Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azért nagyon vigyázni kell az ilyen edzőkkel. Tipikusan a Bielsa, Van Gaal szindróma jut eszembe. A stílusukkal nagyon össze tudnak rakni egy csapatot (lásd Bilbao, Bayern), de ha vmi nem úgy alakul (fekete bárány, rossz eredmények), akkor pillanatok alatt felbomlik minden, és rosszabbak az állapotok, mint előtte. Csak nézzük meg az idei Bilbaot, vagy a BL-döntő utáni Bayernt.kristop írta: én ugyan nem szeretnék nagy változást, de ezzel a részével egyetértek. az egyetlen amit nem értek, hogy miért a 'szegény ember bielsáját' akarjuk hozni, ha a sima bielsa is csapat nélkül van.
én ugyan nem szeretnék nagy változást, de ezzel a részével egyetértek. az egyetlen amit nem értek, hogy miért a 'szegény ember bielsáját' akarjuk hozni, ha a sima bielsa is csapat nélkül van.visca el barca írta:ha meg tényleg csak ez a két komoly lehetőség van (tata, LE), inkább az első.
Más olvasatban, lehet hogy egy ismeretlen ember, de valamiért őt akarja a világ egyik legjobb klubbja.socio66 írta:Egy ismeretlen emberről beszélünk, akit eddig valamiért egy elitklub sem foglalkoztatott még.
nem is lenne gond, ha valaki odalépne ezeknek a bohóc spanyol bíróknakshutterisland írta:kicsit felpezsdülne az élet.
Nem akarom elkiabálni, de nem a semmiért utaznak Argentináig... Akinek nem tetszik jobb ha szokja a gondolatot!?blaugrana99 írta:http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... oz-2264271
így van.Egy külsős edző sokkal bátrabban fog belenyúlni a dolgokba, és szerintem most ez kell
fcb : tito/enriquefcb: tata?
madrid:ancelotti
b.monaco:pep
remélem,érezni a különbséget.
Miért attól már elmebeteg valaki, hogyha esetleg nem fapofával áll és tűri a látottakat.socio66 írta: Most itt egy ismeretlen fazon, ötven évesen még nem volt komoly európai csapata, és a hírek szerint nem százas, amit ez a videó is alátámaszt.
Én meg pont attól tartok, hogy jön LE, és marad minden a régi kerékvágásban, aztán ráhúzzák azt a magyarázatot, hogy de ez a klub filozófiája, így kell játszani, nem kell változtatni, nincs semmi gond...Ami persze koránt sem igaz.Boixos írta:pep esetében nem féltem az újtól v mondjuk úgy a tapasztalat hiányától, úgy voltam vele, vagy orbitálisat égünk, vagy agyonverünk mindenkit. tudjuk mi lett.
most attól tartok, h a nagy akarásban mellényúl a vezérkar, akik egyébként eddig is töketlenül kezelték ezt a szitut(is).
azt szeretném, h olyan döntést hozzanak, ami által visszaelőzhetjük az ellépett brigádo(ka)t. az ilyen tatáktól kicsit fosok.
de hiszen pont ez kell.Egy-két újdonságot hozhat, de az alap koncepció marad.
Amióta én követem a csapatot, intelligens edzők ültek a kispadunkon, akik miatt soha nem kellett szégyenkeznünk, nem kellett félnünk, hogy miattuk megbélyegzik a csapatot.visca el barca írta: nem, de azért egy vidóból leszűrni a dolgokat elég vicces.
Szerintem a legoptimálisabb példa talán Zizu fejelése lenne a VB döntőn. Ha valakinek csak az alapján kéne megítélnie, hát...visca el barca írta:nem, de azért egy vidóból leszűrni a dolgokat elég vicces. ez kb olyan mintha bevágnák valakinek airxanyi két golját kahnnak... attól még nem lesz világsztár...
nem, de azért egy vidóból leszűrni a dolgokat elég vicces. ez kb olyan mintha bevágnák valakinek airxanyi két golját kahnnak... attól még nem lesz világsztár...socio66 írta:Tehát ez a két véglet van.csababarca írta: tenyleg jobbak az olyan edzok, akiknek megalszik a tej a szajukban, plusz tatott szajjal lehorgasztott fejjel nezik vegig, ahogy felnyalatjak a gyepet a csapataval.
Rendben.
szerintem pl azért annyira fontos, mert úgy veszi át a csapatot, hogy a legközelebbi tétmeccs 1 hónap (!) múlva lesz, és ha egy olyan edző jön, aki csak nézőként ült mondjuk a camp nouban, annak is ugyanúgy kell idő a beilleszkedéshez, mint egy játékosnak, nem beszélve, hogyha más stílust akar, akkor még a játékosoknak is. és ha még tegyük fel a nyelvet se beszéli, mert hozunk valami hatalmas külföldi taktikai zsenit, akkor kábé annyira dobhatjuk a kukába a szezon első felét, mint az előző idényben a madrid.Andris írta:Valaki leírja nekem, hogy miért olyan fontos az, hogy egy edző ismerje pontosan a belső viszonyokat? Miért olyan hatalmas tényező ez tapasztalattal, szélesebb taktikai repertoárral, új-más látásmóddal etc. szemben?