henteskedést, a regeteg taktikai faultot, ami egyre több csapatra jellemző, inkább etörik egy játékos lábát, mintsem elvigye mellettük...
A gólokban kicsit gyűjtögettem ,számolgattam:
Olasz: 548 gól 22 forduló alatt, 2,49 gól/meccs átlag
Angol:546 gól kb. 22 forduló alatt, kb. 2,48 gól/meccs
Német: 467 gól 18 forduló alatt: 2,88 gól/meccs.
Spanyol: 524 gól 21 forduló alatt: 2,49 gól/meccs, de messze mi rúgtuk a bajnokságban a legtöbb gólt, ha a legtöbb gólt lövő csapatokat kivennénk, akkor a spanyol lenne a legkevesebb góllal bíró bajnokság.
Szóval itt már rég nem 0-0, meg 1-0 az olasz bajnoki, sajnos számomraúgy tűnik, hogy most a spanyol bajnokság van/lesz kicsit válságban, amiből kiránthatja esetleg a középcsapatok erősödése(jóval), és a kisebb csapatok mentalitás váltása. Nekem ez a váleményem, én ígylátom, semmi több.
Lassan a látványosság is el fog veszni, haengedik a henteskedést, a regeteg taktikai faultot, ami egyre több csapatra jellemző, inkább etörik egy játékos lábát, mintsem elvigye mellettük...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Cooltiszo 2006.01.30. 20:54:45-kor.
-
- Llegenda del Barça
azért nem olyan [auto_cenzúra] az olasz bajnokság, 90 óta 10 bek/bl döntőt játszottak odavalósi csapatok, a fantasztikus angolok pedig kettőt... most akkor melyik a jobb bugi?
PUYOL-XAVI-INIESTA
-
- Jugador del Barça
Tudom hogy kicsit régi a téma de nem igazán értem ezt az egész színvonalas játékot sztem csak meg kellene nézni azoknak a csapatoknak a játékát amelyek a bajnokságokat vezetik mer sztem az türheteteln hogy a francia és az olasz futball színvonalasabb mint a spanyol az olasz hol színvonalas a legtöbb mérközés 0-0 vagy 1-0 ennyi nálam ez színvonal ez egy undorító taktikai játék és egyátalán nem szolgálják ki a szurkolókat persze ez szerény véleménemCooltiszo írta:Tegnap hallottátok, hogy a spanyol liga csak a 4. legerősebb besorolást kapott, a fraciák a 3-ok.
NAgyon meglepődtem, de van benne igazság, sajnos. Elég gyenge lett a bajnokság színvonala, ez a bajnokság már nem a szép foci bajnoksága, itt már úgy alátesznek az embernek mint a hentesek. A kisebb csapatok 10 emberrel védekeznek, és kontráznak, keméyn játék, nincs terület. Sokszor az olasz meccek élvezhetőbbek. Az angollal sajnos tényleg nem lehet összehasonlítani a jelenlegi ligát. Csak az az egy gond, hogy ezt az állandó faragást a brazilok meddig fogják tűrni, mert ügye olaszba sincs sok, és ha így megy tovább itt se fognak maradni, mert ez évről évre rosszabb. Nem véletlenül nem tudunk mi sem oylan látványosan focizni a bajnokságba, csak ha vmi kivételesen jó formában vagyunk, egyébként egy egy villanás dönt. Ezt vhogy meg kéne akadályozni, csakhát nemtom hogy, de így sztem nem lesz jó.
a lényeg, hogy nem nyernekfcjoc írta:ÓóóóBadi írta:hohóóóóóó
Kluivert beköszönt a Zaragozának2:2...Aimar..

ÓóóóBadi írta:hohóóóóóó
Kluivert beköszönt a Zaragozának

hohóóóóóó

-
- Director del Fútbol
Jól alakul nagyon,bár elég nagy aggodalomra ad okot,hogy a Zaragoza még a Valencia otthonában is nyer...fcjoc írta:Osasuna 0 - 2 Real Betis....67'![]()
![]()
![]()
Valencia 0 - 2 Zaragoza.....67':lol:![]()
Nekünk kettővel kellene őket verni!
Lényeg,hogy mi nyerjünk,és akkor nem jön közelebb a Real,az csak hab lenne a tortán,ha ők nem nyernének!
Az lenne a tutiiCharlie írta:Jól alakulreal is kapjon ki,mi meg nyerjünk,szép forduló lenne.
C.