Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Gondolom ezt a cikket "fordította le" a Barcanoticias, én csak google fordítóztam, nem éppen ez jött le a cikkből.. Pláne, hogy alaptalan lenne a dolog, és nem ez lenne az első alkalom hogy ez a blog rosszul fordít le valamit, vagy hogy éppen nem létező interjúkat közölnek le..sörvirsli írta:A mi aranylábú csillinyónknak nagy bánata van:
Alexis Sanchez a tegnapi Ajax Bajnokok Ligája mérkőzése után a La Tercera chilei napilapnak elmondta, úgy érzi nem bíznak meg benne, és ezért kap kevesebb játéklehetőséget ,,Úgy érzem, nem bíznak bennem, pedig jó formában vagyok, és ezt szeretném kihasználni. Tudom, hogy a csatár pozícióért sokan harcolnak a Barcelonában, de én biztosítani szeretném a helyem- nyilatkozta a chilei játékos.
Bizony milyen igaza van, Messi meg Neymar elveszi előle az értékes játékperceket. Az a 2 falábú csetlőbotló dél-amerikai helyzetkihagyó tehetségtelenség elveszi előle és a gyémántstoplijú Pedrító elől a lehetőséget!Nem is csoda,hogy tavasszal nem nyertük meg a Bl-t!Ezek után idén sem fogjuk!
Messi és Neymar monnyon le!
Sánchez nem törte össze magát az utóbbi évben? Mennyit gürizett minden meccsen amelyiken pályára lépett? A csapatból Daniel Alves mellet nekem ő a második játékos aki a legtöbbet dolgozik egy meccsen. Mind labdával, mind anélkül. Az elmozgások... Erre lehetne pedig építeni, két szélen neymar és a chilei messi előtt keresztbe, és egy mélységi indítás iniestától, esetleg még busquets-től is. Ha nem megy velük a védő akkor lehet nekik passzolni, ha meg követi őket, akkor pedig messi indulhat.MessiCesc írta:pezZy írta:Pedro valóban ellustult az utóbbi évben, de Sánchez se törte össze magát. Nem tudom miért kell így szapulni a spanyolt. Sánchez se volt jobb nála az utóbbi 2 évben.MessiCesc írta:
Komolyan úgy gondolod, hogy Pedro gyorsabb Alexisnél ? .. Alexis sokkal gyorsabb + hasznosabb is szerintem.MessiCesc írta:Szerintem meg nem jobb Sánchez Pedronál. Bár mindkettő afféle kiegészítő csatár, akárki lesz a kezdő, azt a feladatot kapja, hogy teret nyerjen a Neymar - Messi párosnak. Erre én Pedro-t alkalmasabbnak találom, a gyorsasága miatt.
Ami még plusz, hogy ebből a hármasból Alexis a "leglassúbb", de, ha az önbizalom helyreáll, akkor tényleg a legütősebb trió lehetne belőlük. Kíváncsi leszek a kezdődő szezonra, mert Tatát én is keményebb edzőnek gondolom, mint Titót.shutterisland írta:európa szerintem legjobb (de mindenképpen a legtechnikásabb, legnehezebben fogható) támadótriója lesz a neymar-messi-sanchez, ha a chilei tudná hozni ezt a formát.
ugyanis képességei alapján tudná. (még akkor is, ha irak volt az ellenfél.)
Csak nehogy Pedro legyen a betonkezdő ő meg a padot koptassa. Bár ha Pedrito bombaformát hoz el fogom nézni Tata-nak.shutterisland írta:európa szerintem legjobb (de mindenképpen a legtechnikásabb, legnehezebben fogható) támadótriója lesz a neymar-messi-sanchez, ha a chilei tudná hozni ezt a formát.
ugyanis képességei alapján tudná. (még akkor is, ha irak volt az ellenfél.)
A képességeivel sosem volt gond, ezt tudjuk. Csak ez a rohadt görcsölés, túlzott akarás ne lenne.Barcaman14 írta:http://www.youtube.com/watch?v=xrF4EC1kyuI
2 gól, 2 gólpassz. A gólpasszai azért klasszis megoldások voltak, ahogy az első gól is. Talán kezd átszakadni az a bizonyos gát?! Ideje lenne és nagyon jól járnánk vele, mert ezek a megmozdulások is bizonyítják, hogy óriási potenciál rejlik benne.