Alexis Sánchez

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
shutterisland
Director del Fútbol

2013.09.19. 23:52:34

de egyébként pont ez a legérthetetlenebb az egész alexis sztoriban.

az indulósebessége egész komoly, ráadásul alacsony súlypontja van, fizikálisan sem rossz, kicsi, de jó kötésű kölyök, az ilyeneket nem egyszerű elnyomni.
sőt, technikás is, itt a labdák levételével is baja van, de aki korábban udinében és a válogatottban látta, az tudja, hogy jól cselez, jól húzogat a gyerek.

simán kígyóznia kellene a védők között, erre ha cselez, kifele megy, ha a labdaátvétellel nagy ritkán előnybe kerül, azt is eltököli, arról nem is beszélve, hogy még szerencséje sincs.

most már egyre inkább biztos vagyok benne, hogy fejben iszonyatosan kevés.
minden másban pedig barca szint lenne, technikailag, játékintelligenciában és alázatban, harcosságban is.
Mezner2
Entrenador del Barça

2013.09.19. 22:09:56

Most, hogy végre van bal széle a csapatnak jön ki igazán az, hogy a csetlő botló mennyire kilóg technikailag a csapatból, elképesztő, hogy mennyire koordinálatlan a chilei srác. Küzd mint disznó a jégen, de kb. pont annyi esélye is van talpon maradni, mintha tényleg görkoriban nyomná a srác... Ezen a szinten ezen nem tudom, hogy lehet-e javítani, vagy érdemes-e egyáltalán...
Erxy
Entrenador del Barça

2013.09.19. 22:03:29

sörvirsli írta:A mi aranylábú csillinyónknak nagy bánata van:

Alexis Sanchez a tegnapi Ajax Bajnokok Ligája mérkőzése után a La Tercera chilei napilapnak elmondta, úgy érzi nem bíznak meg benne, és ezért kap kevesebb játéklehetőséget ,,Úgy érzem, nem bíznak bennem, pedig jó formában vagyok, és ezt szeretném kihasználni. Tudom, hogy a csatár pozícióért sokan harcolnak a Barcelonában, de én biztosítani szeretném a helyem- nyilatkozta a chilei játékos.

Bizony milyen igaza van, Messi meg Neymar elveszi előle az értékes játékperceket. Az a 2 falábú csetlőbotló dél-amerikai helyzetkihagyó tehetségtelenség elveszi előle és a gyémántstoplijú Pedrító elől a lehetőséget!Nem is csoda,hogy tavasszal nem nyertük meg a Bl-t!Ezek után idén sem fogjuk!
Messi és Neymar monnyon le! :x
Gondolom ezt a cikket "fordította le" a Barcanoticias, én csak google fordítóztam, nem éppen ez jött le a cikkből.. Pláne, hogy alaptalan lenne a dolog, és nem ez lenne az első alkalom hogy ez a blog rosszul fordít le valamit, vagy hogy éppen nem létező interjúkat közölnek le.. :wink:

Kép
Imádom nézni amúgy az ilyen mozgásait, ezt nála jobban senki nem tudja.. Tudom, hogy ez nem elég az üdvösséghez, számomra sem az, de ez a mozgása most gyakorlatilag egy góllal ért fel Messinek, kár hogy az ilyeneket sokan észre sem veszik.
Kép
Sanama
Llegenda del Barça

2013.09.19. 21:33:33

Csak nekem tűnik úgy, hogy az átlépős-biciklis cseleket nem ösztönből csinálja, hanem mintha meg lenne neki mondva, hogy ezt kell? Egyszerűen olyan darabosan csinálja, hogy rossz nézni.

A másik meg egyszerűen megőrülök, hogy egyszer nem látom kapu felé tolni a labdát. Állandóan kifelé tolja, semmi befelé mozgás.
bojankrkic27
Jugador d'estrella

2013.09.19. 21:26:37

Nem értem a problémáját, elvégre kezdő volt az Ajax ellen és végig is játszott... Vagy azt érzi, hogy a társak nem bíznak benne? (ahhoz be kéne lőni a helyzeteit és nem összeesni)

Én amúgy szeretem Alexist és sokkal jobb megoldásnak találom Pedrónál a harmadik támadó posztra. De jó lenne, ha a helyzeteit is belőné, mert a mezőnymunkájával szinte soha nincs probléma. Szóval hajrá Sanchez!! egyszerű a szitu: BE KELL LŐNI A KAPUBA A LABDÁT, MINT HÉTVÉGÉN!
sörvirsli
Capitá del Barça

2013.09.19. 21:14:56

A mi aranylábú csillinyónknak nagy bánata van:

Alexis Sanchez a tegnapi Ajax Bajnokok Ligája mérkőzése után a La Tercera chilei napilapnak elmondta, úgy érzi nem bíznak meg benne, és ezért kap kevesebb játéklehetőséget ,,Úgy érzem, nem bíznak bennem, pedig jó formában vagyok, és ezt szeretném kihasználni. Tudom, hogy a csatár pozícióért sokan harcolnak a Barcelonában, de én biztosítani szeretném a helyem- nyilatkozta a chilei játékos.

Bizony milyen igaza van, Messi meg Neymar elveszi előle az értékes játékperceket. Az a 2 falábú csetlőbotló dél-amerikai helyzetkihagyó tehetségtelenség elveszi előle és a gyémántstoplijú Pedrító elől a lehetőséget!Nem is csoda,hogy tavasszal nem nyertük meg a Bl-t!Ezek után idén sem fogjuk!
Messi és Neymar monnyon le! :x
Aki azt hiszi, hogy a Messi és a Messiás szavak és jelentések összecsengése véletlen, az orbitálisat téved: Isten kegyelméből való ez az ember.

Messi-Neymar = the ultimate forward duo

Paul Walker - We are always gonna miss you forever!
Lionel85
Llegenda del Barça

2013.09.16. 19:43:08

Idén egyértelműen a jobbik arcát mutatja. A tavalyi szezonvég óta jelentősen feljavult a formája, örülök neki, hogy Messi és Neymar mellett van még egy veszélyes támadónk!
Kép
Kép
Kép
shutterisland
Director del Fútbol

2013.09.15. 22:28:22

jól megkergette őket, én is beraktam a csoportunkba ezt a vidit.
viszont ennek egy 63. percben csereként beálló játékosnál azért alapnak kell lennie, mármint az, hogy friss emberként meghajtja azt a fél órát.
ettől függetlenül mondom, respect, mert azért mégsem jellemző az, hogy egy támadó az egyik szélről indulva a másikon szerel.
Andreas31
Barça B

2013.09.15. 12:25:26

Hányszor mentett már meg minket ez a srác..
Szokás szerint a riporterünk megint elfelejti közvetíteni az ilyen momentumokat mint például ez, inkább másról beszél ...
: http://www.youtube.com/watch?v=cgYlnlplJS8" target="_blank
Pedig Alexis a legharcosabb csatárunk.. kevés ilyen labdarúgó van aki ennyire kiteszi a lelkét..
pezZy
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2013.09.07. 13:54:27

Alexis venezuela ellen bal hátvéd volt #-o Lehet rájöttek ott valamire, amire mi még nem ? :lol: =D>

http://www.eredmenyek.com/merkozes/OGNi ... llitasok;1

tudom, hogy elírás :D
Kép
"El fogom feledtetni velük a vereség ízét, ám jól az eszükbe vésem, hogy mindig küzdeniük kell. Én vagyok a vezető, ők követnek engem, együtt pedig sikeresek leszünk…”

Culé per sempre!!
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.08.26. 12:34:44

Kicsit Benny Hill-show volt, amikor elcsúszott, és kiment a labda kirúgásra, ettől eltekintve tetszett a játéka.

Szerdán is kezdőbe vele. :D
Erxy
Entrenador del Barça

2013.08.26. 12:32:29

Azon túl, hogy tegnap megint elcsúszott vagy kétszer, én elégedett vagyok azzal kapcsolatban amit látok tőle. Amikor megkapja a labdát nem hátrapasszolja, nem alibizik, igyekszik megverni a védőit, jó százalékban meg is veri őket. Látszik, hogy Tatától nagyobb szabadságot kapott, sokkal több ideig cipeli a labdát, sokkal magabiztosabbnak és határozottabbnak tűnik számomra, mint tavaly. Jót érzek vele kapcsolatban.. :wink:
Kép
Andreas31
Barça B

2013.08.19. 11:47:45

Jó formában van a srác. szerintem idén már tényleg képességeihez méltón fog játszani. Tata is bízik benne. :)
lamasia2867
Barça B

2013.08.15. 22:11:49

MessiCesc írta:
pezZy írta:
MessiCesc írta:
Pedro valóban ellustult az utóbbi évben, de Sánchez se törte össze magát. Nem tudom miért kell így szapulni a spanyolt. Sánchez se volt jobb nála az utóbbi 2 évben.
Sánchez nem törte össze magát az utóbbi évben? Mennyit gürizett minden meccsen amelyiken pályára lépett? A csapatból Daniel Alves mellet nekem ő a második játékos aki a legtöbbet dolgozik egy meccsen. Mind labdával, mind anélkül. Az elmozgások... Erre lehetne pedig építeni, két szélen neymar és a chilei messi előtt keresztbe, és egy mélységi indítás iniestától, esetleg még busquets-től is. Ha nem megy velük a védő akkor lehet nekik passzolni, ha meg követi őket, akkor pedig messi indulhat.

UI: A baj, hogy ez nem ilyen egyszerű. :roll:
„A futball nem az a játék, amelyben ha a tréner azt mondja, csináljátok ezt, megcsinálják tökéletesen. Nem, a labdarúgás sokkal komplikáltabb. Véleményem szerint a foci egy belsőséges kapcsolat a csapat tagjai között.”
Capon
Llegenda del Barça

2013.08.15. 21:32:09

Nálam kettejük közt pillanatnyilag annyi dönt, hogy Alexis egy mérkőzésen talán többször kerül helyzetbe mint Pedro így legalább meg van a góllövés esélye még ha ki is marad...
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
shutterisland
Director del Fútbol

2013.08.15. 21:19:52

sanchez jobb képességű, sokkal inkább váratlanra képes játékos, melózni mind a kettő tud, gólokat egyik sem igazán termeli, formát tekintve mind a kettő gyatra az utóbbi időkben.

ebből kifolyólag nálam sanchez picit előrébb van, de döntsön a forma.
MessiCesc
Capitá del Barça

2013.08.15. 16:55:45

[quote="pezZy"][quote="MessiCesc"]Szerintem meg nem jobb Sánchez Pedronál. Bár mindkettő afféle kiegészítő csatár, akárki lesz a kezdő, azt a feladatot kapja, hogy teret nyerjen a Neymar - Messi párosnak. Erre én Pedro-t alkalmasabbnak találom, a gyorsasága miatt.[/quote]

Komolyan úgy gondolod, hogy Pedro gyorsabb Alexisnél ? .. Alexis sokkal gyorsabb + hasznosabb is szerintem.[/quote]

Pedro valóban ellustult az utóbbi évben, de Sánchez se törte össze magát. Nem tudom miért kell így szapulni a spanyolt. Sánchez se volt jobb nála az utóbbi 2 évben.
pezZy
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2013.08.15. 16:51:15

MessiCesc írta:Szerintem meg nem jobb Sánchez Pedronál. Bár mindkettő afféle kiegészítő csatár, akárki lesz a kezdő, azt a feladatot kapja, hogy teret nyerjen a Neymar - Messi párosnak. Erre én Pedro-t alkalmasabbnak találom, a gyorsasága miatt.
Komolyan úgy gondolod, hogy Pedro gyorsabb Alexisnél ? .. Alexis sokkal gyorsabb + hasznosabb is szerintem.
Kép
"El fogom feledtetni velük a vereség ízét, ám jól az eszükbe vésem, hogy mindig küzdeniük kell. Én vagyok a vezető, ők követnek engem, együtt pedig sikeresek leszünk…”

Culé per sempre!!
MessiCesc
Capitá del Barça

2013.08.15. 16:47:20

Szerintem meg nem jobb Sánchez Pedronál. Bár mindkettő afféle kiegészítő csatár, akárki lesz a kezdő, azt a feladatot kapja, hogy teret nyerjen a Neymar - Messi párosnak. Erre én Pedro-t alkalmasabbnak találom, a gyorsasága miatt.
senkialfonz40
Capitá del Barça

2013.08.15. 16:27:19

shutterisland írta:európa szerintem legjobb (de mindenképpen a legtechnikásabb, legnehezebben fogható) támadótriója lesz a neymar-messi-sanchez, ha a chilei tudná hozni ezt a formát.
ugyanis képességei alapján tudná. (még akkor is, ha irak volt az ellenfél.)
Ami még plusz, hogy ebből a hármasból Alexis a "leglassúbb", de, ha az önbizalom helyreáll, akkor tényleg a legütősebb trió lehetne belőlük. Kíváncsi leszek a kezdődő szezonra, mert Tatát én is keményebb edzőnek gondolom, mint Titót.
" Lionel az után a futballista után kapta a nevét, aki szerintem minden idők legnagyobb játékosa, és az én példaképem. Remélem, úgy fog majd játszani, mint az apja, mert úgy, mint Messi lehetetlen." Antonio Cassano
Chino
Llegenda del Barça

2013.08.15. 15:55:28

shutterisland írta:európa szerintem legjobb (de mindenképpen a legtechnikásabb, legnehezebben fogható) támadótriója lesz a neymar-messi-sanchez, ha a chilei tudná hozni ezt a formát.
Csak nehogy Pedro legyen a betonkezdő ő meg a padot koptassa. Bár ha Pedrito bombaformát hoz el fogom nézni Tata-nak.
Forca Barca!!!!
shutterisland
Director del Fútbol

2013.08.15. 15:34:28

európa szerintem legjobb (de mindenképpen a legtechnikásabb, legnehezebben fogható) támadótriója lesz a neymar-messi-sanchez, ha a chilei tudná hozni ezt a formát.
Chino
Llegenda del Barça

2013.08.15. 15:19:34

Barcaman14 írta:http://www.youtube.com/watch?v=xrF4EC1kyuI

2 gól, 2 gólpassz. A gólpasszai azért klasszis megoldások voltak, ahogy az első gól is. Talán kezd átszakadni az a bizonyos gát?! Ideje lenne és nagyon jól járnánk vele, mert ezek a megmozdulások is bizonyítják, hogy óriási potenciál rejlik benne.
A képességeivel sosem volt gond, ezt tudjuk. Csak ez a rohadt görcsölés, túlzott akarás ne lenne.
Viszont amiért sokan savazzák, hogy mindent kihagy stb., azért tegyük hozzá, ő legalább sokszor helyzetbe tudott kerülni ellentétben mondjuk Pedroval, de megkockáztatom Villával is.
Talán most rendbe szedte magát fejben, eddig úgy látszik ott folytatja ahol szezon végén abbahagyta, de nem akarok elkiabálni semmit.
Forca Barca!!!!
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2013.08.15. 12:38:04

Főleg a két passz :shock: Tejézusmária
Kép
Lezárt