Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
realmadrid írta:há bazz szégyen vagy,egy ilyen játék után fikázod őket????ők legalább hajtottak,bazz nem ugy mint a barca aki lótúrót sem ér ronaldinho nélül,és ezt má ti is láthatjátok,a legtöbb barca drukker is feje hajt most előttük,mindenki erről beszél ha nem vennéd észre, hogy ők az elsők ebben a szezonban akik négyet tuttak lőni a azragozanak!!szal sztem inkább most válts sportágat
Gondolom a Madridistán népszerű volt és gondolta, hogy itt is az leszVito írta:így kezdésnek elég szimpi.
![]()
de mondd, honnan jött az ihlet, hogy ezzel nyiss???
Az a baj, hogy Ti (Realosok ) mindig azzal jöttök, hogy a Barca semmit nem ér Ronaldinho nélkül!!!realmadrid írta:há bazz szégyen vagy,egy ilyen játék után fikázod őket????ők legalább hajtottak,bazz nem ugy mint a barca aki lótúrót sem ér ronaldinho nélül,és ezt má ti is láthatjátok,a legtöbb barca drukker is feje hajt most előttük,mindenki erről beszél ha nem vennéd észre, hogy ők az elsők ebben a szezonban akik négyet tuttak lőni a azragozanak!!szal sztem inkább most válts sportágat
realmadrid írta:há bazz szégyen vagy,egy ilyen játék után fikázod őket????ők legalább hajtottak,bazz nem ugy mint a barca aki lótúrót sem ér ronaldinho nélül,és ezt má ti is láthatjátok,a legtöbb barca drukker is feje hajt most előttük,mindenki erről beszél ha nem vennéd észre, hogy ők az elsők ebben a szezonban akik négyet tuttak lőni a azragozanak!!szal sztem inkább most válts sportágat
http://gportal.hu/portal/barcelona-fc/sneco7 írta:Studipshark-azt a videót ami ott megy a neved alatt
köszi
Milyen videót?sneco7 írta:Üdv!
stupidshark honnan tudnám letölteni ezt a videót?
Köszi a választ elöre is!
A madridi meccshez pedig csak annyit,hogy kicsit meglepett a real súlyos veresége,mert már azt hittem kilábalnak a válságból,de úgy látszik hogy ez annál mélyebb és a széle ráadásul csúszós is:)