2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Sanama írta:de már megint előjön ez az "átszakad a gát" téma. sose fog átszakadni, edidg nem szakadt...
ronaldinhonal is sokaig mondogattuk, hogy jaj majd, mindjárt, nemsokára régi önmaga lesz. nem lett.
az igaz, hogy tul sok mas alternativa nincs, de pl en rooneyt barmikor hoznam a helyere, mar nyaron is irtam, hogy gondolkodas nelkul, o sem kevesbe munkas ember.
Csak épp nem erre van szükség Barcelonában.shutterisland írta: én inkább azt mondanám, hogy a képességei és a játéka között nála van a legnagyobb differencia.
az egyik legjobb játékosunk lenne, mint írtam, gyors, jó felépítésű, technikás és harcos, hajtós spíler.
ehhez képest szürke szamár a ködben általában, ez bánt.
én inkább azt mondanám, hogy a képességei és a játéka között nála van a legnagyobb differencia.Annyira azért nem lóg ki mínuszba, h állandóan meg legyen találva.
nekem például meg sem fordult a fejemben, viszont nem lenne sem ő, sem pedro alapkezdő.Ne adjuk el!
Írtam is, h tkp a post-od csak pont most hozta ki, amit már párszor ki akartam fejteni, de most jött ki.shutterisland írta:se mihii, se kanty nem értett meg.
Így van. Még 1,5-2évig én is ezt mondogattam, hogy na majd most, na majd ezután, végre lőtt gólt, jól játszott, de már elegem van a várakozásból. Én nem látom rajta azt, hogy felszabadult lenne, egyszerűen görcsösen játszik, és mindig a kevésbé jó megoldást választja, ha jót választ.visca el barca írta:3 éve erre várunk...MyShadow írta:És ha végre tényleg átszakadna az a bizonyos gát....és ha ehhez társulna egy könnyedség, ami most még nincs meg....
Viscának mint ahogyan nagyon sokszor a hsziben, sztem most ismét igaza van ebben a kérdésben. 3 éve hogy itt van velünk, és egyszerűen az akarat és az elszántság kivételével nem látom annak a válaszát hogy hogyan tudna ő kiteljesedni a csapatból.visca el barca írta:3 éve erre várunk...MyShadow írta:És ha végre tényleg átszakadna az a bizonyos gát....és ha ehhez társulna egy könnyedség, ami most még nincs meg....
Hát láthattunk már jobb teljesítményeket tőle, de az Udinében és a válogatottban azért jóval többet mutat:)visca el barca írta:3 éve erre várunk...MyShadow írta:És ha végre tényleg átszakadna az a bizonyos gát....és ha ehhez társulna egy könnyedség, ami most még nincs meg....
3 éve erre várunk...MyShadow írta:És ha végre tényleg átszakadna az a bizonyos gát....és ha ehhez társulna egy könnyedség, ami most még nincs meg....
Ahogy jeleztem a csoportban is, ezzel nem értek egyet és inkább már a sablon, kötelező AS fogáskeresésnek gondolom, amit muszáj minden meccs után beírni, mert am nem élet az életshutterisland írta:a mai meccs is megmutatta számomra, hogy miért nem tud kiteljesedni.
például ma sem volt rossz, gólpasszal nyitott, a csapat gálázott, ő mégsem volt felszabadult.
lényegében összejöttek a dolgai, de mégis görcsös, tétova volt ismét.
ezt hiányolom tőle, mert mezőnyben hasznos, hajt, meg minden.
csak legyen lazább, felszabadultabb a pályán, sokat javulna.
Mozgásai nem rosszak, bár amatőr hiba, hogy Messire nem jut védő, végülis ki ő.ab1daL írta:Második gól előtti szituáció:
https://pbs.twimg.com/media/BUieby1CYAA6B5z.jpg" target="_blank
a leg találóbb elemzés a rácról..... vagy : nagyjából én is így gondolom, kérdés fejlődhet e?....reméljük a legjobbakat.shutterisland írta:de egyébként pont ez a legérthetetlenebb az egész alexis sztoriban.
az indulósebessége egész komoly, ráadásul alacsony súlypontja van, fizikálisan sem rossz, kicsi, de jó kötésű kölyök, az ilyeneket nem egyszerű elnyomni.
sőt, technikás is, itt a labdák levételével is baja van, de aki korábban udinében és a válogatottban látta, az tudja, hogy jól cselez, jól húzogat a gyerek.
simán kígyóznia kellene a védők között, erre ha cselez, kifele megy, ha a labdaátvétellel nagy ritkán előnybe kerül, azt is eltököli, arról nem is beszélve, hogy még szerencséje sincs.
most már egyre inkább biztos vagyok benne, hogy fejben iszonyatosan kevés.
minden másban pedig barca szint lenne, technikailag, játékintelligenciában és alázatban, harcosságban is.