Jajjj de jó volt a tegnapi reál meccs... gyerekek én nem hittem volna hogy ekkora balek ez a margit!!!!
Jó szép, hogy nyertek 4-0-ra, meg minden... de mit értek vele???? semmit se úgy kiestek mint a huzat... Én Káró helyében a B csapatot küldtem volna játszatni
Ugyanis: ugyanazt a hibát elkövette most a margit mint amit mi.. mégpedig azt, hogy a teljes kerettel(mi, emberhátrányból) kihajtotta a csapat a lelkét. Nem tudtak utána regenerálódni és ki is kaptunk elég egyértelműen az Atletico Madridtól meg a Valenciától... igaz ezt a hiányzókra is lehet fogni, de az atmad ellen Deco meg Messi olyan enerváltan játszott hogy rossz volt nézni őket!!! Mondható, hogy pont a legjobbkor hiányoznak a sztárok és pont a legjobbkor van a hullámvölgy
Ebből következik, hogy a reál idén sem fog semmit nyerni, hiszen a bl-ből úgy kipottyannak emiatt a meccs miatt mint a huzat:)) nemnormálisak, úgy széthatjották az agyukat hogy rossz volt nézni és semmit nem értek el vele max azt hogy nem lengtek a fehér zsebkendők

na meg kárót sem rúgják ki emiatt:D
Ja és természetesen a bajnokságot mi fogjuk hozni a margitnak esélye sem lesz... most a legutóbbi 2 vereség annyiban volt jó hogy a sztárok pihentek és letudtuk az idei hullámvölgyet:) ami ugye minden csapat életében eljön...
Asszondom, hogy ezt a 6 pontot az idény végéig már nem fogjuk alább adni!!!
A margit pedig a kupameccsével több kárt csinált magának mint hasznot!!
Majd figyeljétek meg hogy ki fognak esni a bl-ből, de ha mégis vmi folytán csak a köv körben esnének ki, akkor is csak nagy mákkal jutnak tovább az Arsenalon...
Visszalehet majd olvasni a bl találkozók után meg idény végén ezt a hozzászólást!!! Ha pedig mégsem lesz igazam akkor sportágat váltok! Ittavége PONT!