Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
És akkor tavalyi összehasonlításról beszélünk, nem arról hogy két hete az Ossasuna ellen még arról volt szó, hogy csak Messitől függ a játékunk, és Sanchez nem tud döntő szerepet vállalni, és mi az hogy Messi csereként játszik stb stb...sjd írta:Amúgy nagyon kihalt ez a topik, emlékszem tavaly milyen szórakoztató volt ide benézni, úgyhogy csináltam egy kis gyűjtést a legjobb hsz-ekből, magam és mindenki más szórakoztatására:]
Pedig semmivel sem játszik jobban mint tavaly, csak most gólokat lő, vagy inkább belövi a helyzeteket.Plusz Neymar miatt több a helye...sörvirsli írta:Jó kis összeállítás,pár szégyentelen hozzászólásnak ismerem is a gazdáját.![]()
Szégyenlem is magam miatta, de fene se gondolta volna,hogy Alexis ilyen kiváló formában lesz!![]()
Ellenben Pedro továbbra is tiplizhetne...
Két éve egyfolytában egy nulla. Most sem sziporkázott, csak rugott pár egyeneset a lasztiba. Mehet ahova akar. Elég sok mérget nyeltünk miatta.
Látom a szavazást,hogy most épp mennyire népszerű lett azzal,hogy pár meccset le tudott hozni normálisan,kár,hogy nem 1 hónapja lett feldobva a voksolás....
Persze az utóbbi időben volt pár jobb meccse de bízom benne,hogy a szezon végén 20-25 misiér eladják!(Juve amúgy is nagyon akarja meg az anzsi macskakaja is)
Ott lesz elöl Messi, Villa,Pedro(felőlem ő is mehetne), Tello meg remélhetőleg Neymar, nem kell ide Alexis.
Kitartás!
Már csak pár hónap és itt a nyár és végre remélhetőleg lelép!
Remélem érte meg Valdesér bejön majd 40 millió euró,abból meg lehet venni egy jó kapust meg 10-20 millió plussz pénzért végre leigazolhatják Neymart és így már 2 csatára lesz a csapatnak!
Végre egy kellemesebb hír, felőlem vihetnék is 30 környékén, nem buknánk annyit rajta legalább és még egy jó védőre is lenne pénz vagy további erősítésre. Harmatgyenge teljesítményt nyújtott tavaly, Tello sokkal hasznosabb játékos nála.
van Sanchez-re egy pontos jelzőm: félmegoldás. másik: a megvásárlása Guardiola (sokadik) melléfogása volt. ez az ember soha sehol nem volt gólerős, kétségtelen, hogy vannak jó tulajdonságai, de a Barcának nem erre van szüksége.
Egyre jobban kezdem belátni: nagy tévedés volt megvásárlása.Az igyekezet az akarat nem elég.Fontos, de nem elég. Ügyetlennek tartom,nem barca szint.Sokat szabálytalankodik, alibizik. Erénye, hogy gyors. De: minek??
Mikor nem volt jobb?shutterisland írta:élete (na jó, maradjunk abban, hogy barcás korszaka) legjobb formájában.![]()
nálam most már teljesen egyértelmű, hogy a messi-neymar duó mellé ő dukál harmadiknak, idén jobb, mint pedro.
Nehogy azt hidd, h ez olyan jó megoldás volt...bence-barca írta:Fiók?shutterisland írta: lehet, hogy beleverek () másba is.
![]()
Amúgy én is meglepődtem, h ilyen jó megoldást is tud választani, mikor visszahúzta már a nyelvem hegyén vt, h szidjam.
Fiók?shutterisland írta: lehet, hogy beleverek () másba is.
![]()
Az jutott az eszembe, hogy pár éve volt egy madridista gyerek, aki Guti sarkazására akarta kiverni. Na most ehhez tegyük hozzá, hogy a Barcának mindenki max 3 éve szurkol (csatlakozott 2011.07.09.???!!!), illetve hogy shutter milyen lelkesen látogatja a madridom-ot, és máris kezdhet gyanús lenni a dolog.visca el barca írta:shutterisland írta:aztán belevertem a ruhás szekrénybe.![]()
![]()
![]()
![]()
azt hiszem legenda születőben, talán nutellás magasságokig is felemelkedhetsz
shutterisland írta:aztán belevertem a ruhás szekrénybe.![]()